Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udanych wakacji! :) My tutaj będziemy kontrolować sytuację i walczyć o wygraną aż do ostatniej sekundy konkursu :evil_lol:

No dogomaniacy brakuje 'nam' 15 głosów do 21 miejsca! Do dzieła :razz:

Posted

Udało się, wyprzedziliśmy tę podróżniczkę, ale mamy niewielką przewagę i zawsze może zacząć nas gonić... Gdyby każdy udzielał się tu tak jak na fotoblogach i wątkach obrożowych to już pewnie byłoby trzy razy głosów więcej :placz:.

Musimy pokonać maszerkę to będziemy na drugiej stronie!

Zakładam jeszcze więcej kont.

Posted

Paulina, ale oczywiście głosować będziesz? Bo wyjdzie, że my się bardziej angażujemy niż Ty :evil_lol:

świetnie, że akcja nabiera tempa, super, że są tacy dogomaniacy, że umieją działać zespołowo! Ja dalej będę rozpuszczać wici no i dorabiać konta.

Paulina, a te swoje konta już rozpensowałaś Marince, czy jeszcze masz?

Posted

Kolejne głosy z nowych kont oddane.
Tylko nadal jestem zawiedziona, że tylko mała część dogo jest w to naprawdę zaangażowana :shake:, ale dobrze nam idzie i tak ;).

Jeszcze 35 głosów i wbijemy się na 2 stronę! :multi:

Posted

[quote name='Puma1984']Dzisiaj wszystkie glosy poszly z kazdego maila... i 23 miejsce jest:):)

najlepiej poczte zakladac na o2-tak mi sie wydaje. na jednym koncie jest 13 maili....

jak ktos chetny to ja juz mam wprawe w zakladaniu i moge pozakladac i chetnym powysylac loginy i hasla:) (juz z linkami do glosowania)[/quote]

O ja, ja poproszę! Głosowanie to pikuś, ale już nie mam sił zakładać nowych kont... ale nie łamię się, walczymy do końca!

Posted

ale macie pomysly ja mysleszybciej bedzie zaatakować nasza klase- masowo wysyłać do tych co ostatnio dodali fotki na samym dole- mysle sposob efektywniejszy. jak podadza dalej bedzie jeszcze lepiej- ja w 15min rozesłałem okolo 50 wiadomości!

Posted

[quote name='feluska997']O ja, ja poproszę! Głosowanie to pikuś, ale już nie mam sił zakładać nowych kont... ale nie łamię się, walczymy do końca![/quote]

zaraz wysylam pw

Posted

Nie bardzo rozumiem, że moje zakładane wszędzie wątki to spam. Skoro w słusznej sprawie. I w imieniu nie jednego, a wielu psów i poprawy warunków ich życia w obozie koncentracyjnym (przepraszam - schroniska).

Banerków nikt już nie zauważa. A na nowy wątek może kliknie.
Tak wiele jest postów, które nic nie wnoszą.

Gdyby szanowni moderatorzy sami na każdym podległym im forum dali ten wątek jako nadrzędny, skrzyknęli dogomaniaków, to odzew byłby większy.

Więcej nagłaśniania. To nie forum wzajemnej adoracji miłośników papug, za przeproszeniem. :shake:

PS.
Polacy są mocni w gębie. Ale gorzej z czynami, każdy się zasłania innymi. Z prowadzeniem skutecznych akcji obywatelskich daleko nam do społeczeństw zachodnich.
Ile było nic nie znaczących postów dot. akcji zmieniania ustawy o prawach zwierząt. Dużo pisania i wzięło zdechło:shake:

Posted

7 więcej ;)

poczytalam sobie przed chwilą regulamin .. pierwsze 3 osoby w głosowaniu dostaną "tylko" 10 tysięcy ... 50 tysięcy otrzyma ta osoba którą wybierze komisja ...