malawaszka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Kolejna gromadka zabrana kilka dni temu z Olkusza, dostały surowicę, czują się dobrze (tfu tfu odpukać!!!) i szukają dobrych domków!!!!! Są w Bukownie k/Olkusza 504 588 874 [email protected] Mufinka za TM ['] :-( Radosny szczeniak. Będzie mała jak urośnie. Słodzizna straszna Wiek: ok 2 miesiące Waga: ok 1kg Szczepienie: nie Kastracja: nie, warunek adopcji Inne psy: dogaduje się z innymi psami Koty: toleruje Quote
malawaszka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Rodzeństwo Funt i Marka, ok 2 miesiące, wesołe rozrabiaki, klony więc na osobnych zdjęciach nie mam pojęcia który jest który :lol: MAJĄ wspólny dom :laola: Quote
malawaszka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Uszatka, suczka ok 5 miesięcy - energiczna bardzo, wesoła, wszędobylska Quote
Zofija Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 są prześliczne i mam nadzieję, ze szybciutko znajdą cudne domki!:) Quote
Asior Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 no to ja zapisuje i pewno allegro trza będzie pyknąć :cool3: Quote
malawaszka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Asior napisał(a):no to ja zapisuje i pewno allegro trza będzie pyknąć :cool3: nooo trza będzie trza będzie :cool3::loveu: Quote
zdwrdwd Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ogłoszenia dla Mufinki i Klonów (niestety na razie tylko tyle :oops:): Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie. Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa Kraków ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 dzieciaczki proszą o ogłoszenia żeby mogły dorastać we własnych domkach Quote
zdwrdwd Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mogę temu ostatniemu pieskowi też zrobić ogłoszenia ale nie wiem jakiej jest płci i imię ma jakieś, chociaż tymczasowe?? Quote
malawaszka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 osz kurcze rozmawiałam z missieek przed chwilą i zapomniałam dopytać o to - to chyba sunia, ale głowy nie dam :oops: dowiem się Quote
zdwrdwd Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 malawaszka napisał(a):dzieciaki pokazywać się hop hop Co z tą płcią ostatniego szczeniora?? :evil_lol::evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 zdwrdwd napisał(a):Co z tą płcią ostatniego szczeniora?? :evil_lol::evil_lol: napisz,że to obojnak.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 zdwrdwd napisał(a):Co z tą płcią ostatniego szczeniora?? :evil_lol::evil_lol: o jezu :splat: zapomniałam napisać :oops: suczka Uszatka, ok. 5 miesięcy :lol: Quote
bahlsa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 szczeniaczek do adopcji - Garnek.pl ja w ogłoszeniu wpisałam: szczeniaczek do adopcji. Jak się komuś spodoba to zadzwoni....i wtedy dowie się co to.:lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='bahlsa']szczeniaczek do adopcji - Garnek.pl ja w ogłoszeniu wpisałam: szczeniaczek do adopcji. Jak się komuś spodoba to zadzwoni....i wtedy dowie się co to.:lol: trochę problem jest bo ludzie nawet jak widzą zdjęcie to nie potrafią opisać o którego psa im chodzi :mdleje: dziś ślyszałam jak missieek rozmawiała z gościem, który nie umiał opisać o jakiego psa chodzi a to była ta duża pręguska :roll: Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/rajstopy-ksiazka-film-bransoletka-wisior-na-sterylke-google-page-rankingeguski-do-07-08-a-143203/#post12715757 Quote
Asior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 malawaszka napisał(a):trochę problem jest bo ludzie nawet jak widzą zdjęcie to nie potrafią opisać o którego psa im chodzi :mdleje: dziś ślyszałam jak missieek rozmawiała z gościem, który nie umiał opisać o jakiego psa chodzi a to była ta duża pręguska :roll: kuźwa.. mam to samo.. Albo dzwoni ktoś, kto nie potrafiu opiać psa, ani imienia nie pamięta.... albo oburzają się, zę niewiem o którego psa chodzi.. Mówią.. no przecież o tego co w internecie był, a ja na to, ze ja dużo psów w necie ogłaszam i MUSZE mieć albo imie, albo niech mi przeczytają treść ogłoszenia... Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Zapraszam na bazarki na sterylizacje psów z Olkusza u missieek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-spodnie-spodnice-sweterek-z-angory-kubki-na-kastracje-terierka-d0-07-08-a-143227/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/rajstopy-ksiazka-film-bransoletka-wisior-na-sterylke-google-page-rankingeguski-do-07-08-a-143203/#post12717603 Quote
Ania&Kasia Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ta 5 miesieczna sunia jest po prostu super... na spacerze początkowo się bała ale po jakimś czasie jednak już było ok. Mała jest bardzo ciekawska i wesoła ;D Quote
Recommended Posts