Unbelievable Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a):jaaaaaaaa:loveu: ciebie nie przyjmą nigdzie :evil_lol::evil_lol: chyba że na ASP :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Tinka:)']ciebie nie przyjmą nigdzie :evil_lol::evil_lol: chyba że na ASP :evil_lol: ale ja wcale nie chce iśc do szkoly:evil_lol: 29/28 idealnie :loveu: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 komar napisał(a):a kto jeszcze do Wrocławia idzie??:D:D:lol::lol: ja we wrześnie na praktyki:diabloti: cieszysz sie prawda?:diabloti: zamieszkam u Ciebie na tydzień:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 29/28 znów wygralam :loveu: JA jestem pierwsza i żaden skaczący post nie wygra :diabloti: Quote
Estera Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 rose napisał(a):przecież ja to wiem:eviltong: Wrocław bliżej Joanny:eviltong:Poznań bliżej Aniusi, Wrocław bliżej Joasi, tak czy siak będę szczęśliwa :loveu: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a):Nie, nie Esterka idzie do Wrocławia :loveu: do poznania składa tylko tak dla picu, że niby się stara :cool3: przecież ja to wiem:eviltong: Wrocław bliżej Joanny:eviltong: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 komar napisał(a):o taaa;D ciesze się niezmiernie;P wiedziałam:loveu: przyznaj sie wracają wspomnienia z przed 7 miesięcy:loveu::evil_lol: haha:evil_lol: Quote
komar Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 hehe;P jak dobrze trafisz z przyjazdem to może sie załapiesz na pokaz specjalny naszej wspaniałej fontanny:D YouTube - Fontanna Multimedialna (1) YouTube - Fontanna Multimedialna (2) :D:D Quote
Estera Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 rose napisał(a):miałeś mi miłość wyznać a nie jakieś fontanny pokazywać:loveu::eviltong: a i zmień opis na gadu, ja się Tobą zaopiekuję:loveu::diabloti: Anka przecież to fontanna miłości jest :loveu: To taka mała aluzja była :evil_lol: Quote
komar Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 już zmienili repertuar fontanny;D a nastepne pokazy to nie wiem kiedy będą;P I nie zmienie opisu na gadu;D Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 komar napisał(a):hehe;P jak dobrze trafisz z przyjazdem to może sie załapiesz na pokaz specjalny naszej wspaniałej fontanny:D :D:D miałeś mi miłość wyznać a nie jakieś fontanny pokazywać:loveu::eviltong: a i zmień opis na gadu, ja się Tobą zaopiekuję:loveu::diabloti: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 komar napisał(a):już zmienili repertuar fontanny;D a nastepne pokazy to nie wiem kiedy będą;P I nie zmienie opisu na gadu;D dla nas napiszą nowy:loveu: Ty nawet jeszcze nie wiesz, że do mnie wrócisz:loveu::evil_lol: Quote
komar Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 to ja ze zlotu w takim razie wracam pociągiem:P ale sam;P:diabloti::diabloti: Quote
komar Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 lepiej romantycznie niż gdyby każdy miał sie nawzajem pojezdzać:eviltong: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 komar napisał(a):to ja ze zlotu w takim razie wracam pociągiem:P ale sam;P:diabloti::diabloti: na to czekałam:evil_lol: a myślałam, że już się mnie nie boisz:diabloti: ale przecież ja Ci krzywdy nie zrobię:evil_lol: :loveu: powspominamy tylko stare czasy:diabloti: Quote
Estera Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 komar napisał(a):lepiej romantycznie niż gdyby każdy miał sie nawzajem pojezdzać:eviltong:Zalezy co kto lubi :evil_lol: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 komar napisał(a):lepiej romantycznie niż gdyby każdy miał sie nawzajem pojezdzać:eviltong: :loveu::loveu: ach mój Grześ:loveu::loveu: na zlocie będzie jeszcze romantyczniej:loveu: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 aaa zmieniłeś opis:loveu: "dorosłem już..":loveu::diabloti: Quote
Estera Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Komar widzę, że humor Cie nie opuszcza :lol: A Anka się napaliła :lol: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Estera napisał(a):Komar widzę, że humor Cie nie opuszcza :lol: A Anka się napaliła :lol: no właśnie:placz: już sobie wyobrażałam nasza wspólną przyszłość a tu mnie opisem na ziemie sprowadził no:-(:eviltong: ja jak teraz bede pomiędzy Poznaniem a Wrocławiem to bym chciała mieć jednego tu drugiego tam:evil_lol: a ze będę szczęśliwsza to ja wiem:P Quote
Recommended Posts