fibi:) Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 no ja bym sobie umieściła bannerek suni ale nawet nie wiem jak....a juz trochę czasu jestem na dogo:oops: zostały nam 2 tygodnie-i wiem że nie powinnam tak mówić ale czarno to widzę:-( Quote
Selenga Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 na przykład tu: [U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-w-dt-w-waraszawie-potrzebne-ogloszenia-mamy-czas-do-25tego-sierpnia-142816/"][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/szczeniak1.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-w-dt-w-waraszawie-potrzebne-ogloszenia-mamy-czas-do-25tego-sierpnia-142816/"][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/szczeniak2.jpg[/IMG][/URL][/U] Quote
Guest Madarek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='fibi:)']no ja bym sobie umieściła bannerek suni ale nawet nie wiem jak....a juz trochę czasu jestem na dogo:oops: zostały nam 2 tygodnie-i wiem że nie powinnam tak mówić ale czarno to widzę:-([/quote] Będzie dobrze !!! zobaczysz!! Quote
kamilawa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Na dzień dobry : [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2077003_figa_3_miesieczna_sunia_bardzo_prosi_o.html"]ale.gratka[/URL] z tekstem z allegro :oops: Kurcze na allegro prawie 500 odsłon i żadnego telefonu!? Quote
Guest Madarek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='kamilawa']Na dzień dobry : [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2077003_figa_3_miesieczna_sunia_bardzo_prosi_o.html"]ale.gratka[/URL] z tekstem z allegro :oops: Kurcze na allegro prawie 500 odsłon i żadnego telefonu!?[/quote] Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest Madarek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 poprosiłem media lokalne: [url=http://www.irn.pl/news,adoptuj-sunie,392.html]Radio Internetowe IRN - Radio - Radio Disco polo, pop, club, reegae, hip hop - www.irn.pl[/url] Quote
Bonsai Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Hm, zastanawiam się jak moge pomóc - więc mogę zaproponować zrobienie nowych zdjęć małej (Delph, z której jesteś dzielnicy i gdzie chodzisz na spacery?), napisać nowy tekst na allegro... Dawno nie ogłaszałam nic w internecie, ale mogę spróbować. Proszę tylko, żeby ktoś, kto pisał na pierwszej stronie zedytował swoją wiadomość podając, gdzie sunia jest już ogłoszona, żeby nie powielać. Z tego co widzę, na razie tylko allegro, ale.gratka i w radiu? Może warto podrukować ogłoszenia i porozwieszać w zoologicznych, czy u wetów. Quote
Guest Madarek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Miała być w tym tygodniu w Życiu Nasielska niestety forum nie chodziło i nie mieli skąd wsiąść artykułu a temat znali tylko ogólnikowo. Będzie w następnym Gazeta Nowodworska wypieła się na mnie.. rozmawiałem też z jedną z pań z tej gazetki zaraz zadzwonię do Pułtuska tam mam znajomego może w Pułtusku się uda jeszcze... co poza tym?? opisy na GG u siebie i u znajomych... co dalej?? Quote
fibi:) Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 no ja mojej wetce mówiłam,chętnie włączy się w akcję;) telefonu żadnego nie było w sprawie suni:shake: dziękuję wam wszystkim:loveu: miło tu zajrzeć i zobaczyć że coś ruszyło Quote
Delph Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Bonsai']Hm, zastanawiam się jak moge pomóc - więc mogę zaproponować zrobienie nowych zdjęć małej (Delph, z której jesteś dzielnicy i gdzie chodzisz na spacery?)[/quote] Zdjęcia robię małej na bieżąco, ostatnie są w poście #70. Ale zapraszam na spacer, zdjęć nigdy za wiele ;) Mieszkam na Woli, na wybieganie małej chodzimy m.in. do parku Moczydło. Figa rośnie, jest coraz odważniejsza i straaasznie słodka :loveu: Dzisiaj byłam z nią na szczepieniu, ma założoną książeczkę. Zdrowa, śliczna i grzeczniutka. Pięknie jeździ komunikacją miejską. Quote
Julie Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zapisałam sobie banerek. 3mam kciuki za maleństwo. Quote
Bonsai Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Delph']Zdjęcia robię małej na bieżąco, ostatnie są w poście #70. Ale zapraszam na spacer, zdjęć nigdy za wiele ;) Mieszkam na Woli, na wybieganie małej chodzimy m.in. do parku Moczydło. [/QUOTE] Widziałam zdjęcia, ale chętnie się spotkam - mieszkam na Ochocie, a do parku Moczydło mam bezpośredni autobus, więc tym bardziej. :) Kiedy masz czas? Quote
Delph Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Bonsai']Widziałam zdjęcia, ale chętnie się spotkam - mieszkam na Ochocie, a do parku Moczydło mam bezpośredni autobus, więc tym bardziej. :) Kiedy masz czas?[/quote] Jutro koło 17 na przykład. Albo jakoś w niedzielę, mam całą wolną. Quote
Bonsai Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Delph']Jutro koło 17 na przykład. Albo jakoś w niedzielę, mam całą wolną.[/QUOTE] Może w niedzielę? Jutro niestety nie dam rady. Quote
Delph Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Prosimy o pomoc w ogłaszaniu małej :modla: Ja nie nadążam, bo w wolnych chwilach od opieki nad Figą i moim psem zajmuję się ogłaszaniem suni przywiązanej przedwczoraj do lusterka samochodu (nie ma się gdzie podziać biedna :-(), prowadzeniem leczenia niesprawnego Felka z mojego podpisu i adopcją chow chow'a, któremu grozi schonisko :placz: Nienawidzę wakacji przez ten wysyp porzuconych psiaków :angryy: [B]Bonsai:[/B] Może koło południa? Albo tak gdzieś o 13? Quote
fibi:) Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 jej Delph współczuję:-( sama od kilku dni biegam po Świerczach za "nowymi" psami:mad:.a na dodatek siostra mi mówiła że jednego z nich jakis pies zaatakował....i próbuje go znalezc to wetka moja go obejrzy.podobno uszko ma mocno pogryzione:-( prosimy o pomoc dla suni:modla: Quote
paros Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Fibi jestem :lol: właśnie wróciłam i będę już non stop w zasięgu sieci :lol: mogę zrobić pilne ogłoszenia, tylko nie wiem jeszcze gdzie, bo nie przeczytałam wątku. Do kogo podać kontakt, czy są fotki, czy zrobić też allegro. Quote
Guest Madarek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 kurcze patrząc po innych forach to jest armia ludzi którzy kochają zwierzaki może jakieś zmiany w prawie petycje itd. żeby bardziej piętnować takie zachowania np. każdy pies powinien mieć czip po którym można zidentyfikować właściciela, tatuaż itd. wiem pewnie bredzę ale wku.. mnie to Quote
fibi:) Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 dziękuję:loveu: w pierwszym poście jest napisane gdzie sunia ma ogłoszenia-czyli mamy allegro,ale.gratke i jedno ogłoszenie dzięki pomocy Madarka. kontakt do mnie czyli tel.500 721 283 [email][email protected][/email] Quote
fibi:) Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 na 2 i 7 stronie są zdjęcia małej;) ehh żeby ta walka z bezdomnościa zwierząt była łatwiejsza.....dla mnie to jak walka z wiatrakami.ale liczy sie każdy,nawet jeden uratowany zwierzak;) Quote
fibi:) Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 nasze prawo to tylko jednym i to na dodatek brzydkim słowem można podsumować :mad: ale np. w Pułtusku weszło w życie zarządzenie o obowiązku chipowania psów.szkoda że Nasielsk tego nie zrobił:shake: jedyna "broń" na Polaków to duuuże kary pienieżne-ale to też kwestia prawna Quote
Guest Madarek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no to ja się za to wezmę w Nasielu jak możesz daj mi więcej informacji na ten temat na maila może Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Za dwa lata ma być obowiązek chipowania. O ile dobrze pamiętam. Oj, bardzo by się to przydało... Mi dziś już lepiej net chodzi, zrobię jeszcze kilka ogłoszeń. ;) Quote
Recommended Posts