Izabela124. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='AnetaA']IZA a ja Ciebi pięknie proszę o mastino napoletano - będą tylko 3 szt. w tym jeden pies w otwartej - duzo czasu nie zajmie RING 9 - 10 :55 [IMG]http://www.4missa.net/dogi_prosi.gif[/IMG][/quote]Załatwione ;) Quote
Biutka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Doma16'] MP gr młodsza i nie wiem czy się wymieniać a tak w ogóle ktoś by chciał ???[/quote] Witam konkurencję :roll::evil_lol: My nie możemy sobie wybierać psów, sędzina wybiera z jakim (ewentualnie) będziemy robić lustrzane odbicie :cool3: Quote
Flaire Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czy wiadomo już, kto będzie sędziował konkurencje finałowe? Quote
Doma16 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Biutka']Witam konkurencję :roll::evil_lol: My nie możemy sobie wybierać psów, sędzina wybiera z jakim (ewentualnie) będziemy robić lustrzane odbicie :cool3:[/QUOTE] aha dzięki za info ja się jeszcze muszę jutro trochę poduczyć Quote
Judit Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Doma16'] Pewnie że porobię jeśli się ze wszystkim powyrabiam[/quote] oh, ogromne dzięki :cool3: no i powodzenia z młodą seterką ;) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Czy ktoś jadący z/przez Warszawę ma miejsce dla 2 osób bez psów (jedziemy tylko towarzysko)? [IMG]http://collie.info.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG] Quote
immortal Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Na MP będę jednak albo z chińskim grzywaczem Tobim, albo z seterką irlandzką ;). Quote
maga18 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 poróbcie foty grzywkom..... plisssss :loveu: Quote
AnetaA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Izabela124.']Załatwione ;)[/quote] To trzymam za słowo :razz: Powodzenia wszystkim!! Quote
Judit Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 może ktoś widział sędziowanie gordonów? skąd takie dziwne oceny??? :roll:szczególnie chodzi mi o klasę młodzieży w sukach. Quote
alyffa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja też się zastanawiam... Ciekawe lokaty :) Judit, a Was nie było? Quote
Judit Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 lokaty są straszne :diabloti: nigdy w życiu bym się nie spodziewała takich. Patrząc na zdjęcia na seterkowie mam chęć spytać gdzie ktoś miał oczy :eviltong:. A nas nie było, była sunia od nas Baffi, dostała dosk.I, CWC. :p Quote
sylrwia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Czy ktoś ma foty z finałów? Interesuje mnie czy była wyżełka węgierska :) Quote
Teba Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Saga200']I jak? Chwalić się i dawać fotki! ;)[/quote] III Najlepsze Szczenię Wystawy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jakby ktoś miał foteczki to będziemy bardzo wdzięczni. Quote
Biutka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Tebusa']III Najlepsze Szczenię Wystawy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] O jeeej, coś czułam że to wy! Gratulacje! :multi: Ja mam tylko filmik jak biegnie, ale słabej jakości bo to telefonem... :roll::placz: Chyba że ktoś mi zechce zakupić kamerkę? :razz::lol::lol: [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff322/PaullineeP/170-1.jpg[/IMG] Fot. Paulina- Młoda Speede Rules Red Pearl in Ginger Debiucik, Lok.1/3 + Najlepsze szczenię w rasie :multi: No i ja- Młody prezenter Lokata 3 :lol::lol: Quote
Saga200 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Tebusa']III Najlepsze Szczenię Wystawy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] No to gratulacje! :multi: [quote name='Biutka']Speede Rules Red Pearl in Ginger Debiucik, Lok.1/3 + Najlepsze szczenię w rasie :multi: No i ja- Młody prezenter Lokata 3 :lol::lol:[/quote] Nie dziwię się, że najlepsze szczenię w rasie. Jest fenomenalna *-* No i gratuluję MP! :D A były dalmatyńczyki? Jeśli tak, to proszę o spis psiaków i ew. zdjęcia ^^ Quote
alyffa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Judit, gratulacje :) Tak mi sie wlasnie wydawalo, ze widzialam w stawce kogos od Was :razz: Miałam okazje widziec na żywo wystepujace dzis gordonki, niestety nie dzisiaj (bylismy w Miastku) i przyznam, ze moja faworytka byla Padme :) Quote
Judit Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 dzięki. :p no właśnie ja myślałam że NJwR będzie Padme, a tu taki zonk... :shake: i dalej nie mogę w to uwierzyć jak ta sędzina lokaty dawała... :razz: a jak poszło Leonkowi w Miastku? Quote
Doma16 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 My z Polcią I lokata oc. wyb. obiec. ale startowaliśmy na porównaniu z inną sędziną więc szans nie było na naj.szczenię w rasie Quote
Judit Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Doma16']My z Polcią I lokata oc. wyb. obiec. ale startowaliśmy na porównaniu z inną sędziną więc szans nie było na naj.szczenię w rasie[/quote] gratulacje! ;) może masz pare fotek z seterowego ringu? :cool3: Quote
Recommended Posts