Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok, biorę się do roboty :multi: Zaraz zagłosuję jeszcze z kilku kont ;)

Edit: Ja mam kilka adresów e-mail, bo kiedyś mi były potrzebne do czego innego, więc zajmie mi to niewiele czasu ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też uważam, że skuteczną metodą jest wysyłanie wiadomości na serwisach społecznościowych typu nasza klasa, facebook, fotka itd. Ja zaczynałam od swoich znajomych i naprawdę wielu z nich zagłosowało. Teraz proszę obce osoby i mimo, że otrzymuję całą masę durnych odpowiedzi to także wiele jest takich, w których otrzymuję potwierdzenie oddania głosu. Właśnie siedzę i wysyłam dalej. Obym otrzymywała jak najwięcej tych drugich ;)

Posted

Dziewczyny !!! Wg mnie to najważniejsze to dostać się na pierwszą stronę! te 3 pierwsze miejsca zdobędą "tylko" 10 000, osoba która wygra te 50 000 jest wybierana przez komisję.

Edit: w tej chwili brakuje 2500 głosów do 1 strony ...

Posted

[url=http://www.insomnia.pl/Pomagamy_schronisku-t619076.html]Pomagamy schronisku - HYDEPARK[/url]
to tak ode mnie- oprócz tego na innych forach też topic wszedł

Posted

oczywiście codziennie głosuję z kilku maili, poza tym dodałam o tym temat na forum fotki.pl

EDIT: ale to chyba nic nie da...zostalam zrypana za to ze umiescilam tam takiego posta, teksty typu "wypierd.alaj" ktos napisal ze Poznan przeprasza za taka łajze jak ja ( heh ), ktos inni ze on juz zna takie osoby ktore to zbieraja pieniadze na zwierzeta...

Posted

a ja dalej się upieram żeby umieścić tu "deklaracje" ile kto jest w stanie zagłosować, bo oczywiście, że zamieszczanie na portalach jest super, ale wtedy nie wiemy ile głosów rzeczywiście pójdzie. A jeśli ktoś poda np. ze 3 głosy to bez sensu jest np. moja praca, gdzie siedzę godzinę i głosuję ze 100 kont. Po prostu chciałabym prosić o usprawnienie pracy mojej i innych osób, które też głosują z takiej dużej ilości kont.

wIęc mamy na razie 2 stałe deklaracje - ja 100 i

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']dobra, to jeśli więcej będzie deklaracji i będzie to sensowne, to ja od jutra jadę 100, sonia 50 albo więcej kto deklaruje się jeszcze?[/quote]

Ja. 20 dziennie będzie na pewno, a jak mi się uda juto zrobić e-maile, to nawet więcej.

Posted

Pozwoliłam sobie wstawić bannerek do podpisu. Może i wy wstawcie, może akurat ktoś zobaczy, wejdzie, i zagłosuje ;)

P.S. Zaraz zagłosuję z kolejnych 10 kont, jeśli się będzie dało.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Karolina, chyba Ci poszło, bo widzę, że sporo głosów doszło? ;)

czyli mamy deklaracje na około 200 głosów dziennie (zaokrągliłam, bo na pewno te kilka ktoś dorzuci). To wciąż za mało by głosowanie miało sens. :-([/quote]

Tak, już się da głosować. Co jakiś czas dorabiam po kilka e-maili i głosuję. Ale na pewno nie tylko ja :multi:

[B]Ile głosów nam jeszcze brakuje?[/B]