Kana Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mariola wymaz to ze nie niszczy w domu tylko rozrywa poduszki podczas nieobecnosci wlasciciela.... Wlasnie na jej konto wpadla druga poduszka z ikea... wyszlam tylko do sklepu obok a poduszki przykrylam koldra. Nie dotykajac koldry wysunela jedna poduszke... tyle zdazyla. Lece do ikea po nowa zanim TZ sie dowie bo mnie na zbity pysk wywali jak sie dowie... Lucy pamietajmy ze to pelen energii jeszcze w sumie szczeniak. Uwielbia wszystko co wypchane... pluszaki tez rozrywa na strzepy. Po prostu wziela sie za cos co nie trzeba. Quote
pumcia02 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 hmm... to moze zrezygnuj z dawania pluszaków. poduszka i pluszak to podobne rzeczy wiec moze jej sie kojarzy jako jedno. wczesniej zostawala sama w domu prawda? jak dlugo siedziala sama (najdluzej)? Quote
Kana Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hmmm 4-5 godzin ? wtedy nic nie zniszczyla bo miala pluszaki. teraz tez ma i jej nie interesuja... Na szczescie zamowilam dla Vegi bramke to beda razem w korytarzu siedzialy. Quote
Kana Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Co tak tu cicho ? Juz po operacji. Wszystko przebieglo bardzo dobrze. Dlugo walczyla z glupim jasiem ale w koncu zasnela mi na kolanach. Dostala sliczny zolty kapelusik. Trochu za duzy bo nie miala akurat jej rozmiaru wczoraj. Mam dzisiaj przyjechac po drugi. Dostala takze znieczulenie na dzis. W sobote jedziemy po kolejny zastrzyk. Rana ladnie zaszyta. Rano tyklo maly zielony haft na podlodze ;) Polozylam jej kocyk kolo mnie bo nie chciala spac w swoim kojcu. Quote
lucySxy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jaki slodki ufoludek;),a wlasciwie ufopsiak?:cool3: Teraz przed nia najbardziej bolesne chwile,ale z kazda godzina bedzie coraz lepiej.Dzielna sunia. Quote
pumcia02 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 jaka smuuutna . aj ta Saba. Dziewczyny wielkie dzieki za pomoc!!! Kana ze ją wzielas i się nia dobrze zajmujesz, a lucySxy dzieki za pomoc przy sterylce! duuuża pomoc! i tak swoja droga ile w koncu kosztowała sterylka? 3 obserwatorów. u mnie zadnego tel, a u Ciebie Kana? Quote
Kana Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cisza. Z tego co wiem to na Twój numer maja wszyscy dzwonic. 290 zl. Zostalo mi 10 zl on Lucy wiec pojde jej kupic cos dobrego za to :razz: Quote
pumcia02 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 drogo tam macie :razz: eeeej pisałam, że ludzie sie zniechecaja czesto jak sie przesyla ich do obydwu osob i zmienilam juz na allegro, ze Twoj nr jest pierwszy moj drugi. chyba ze masz cos przeciwko :oops: Quote
pumcia02 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 moze i glupias :P i jak sie czuje? Quote
Kana Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bardzo dobrze. Obija sie w kolnierzu o wszystko. Jutro jedziemy na zastrzyk. Quote
lucySxy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nie zwracala wiecej? Nie ma goraczki? Nie probuje zdjać lapą kolnierza? Quote
Kana Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nie. Nie. i Nie. :p Chciala sie bawić z kotem wiec musiala troche na nią powrzeszczeć :oops: żeby poszla sie polozyc. Teraz spi jak aniolek :diabloti: Quote
pumcia02 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 teraz zostaje "tylko" znalezc dom Quote
lucySxy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Na pewno bedzie łatwiej po sterylce. Ludzie boja sie cieczek, ucieczek, stada psow pod domem i ew potomstwa. Trzeba ja cierpliwie oglaszac. Kana- czy trzeba CIe jakos wspomoc?np karmą? Pomyziaj Sabcie po futerku!!! Quote
Kana Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Karme jeszcze mam. Wlasnie im kupilam i wycisnely ze mnie ostatnie grosze przed wyplata :razz: Przydalyby sie jakies fajne zabawki np. gumowe, ktore by ja zajely podczas mojej nieobecnosci. Pozbylam sie tych pluszowych bo to mogl byc powod rozrywania poduszek. Quote
Kana Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Zapomnialam wspomniec o najwazniejszym!! Suni zbierala sie ropa w srodku. Weterynarz powiedziala ze w ostatnim momencie zostala usunieta bo jeszcze chwila i by bylo ropomacicze! Quote
pumcia02 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 ropomacicze? o matko jakie szczescie ze znalazła miejsce Ciebie :shake: Quote
Kana Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Tak... Wlasnie sie zbieramy i jedziemy po zastrzyk antybiotyku. Quote
Kana Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Juz po :) Saba dostala kolejny zastrzyk antybiotyku i do tego zostala zaczipowana! Nastepny wyjazd do veta w poniedzialek po kolejny antybiotyk. Quote
Kana Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Piękny kundelek SABA! Roczna śmieszka szuka domu (727856055) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
pumcia02 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 jakie sliczne allegro:loveu: domku gdzie jestes?! Quote
Kana Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 mariolka moglabys skopiowac ten tekst z allegro i porobic troche ogloszen ? Quote
pumcia02 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 dzis ja juz wrzucalam na e zwierzak, adopcjapsa i gumtree. jutro mam wolne wiec powrzucam reszte ;) Quote
Recommended Posts