zuzlikowa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='wilczek007']pracownica zrobi to wstawi:p[/quote] Nie mam nic do pracownicy,ale mamy tu swoją specjalistke...jak zrobi fotki,to i kraty nie są przeszkodą!!! Mineralna_ dasz radę zrobić fotki nowej beni?...takie po Twojemu?:lol: Quote
wilczek007 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ach nowej Beni!!Ja myslałam ze Beniowi w nowym domu, zle poczytałam dlatego pisałam o pracownicy. To mineralna zrób foty ja mam byle jaki aparat i zdjęcia obrzydliwie brzydkie :shake:...:pcóz tak to juz jest jak sie nie ma na lustrzankę:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='wilczek007']ach nowej Beni!![B]Ja myslałam ze Beniowi w nowym domu, zle poczytałam dlatego pisałam o pracownicy.[/B] To mineralna zrób foty ja mam byle jaki aparat i zdjęcia obrzydliwie brzydkie :shake:...:pcóz tak to juz jest jak sie nie ma na lustrzankę:evil_lol:[/quote] No,tośmy się dogadały!:lol::lol::lol:...ale oczywiście Beniowi w domku niech robi pracownica...wdzięczne będziemy niezmiernie!!! Bardzo niezmiernie!...oj,pogoniłby mnie p. Miodek za te zdanka...pogonił za gramatykę i coś jeszcze!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale fakt pozostaje faktem,że fotki bardzo chcemy ogladać i o szczęśliwym Beniu czytać!!!! A wiadomo już kiedy pójdzie do domku? Jak Bethowen się czuje teraz?...początkowo było nie najlepiej:oops: A co do fotwk nowej suni...jeśli mineralna czas znajdzie,bardzo przydałyby się nowe fajne fotki!!!:lol: Quote
mineralna_ Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Będę mogła porobić jakieś zdjęcia dopiero w sobotę i niedzielę, bo niestety zaczyna się szkoła a ja lekcje zazwyczaj kończę dwie, trzy godzinki przed zamknięciem schroniska a jade tak ok. 2 godziny :p bo a to ten autobus nie przyjedzie i muszę czekać a to znowu inny. Quote
wilczek007 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ja bede jutro...Jakbym zrobiła fotki to wstawię;) ale te od ciebie mineralna w sobote tez chętnie widziane przynajmniej wiecej widac niz na moim małym ciapowatym aparacie:evil_lol: spytam jutro pracownicy czy zrobi fotki Bethowenkowi po adopcji. Moze tak.Fajnie by było. A Bethowen ostatnio czuł sie troszke lepiej.Niestety niewiem kiedy ten domek, jutro spytam. Quote
zuzlikowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='mineralna_']Będę mogła porobić jakieś zdjęcia dopiero w sobotę i niedzielę, bo niestety zaczyna się szkoła a ja lekcje zazwyczaj kończę dwie, trzy godzinki przed zamknięciem schroniska a jade tak ok. 2 godziny :p bo a to ten autobus nie przyjedzie i muszę czekać a to znowu inny.[/quote] Hahaha...mineralna_ znam tę drogę i rzeczywistość...jam przecież Wodzisławianka,która pod Beskid niedawno trafiła!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a jak koło os.Piastów się kręciłaś,to mogłyśmy sie i nie raz spotkać...:lol:!A właściwie,to i bez tego mogło tak być! Powodzenia w szkole!:lol: Poczekamy oczywiście ...w tym czasie swoje zrobi wilczek! Pięknie się to może uzupełnić! Masz rację wilczku...fajnie byłoby jeśli udałoby się p.Asi zrobić fotki!Mam też nadzieję,że jutro będzie mogła przekazać jakieś konkretniejsze wieści o domku Bethowena. Quote
monika55 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No i cos zle poczytalam :oops:. Bylam w schronisku, patrze a tu Bethowen. A ja myslalam ze on w domku. Zacmienie jakies. I go nie pomizialam jakos.:roll: Quote
zuzlikowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='monika55']No i cos zle poczytalam :oops:. Bylam w schronisku, patrze a tu Bethowen. A ja myslalam ze on w domku. Zacmienie jakies. I go nie pomizialam jakos.:roll:[/quote] Nie,teraz ma dochodzić do siebie po kastracji! Ma iść do domku na dniach.Takie informacje były od p.Asi... Szkoda,że chłopaka nie wymiziałaś! A widziałaś może też benię?...na kwarantannie? Quote
wilczek007 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :-( no i masz placek z powodów osobistych tam nie dojechałam ale mam nadzieje ze uda mi sie w czwartek, dzis nie-bo zas musze pozałatwiać,i ze bedzie w czw. słonko to fajnie foty wyjdą:p Quote
mineralna_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='zuzlikowa']Hahaha...mineralna_ znam tę drogę i rzeczywistość...jam przecież Wodzisławianka,która pod Beskid niedawno trafiła!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a jak koło os.Piastów się kręciłaś,to mogłyśmy sie i nie raz spotkać...:lol:!A właściwie,to i bez tego mogło tak być! Powodzenia w szkole!:lol: Poczekamy oczywiście ...w tym czasie swoje zrobi wilczek! Pięknie się to może uzupełnić! Masz rację wilczku...fajnie byłoby jeśli udałoby się p.Asi zrobić fotki!Mam też nadzieję,że jutro będzie mogła przekazać jakieś konkretniejsze wieści o domku Bethowena.[/quote] ja jestem z XXX-lecia :cool3: Na piastów chodziłam z psem często, szczególnie pod szkołę nr.28 Moniko, Beethoven na razie jest w schronie ;) Do domu pójdzie niedługo tj jak całkiem wydobrzeje. Quote
zuzlikowa Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='mineralna_']ja jestem z XXX-lecia :cool3: Na piastów chodziłam z psem często, szczególnie pod szkołę nr.28 Moniko, Beethoven na razie jest w schronie ;) Do domu pójdzie niedługo tj jak całkiem wydobrzeje.[/quote] Patrz,jaki ten świat mały...moje okna na trzydziestkę wychodziły...siostrzyca na trzydziestce mieszka...ależ ten swiat mały! Nie ma siły,żebyśmy się nie znały! A więc krajanko...:lol::lol::lol: Jak się czuje Bethowen? Ma jeszcze jakieś pokastracyjne problemy? A udało Ci się uwidzieć sunię?Możesz porobić jej fotki? Quote
mineralna_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='zuzlikowa']Patrz,jaki ten świat mały...moje okna na trzydziestkę wychodziły...siostrzyca na trzydziestce mieszka...ależ ten swiat mały! Nie ma siły,żebyśmy się nie znały! A więc krajanko...:lol::lol::lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Może uda mi się dojechać wcześniej do schroniska, ale nic nie obiecuje, mam strasznie zawalony plan lekcji :placz::placz: Quote
ANETTTA Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 jak sie psiak czuje ...czy ktos cos konkretnego wie Quote
wilczek007 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wygląda na to że mineralna się dowie w sobote, bo niestety u mnie wszystko sie poprzestawiało.:sad: Quote
mineralna_ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Bethoven ma się baardzo dobrze :loveu: Nawet obszczekał moją mamę :evil_lol: W poniedziałek jedzie do nowego domku ! :multi::multi: [IMG]http://i28.tinypic.com/vfy42t.jpg[/IMG] Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 I tak być musi...mądry psiak zaprasza do siebie...:lol: Bethowen...trzymaj się szczęśliwie i cieplutko!!! Będziemy czekać na nowe informacje o chłopaku!Pani Asia bliziutko,to moze bedzie chciała przekazać info...może i focie zrobi...się da?:cool3::lol: Mineralna,a wiesz coś o suni?...tej nowej? Quote
mineralna_ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Mineralna,a wiesz coś o suni?...tej nowej?[/quote] ma już wątek :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/bernardynka-z-serduszkiem-na-glowie-jastrzebie-zdroj-145837/?highlight=[/url] Quote
ANETTTA Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 nowy domek tzn w ten poniedziałek juz tak ....trzymam kciuki Quote
mineralna_ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='ANETTTA']nowy domek tzn w ten poniedziałek juz tak ....trzymam kciuki[/quote] tak w ten poniedziałek ;) przynajmniej tak zrozumiałam... :evil_lol: Quote
bico Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='mineralna_']Bethoven ma się baardzo dobrze :loveu: Nawet obszczekał moją mamę :evil_lol: W poniedziałek jedzie do nowego domku ! :multi::multi:[/quote] To wspaniale, że Bethuś ma się już dobrze, a jeszcze lepiej, że wreszcie w poniedziałek jedzie do swego nowego domku:multi::loveu::multi::loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [B]co z domkiem dla Bethowena?[/B] Quote
bico Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='zuzlikowa'][B]co z domkiem dla Bethowena?[/B][/quote] no właśnie...jest środa...a info dalej brak:cool1: Quote
wilczek007 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 jutro sie dowiem telefonicznie, narazie chyba tylko tak da rade Quote
Recommended Posts