Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']Ja jutro rano jadę do schroniska, więc zrobię więcej zdjęć ;)

Nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam,widząc Cię znowu!:loveu:
Świetnie!
Nie zniechęcajcie się jak mnie nie będzie...do wieczora piątku...dowiedz sie o sterylkę...

Może Paulinka da się skusić na ba:loveu:nerek...Paulinko...myślę o Tobie intensywnie...bardzo intensywnie!!! Banereczek możemy prosić...dla Betka!!!:cool3:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Rozmawiałam już o kastracji i Beethoven będzie poddany zabiegowi jak tylko p. wet wróci ;)

I o to chodzi!...świetnie!:multi:
mineralna_ ,to jutro foteczki jakie tylko Ty umiesz zrobić...z bliska i zdali,z poziomu psiaka...z różnych pozycji...fotki przyciągajace wzrok!:lol:
Powodzenia!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
mineralna_ ,to jutro foteczki jakie tylko Ty umiesz zrobić...z bliska i zdali,z poziomu psiaka...z różnych pozycji...fotki przyciągajace wzrok!:lol:

Czyli stanie na głowie też moze być? :razz:

a tak na poważnie - zapytać się o coś jeszcze?

Posted

zuzlikowa napisał(a):

jutro foteczki jakie tylko Ty umiesz zrobić...z bliska i zdali,z poziomu psiaka...z różnych pozycji...fotki przyciągajace wzrok!:lol:

takie foty, to połowa sukcesu:cool3:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Czyli stanie na głowie też moze być? :razz:

a tak na poważnie - zapytać się o coś jeszcze?

Jak nie fotomontaż...może!:evil_lol:

...możesz popytać jak przebiegają zmiany w jego zachowaniu...tzn jak było na poczatku...jak teraz...popytaj o zdrowie-ew.problemy...poobserwuj sama i może wrzuć też, własnie swoje spostrzeżenia...mnie już teraz nic nie przychodzi do głowy...może jeszcze podrzucicie?

Posted

heh, szczerze powiedziawszy mnie chyba uwielbia, ale jak jestem troche dalej. Moze kogos mu przypominam czy co:evil_lol: ? Nie jest juz taki nieprzyjamny ale jakos dziwnie nieufny, woli mnie powąchac i popatrzec niż sie ucieszyc ze mnie widzi , a moze ta rasa tak ma?W koncu nie jestem tez tam tak często jak mineralna i blue

Posted

wilczek007 napisał(a):
heh, szczerze powiedziawszy mnie chyba uwielbia, ale jak jestem troche dalej. Moze kogos mu przypominam czy co:evil_lol: ? Nie jest juz taki nieprzyjamny ale jakos dziwnie nieufny, woli mnie powąchac i popatrzec niż sie ucieszyc ze mnie widzi , a moze ta rasa tak ma?W koncu nie jestem tez tam tak często jak mineralna i blue

...może rasa,a może doświadczenia,a to jednak nie małe psiątka tylko często swiadome swej wielkości psiaki!
Nie wszystkie muszą przybiegać...a czasami ten ich spokój i rezerwa są błędnie odczytywane:oops:...mój tymczasik Bercik,do dziś nie jest wylewny przy okazywaniu uczuć...woli stać i patrzeć!
Przeciwieństwem jego jest sunia -ta biegnie na złamanie karku,by się witać,ale może przestraszyć,bo się głośno dopomina o mizianie:cool3:...a to najłagodniejszy psiak pod słońcem!:lol:
Najlepszy sposób na benie to sobie stać spokojnie i nie zwracać na niego uwagi...nie wytrzymają i same przyłażą...a głaskanie zaczynać od boczków...bez drżenia,zdecydowanie,ale nie koniecznie od razu od głowy!
Niech pozna dotyk,przyzwyczai się...przytuli poopą!Uwielbiają być głaskane po poopskach!:evil_lol:...tak kupisz każdego benia!

Posted

hihi dzieki zuzlikowa ,dobrze wiedziec.Ja mu narazie ręke daje powąchac, stoje i sobie gadam do niego jak sama do siebie:evil_lol: a potem odchodze, co sie bede narzucać. W sumie nie zna mnie , rzadko tam jestem więc sie nie dziwię

Posted

mam dobre wieści, jest już potencjalny domek dla Beethovena, ale w sumie jeszcze nie na 100% więc odczekamy ;) Ma go wziąć jakaś koleżanka Asi, która miała już bernardyna, bedzie miał duużo miejsca na hasanie itp. ale ja wyznaję zasadę, że jak już (tj w tej chwili) nie jest w nowym domu to lepiej odczekać, bo czasem ktoś rezygnuje etc.

Beethoven dzisiaj mnie ładnie przywitał i dał się pogłaskać :loveu: I w ogóle taki kochany misiek z niego jest :loveu:

Mam zdjęcia tylko z kojca niestety, bo zamieszanie dzisiaj było :-(

Posted

mineralna_ napisał(a):
mam dobre wieści, jest już potencjalny domek dla Beethovena, ale w sumie jeszcze nie na 100% więc odczekamy ;) Ma go wziąć jakaś koleżanka Asi, która miała już bernardyna, bedzie miał duużo miejsca na hasanie itp. ale ja wyznaję zasadę, że jak już (tj w tej chwili) nie jest w nowym domu to lepiej odczekać, bo czasem ktoś rezygnuje etc.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to brzmi baaaaardzo obiecująco!:multi::multi::multi:
czekamy na dalszy rozwój sytuacji:cool3:

Posted

mineralna_ napisał(a):
jutro jadę do schroniska więc wieczorkiem jak wrócę to dam znać co tam u Beethovena :razz:
Mam nadzieję że misiek będzie już w domku :loveu:

czekamy na dobre wieści i trzymamy kciuki:thumbs: