andreee Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 temat jest juz na 5 forach na n-k i wykopie- 30tys głosów to troszku wiele ale moze sie uda Quote
Lilmo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Udanych wakacji! :) My tutaj będziemy kontrolować sytuację i walczyć o wygraną aż do ostatniej sekundy konkursu :evil_lol: No dogomaniacy brakuje 'nam' 15 głosów do 21 miejsca! Do dzieła :razz: Quote
Dariette. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dobra, wkraczam do akcji z moimi e-mailami ;). Pokonamy tych miłośników fotografii, podróży, koni itepe :razz:. Quote
Dariette. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Udało się, wyprzedziliśmy tę podróżniczkę, ale mamy niewielką przewagę i zawsze może zacząć nas gonić... Gdyby każdy udzielał się tu tak jak na fotoblogach i wątkach obrożowych to już pewnie byłoby trzy razy głosów więcej :placz:. Musimy pokonać maszerkę to będziemy na drugiej stronie! Zakładam jeszcze więcej kont. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Paulina, ale oczywiście głosować będziesz? Bo wyjdzie, że my się bardziej angażujemy niż Ty :evil_lol: świetnie, że akcja nabiera tempa, super, że są tacy dogomaniacy, że umieją działać zespołowo! Ja dalej będę rozpuszczać wici no i dorabiać konta. Paulina, a te swoje konta już rozpensowałaś Marince, czy jeszcze masz? Quote
andreee Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 głosy cały czas spływają! jak to wszystko sie nie zatrzyma są duże szanse! Quote
Dariette. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Kolejne głosy z nowych kont oddane. Tylko nadal jestem zawiedziona, że tylko mała część dogo jest w to naprawdę zaangażowana :shake:, ale dobrze nam idzie i tak ;). Jeszcze 35 głosów i wbijemy się na 2 stronę! :multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 jasne że są szanse!!! Jakby jeszcze było tylko 30 minut to wtedy byłoby po ptokach, a w 4 dni można zdziałać cuda!! Dogomaniacy działają cuda dla psiaków, więc musi się udać! Quote
feluska997 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Puma1984']Dzisiaj wszystkie glosy poszly z kazdego maila... i 23 miejsce jest:):) najlepiej poczte zakladac na o2-tak mi sie wydaje. na jednym koncie jest 13 maili.... jak ktos chetny to ja juz mam wprawe w zakladaniu i moge pozakladac i chetnym powysylac loginy i hasla:) (juz z linkami do glosowania)[/quote] O ja, ja poproszę! Głosowanie to pikuś, ale już nie mam sił zakładać nowych kont... ale nie łamię się, walczymy do końca! Quote
andreee Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ale macie pomysly ja mysleszybciej bedzie zaatakować nasza klase- masowo wysyłać do tych co ostatnio dodali fotki na samym dole- mysle sposob efektywniejszy. jak podadza dalej bedzie jeszcze lepiej- ja w 15min rozesłałem okolo 50 wiadomości! Quote
Diuna B. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A ja dzisiaj od godziny walczę z kodami i ....nici-kody nie wchodzą:mad::mad::mad: , nawet te bardzo wyraźne:angryy:. Quote
Puma1984 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='feluska997']O ja, ja poproszę! Głosowanie to pikuś, ale już nie mam sił zakładać nowych kont... ale nie łamię się, walczymy do końca![/quote] zaraz wysylam pw Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 również głosuję codziennie i wstawiam link gdzie się da :) Quote
aniyae Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nie bardzo rozumiem, że moje zakładane wszędzie wątki to spam. Skoro w słusznej sprawie. I w imieniu nie jednego, a wielu psów i poprawy warunków ich życia w obozie koncentracyjnym (przepraszam - schroniska). Banerków nikt już nie zauważa. A na nowy wątek może kliknie. Tak wiele jest postów, które nic nie wnoszą. Gdyby szanowni moderatorzy sami na każdym podległym im forum dali ten wątek jako nadrzędny, skrzyknęli dogomaniaków, to odzew byłby większy. Więcej nagłaśniania. To nie forum wzajemnej adoracji miłośników papug, za przeproszeniem. :shake: PS. Polacy są mocni w gębie. Ale gorzej z czynami, każdy się zasłania innymi. Z prowadzeniem skutecznych akcji obywatelskich daleko nam do społeczeństw zachodnich. Ile było nic nie znaczących postów dot. akcji zmieniania ustawy o prawach zwierząt. Dużo pisania i wzięło zdechło:shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 wschodząca gwaizda nieźle goni :mad::razz::razz: Quote
Malwi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 7 więcej ;) poczytalam sobie przed chwilą regulamin .. pierwsze 3 osoby w głosowaniu dostaną "tylko" 10 tysięcy ... 50 tysięcy otrzyma ta osoba którą wybierze komisja ... Quote
ania14p Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dołożyłam jeszcze głosy z wszystkich poczt TZ-ta, oczywiście za jego zgodą, jutro powtórka. Quote
Dariette. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [CENTER][SIZE=6]18 miejsce ![/SIZE] :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
Recommended Posts