Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pomerania'][COLOR=#32cd32]znachet źle, byłbym zadowolony, jeśli przyjeżdżają do nas ...)))) [/COLOR]

[COLOR=#32cd32]22-23.08. КАЛИНИНГРАД КОО "КК "Фаворит" (4012) 71-26-18 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] РФЛС[/COLOR]
[COLOR=#1e90ff]19-20.09. КАЛИНИНГРАД КСС РОСТО (4012) 96-56-58, 36-42-46 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] РФСС[/COLOR]
[COLOR=#1e90ff]03-04.10. КАЛИНИНГРАД КРОО "Кеннел клуб" (4012) 71-12-23, 8-921-261-72-12, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] РФЛС[/COLOR]
[COLOR=#1e90ff]12-13.12. КАЛИНИНГРАД КР КФ ОО "Звезда Запад (4012)51-46-65,91-86-65,77-08-71 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ОАНКОО[/COLOR]
[COLOR=#1e90ff]13.12. КАЛИНИНГРАД КРОУ ЗРКФ 8-9022-16-62-28, (4012)779719 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] РФЛС[/COLOR][/quote]
Bardzo dziękuję za informację.

Ale nic z tego nie rozumiem,może ktoś przetłumaczyć i wysłać mi info na PW lub e-maila.

Posted

[quote name='pomerania']Dobry wieczór, bardzo chcemy pogratulować Ci w opisie prekrassnym malchika.On bardzo piękne i kurazhny z prekrassnymi ruchy i wełny! Byliśmy z Tobą w jednym pierścieniem klasie juniorów w Białymstoku, 2008, jeśli nie oshibayus.Masz rację to лиш sportu, a być może następnym razem szczęście będzie po twojej stronie, ponieważ są bardzo piękne i warte facet! Ogromnoe podziękowania dla wszystkich organizatorów wystawy został prevoshodno.Hochu zapraszamy do naszej wystawy w Kaliningradzie będą bardzo zadowoleni privetstvosat vas.Ogromny cześć ode mnie i OSMININE'S ONLY OVATION (Vovek)[/quote]

W Bialymstoku byl SESTO SENSO ([URL="http://www.delcantico.pl"]www.delcantico.pl[/URL]) - o ile pamietam :) czyli brat SPLENDIDO SPLENDENTE.

to chyba o ta wystawe chodzi : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f710/mwpr-biialystok-118976/[/URL]

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']W Bialymstoku byl SESTO SENSO ([URL="http://www.delcantico.pl"]www.delcantico.pl[/URL]) - o ile pamietam :) czyli brat SPLENDIDO SPLENDENTE.

to chyba o ta wystawe chodzi : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f710/mwpr-biialystok-118976/[/URL][/quote]

Tak, racja! Dziękuję bardzo:multi:, a jeżeli któryś z was, którzy są w Sopocie 08.08.2009 SASYB?

Posted

Te kluby, które posiadają wystawy w tym roku w Kaliningrade.Zaregistirovatsya przez telefon lub przez e-maila. Jeśli trudno jest powiedzieć, kiedy chcesz przyjść? Będę znaleźć formularz, aby się zarejestrować. W tym roku, tylko rankingSAS, SASIB być 2010г.

Posted

[quote name='pomerania']Tak, racja! Dziękuję bardzo:multi:, a jeżeli któryś z was, którzy są w Sopocie 08.08.2009 SASYB?[/quote]

I will be in Sopot - I mean my dog (IMPROVISATOR'S MASTERPIECE Vintoyra) will be in an intermediate class with Your OSMININE'S ONLY OVATION.
See You Soon in Sopot

- Hugs -
Marta and POms

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']I will be in Sopot - I mean my dog (IMPROVISATOR'S MASTERPIECE Vintoyra) will be in an intermediate class with Your OSMININE'S ONLY OVATION.
See You Soon in Sopot

- Hugs -
Marta and POms[/quote]

A ja będę trzymać za Was......:lol:

A.

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']a warto ?
Kciuki cie beda bolec a wynik wiadomo jaki :)[/quote]

Zawsze ;)

wracasz po wystawie, czy na urlopik jedziesz?

A.

Posted

[quote name='TYNAJAR']My również składamy gratulacje i pozdrawiamy całą grupę V z Chojnic, gdzie debiutowaliśmy;)[/quote]
Witamy i dziękujemy chyba czekaliśmy na ocenę obok siebie:loveu:

Posted

[quote name='TYNAJAR']My również składamy gratulacje i pozdrawiamy całą grupę V z Chojnic, gdzie debiutowaliśmy;)[/quote]

O nowy karelczyk :) fajnie

A.

Posted

[quote name='J.G']Witamy i dziękujemy chyba czekaliśmy na ocenę obok siebie:loveu:[/quote]
Zgadza się czekaliśmy i udało się stanąć obok siebie:razz:

Posted

jacku. curulice to ja rozczytam ale też do końca nie rozumiem wszystkiego. tam podane są adresy do zadawania pytań. po angielsku to ktoś ci napewno z któregoś odpisze. a najprawdopodobniej to adresy bezpośrednio na elektroniczne zgłoszenia. generalnie po rusku opisane są nazwy i adresy poszczegulnych klubów czy organizacji. pewnie to sam już wiesz. no i najważniejsze to telefony do potwierdzenia zgłoszenia.

Posted

[QUOTE]22-23.08. KALININGRAD G ", QC" Favorit "(4012) 71-26-18 [email][email protected][/email] RFLS
19-20.09. KALININGRAD ROSTO KCC (4012) 96-56-58, 36-42-46 [email][email protected][/email] RFSS
03-04.10. KALININGRAD Croo "Kennel Club" (4012) 71-12-23, 8-921-261-72-12, [email][email protected][/email] RFLS
12-13.12. KALININGRAD CD KF G Star West (4012) 51-46-65,91-86-65,77-08-71 [email][email protected][/email] OANKOO
13.12. KALININGRAD Crow ZRKF 8-9022-16-62-28, (4012) 779719 [email][email protected][/email] RFLS [/QUOTE]

wrzucilam w goole translatora i wyszo mi cos takiego :)

Posted

19-20.09.-liczba i miesiąca;KALININGRAD ROSTO KCC -Nazwa klubu prowadzenia show; (4012) 96-56-58, 36-42-46 - numery telefonów w klubie prowadzenia show :[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] -adres e-mail klubu prowadzenia show .

Pisze list do wymienionych powyżej adres e-mail, zarejestrować mojego psa (wpisać dane, które są poniżej), załączyć kopię rodowód w formie pliku, a pismo gorantiynoe zapłaty, zapłacić za taką gwarancję udziału w wystawie na wystawie.

Rasa:
Klasa:
Kolor:
Data urodzenia:
RODOWÓD №:
Ojciec:
Matka:
Hodowca:
Właściciel:
Adres:
"Kopia jest dołączony rodowód"

Więc to jest zrozumiałe?

19-20.09.2009г KALININGRAD ROSTO (4012) 96-56-58, 36-42-46 [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] RFSS

03-04.10.2009г KALININGRAD "Kennel Club" (4012) 71-12-23, 8-921-261-72-12, [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]

12-13.12.2009г KALININGRAD CD KF G Star West (4012) 51-46-65,91-86-65,77-08-71 [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]

13.12.2009г KALININGRAD Crow ZRKF 8-9022-16-62-28, (4012) 779719 [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]

Posted

03 października VSEPORODNAYA CAC Dog Show - RKF Ranga «KANDYDUJĄCYCH w rosyjskim CHAMPION» «ZEBRANI JESIEŃ" (Uwaga: W przypadku odbywa się w mieście Kaliningrad) Eksperci wystawy: Natalia Sedykh (Sankt Petersburg), Elena Kuleshov (Sankt Petersburg) w ramach wystawy SAS będzie monoporodnye rangi: • American Cocker spaniel (ranking CCC) • NIEMIECKI Boxer (ranking CCC) Zapisy na wystawie już się rozpoczął! listy e-mailowej rejestracji wystawa rangi SAS jest elektroniczny wykaz rejestracji na wystawie tutaj monoporodnuyu informacji i dochodzenia przez telefon: 8 4012 71-12-23, 8 921 261-72-12

[URL]http://www.kennelclub.land.ru/htm/Info/reg_list.rtf[/URL]

[EMAIL="[email protected]"]kennelclub @ land . ru[/EMAIL],

Posted

Proszę podać, gdzie można w Sopocie i Gdańsku kupić ten palatku.Ochen wygodny i nie mamy takich

[U][COLOR=#0000ff][URL="http://seconds.quechua.com/index.php5?lg=EN#/produit/14/"]Quechua : 2 Seconds Tents[/URL][/COLOR][/U]

Posted

[quote name='pomerania']Proszę podać, gdzie można w Sopocie i Gdańsku kupić ten palatku.Ochen wygodny i nie mamy takich

[U][COLOR=#0000ff][URL="http://seconds.quechua.com/index.php5?lg=EN#/produit/14/"]Quechua : 2 Seconds Tents[/URL][/COLOR][/U][/quote]

w Polsce w każdym sklepie DECATHLON mozna je kupic są nie drogie,lekkie i bardzo dobre,ja mam taki i jestem bardzo zadowolona,rozkładanie 0 problemów,a składanie trzeba pocwiczyc,polecam te namioty.

Posted

[quote name='Pencia']w Polsce w każdym sklepie DECATHLON mozna je kupic są nie drogie,lekkie i bardzo dobre,ja mam taki i jestem bardzo zadowolona,rozkładanie 0 problemów,a składanie trzeba pocwiczyc,polecam te namioty.[/quote]

W Sopocie, w którym sklepie można kupić:???:? Jako nazwę sklepu, a jeśli istnieje dokładny adres, pozhalusta:calus:.Otlichnaya rzeczy. :multi:

Posted

Moje fotki z tej wystawy są tu:

[url=http://www.szpic-miniaturowy.pl/wystawy.html]pomeranian, szpic, szpic miniaturowy, rasa pierwotna, hodowla gro-mor fci[/url]

Miłego oglądania:loveu: