malageron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witam, krótka historia miśka ze zdjęć: Wczoraj (niedziela 26.07.2009) na terenie niedawno wybudowanego bloku został znaleziony szczeniak. W bloku tym nie ma niestety możliwości posiadania zwierząt przez mieszkańców, o czym prawdopodobnie nie wiedziała osoba, która podrzuciła malca. Ochrona bloku zaproponowała odwiezienie psa do schroniska, ja (mieszkaniec pobliskich domków) znalezienie dla niego nowego domu. Wygrała moja opcja. Niestety sam nie mam możliwości przygarnięcia małego przyjaciela na dłużej, gdyż posiadam już 8-letniego pupila. I teraz pytanie: Kto jest w stanie zaopiekować się małym (choć patrząc na jego łapki podejrzewam, że nie będzie on taki mały:) ) urwisem? Prośba również do pozostałych o próbę zidentyfikowania rasy lub mieszanki ras z której pochodzi szczeniak, gdyż będzie to istotna informacja w zamieszczanych ogłoszeniach. linki do zdjęć, gdyby nie chciały się wyswietlić: misiek6.jpg | malageron | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl misiek5.jpg | malageron | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl misiek4.jpg | malageron | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl misiek2.jpg | malageron | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl misiek1.jpg | malageron | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Zainteresowanych proszę o kontakt tutaj lub na e-mail: [email protected] Quote
beka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ale on śliczny :) JAk długo może u Ciebie zostać? Quote
asiajarzynska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Co do wielkości wcale nie będzie taki duży mimo tych łapek. Pies raczej z mniejszych - nie wyrośnie z niego "dog czy owczarek" :p Co do wielkości raczej dość niski - szacuje na max 20 w kłębie. Quote
malageron Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Maluch zostanie u mnie do momentu, aż znajdzie się dla niego nowy właściciel. Jak długo? hmm mam nadzieję, że już niedługo zgłosi się ktoś z dobrym sercem i odpowiednimi warunkami dla miśka.;) Quote
malageron Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Misiek znalazł już właściciela :multi: Quote
_ogonek_ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Super! Jednego biedaka mniej! malageron wpisz w tytule że ma już dom ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 :multi: to sie nazywa: szybkie znalezienie domku!! :loveu: Quote
katik Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cudowny psiak, dobrze że już w nowym domu. :loveu: Quote
Recommended Posts