Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oki, ja dodałam swoje 13 głosów na razie

wieczorem jeszcze pospamuję po znajomkach poza dogo :evil_lol:
może piszcie kto ile dodaje, to będziemy wiedzieć czy jest wszystko rzetelnie naliczane :roll:

jeszcze 31 głosów i Paulina ląduje na 27 miejscu! No come on, przecież dogomaniaków jest dużo więcej niż te głupie 30 !

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']
może piszcie kto ile dodaje, to będziemy wiedzieć czy jest wszystko rzetelnie naliczane :roll:[/quote]

Dałam 13 głosów...rozesłałam wici do znajomych.... jestem w trakcie zakładania kolejnych kont :evil_lol:

Jeszcze 30 głosów i 27 miejsce będzie

Posted

Wlasnie o to mi chodzilo:)
zamowilam dwie reklamy jakie mialam dostepne-
10000 klikniec w baner
50000 klikniec w baner

zeby chociaz jakis procencik zaglosowal:)

ja dziennie jade z okolo 30 maili....

Posted

[quote name='Puma1984']
zamowilam dwie reklamy jakie mialam dostepne-
10000 klikniec w baner
50000 klikniec w baner
[/quote]

sorki, jeśli jestem upierdliwa, ale co to znaczy? ze będziesz mieć jakiś banerek w który wystarczy kliknąć, żeby rosły głosy? Coś takiego byłoby super

Posted

[quote name='mulinka']ja też zagłosowałam :)
przydałyby się nowe wiadomości o cudnym Pysiu
bo na blogu jest podany jego wątek
powodzenia :)[/quote]

O Pysiu niestety nowych wieści nie ma a szkoda, bo ja ciągle o nim myślę. :oops:

Ja weszłam na fotkę.pl i tam jest dział ze znanymi ludźmi na fotce... aktorami, piosenkarzami... wysłałam do wszystkich wiadomości... oni mają pewnie dużo znajomych :cool3:

Posted

Paulina ja od kilku dni na fotce w komentarzach wstawiam ten tekst i link,co chwile ktoś odpisuje że głosuje i śle dalej:multi: oczywiście jest tez troche ludzi nastawionych negatywnie ale z tym się trza liczyć i nie przejmowac się;) i tak też robię,wysyłam głównie do ludzi w klanach o zwierzętach bo wtedy jest wiadomo że kochają zwierzaki i mogą pomóc.

Posted

dla mnie przykre jest, że dogomaniacy nie mają chęci współdziałania w takiej sprawie.

POPROSIŁAm sporo dogomaniaków o pomoc, a jednak u niektórych odzewu zero. Jest to dla mnie niezrozumiałe - przecież to nie dla Pauliny, a psów

tyle osób udziela się na wątkach, zbiera pieniądze, dokonuje wspaniałych rzeczy, a jednak jakaś osoba robiąca skydiving ma nieporównywalnie większe poparcie :(

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']dla mnie przykre jest, że dogomaniacy nie mają chęci współdziałania w takiej sprawie.

POPROSIŁAm sporo dogomaniaków o pomoc, a jednak u niektórych odzewu zero. Jest to dla mnie niezrozumiałe - przecież to nie dla Pauliny, a psów

przykre[/quote]

zgadzam się z Tobą w 100%...nawet tutaj nie można liczyć na drobną bądź co bądź pomoc...a i tak nasza pasja nie jest zbyt popularna...ludzie raczej uważają nas za pomylonych
Smutne :-(:-(:-(