polciuaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ktoś tutaj mówił,że w czasie deszczu nie pójdzie się nad jezioro. Bzdura,ja tam w deszczu lubie sobie popływać.;pp oczywiście jak nie jest zbyt zimno.;pp Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 basia bonnie napisał(a):to unbecośtam jest moją córką?:crazyeye: babciu?:loveu: ja też nie wiedziałam! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 dogomanka_ napisał(a):Ktoś tutaj mówił,że w czasie deszczu nie pójdzie się nad jezioro. Bzdura,ja tam w deszczu lubie sobie popływać.;pp oczywiście jak nie jest zbyt zimno.;pp haa mamy pierwszą odważną :loveu: ja idę z Tobą :loveu: Quote
polciuaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 basia bonnie napisał(a):haa mamy pierwszą odważną :loveu: ja idę z Tobą :loveu: jeee.:loveu: wiedziałam,ze ktoś mnie poprze.:loveu::eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 basia bonnie napisał(a):ja już wiem! jesteś moim bękartem z probówki! ciekawe kto dał probówkę :evil_lol::evil_lol::diabloti: Ja z wami też idę, a co, gorsza nie będę :loveu: Quote
olekg89 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tak bo odgapiła nicka od mojej nowej miłości :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbelievable napisał(a):ja też nie wiedziałam! :evil_lol: ja już wiem! jesteś moim bękartem z probówki! dogomanka_ napisał(a):jeee.:loveu: wiedziałam,ze ktoś mnie poprze.:loveu::eviltong: ktoś musiał :evil_lol::eviltong: olekg89 napisał(a):Kondomanka to była Dog193 plagiatorka:cool3: Dog193 będzie nową ofiarą? :cool3::cool3::cool3: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbelievable napisał(a):ciekawe kto dał probówkę :evil_lol::evil_lol::diabloti: Ja z wami też idę, a co, gorsza nie będę :loveu: no bo to tak przypadkiem było..:roll: haa zobacze Cię w stroju! :loveu: olekg89 napisał(a):Tak bo odgapiła nicka od mojej nowej miłości :evil_lol: coraz więcej ofiar na tym zlocie będzie :evil_lol: zapowiada się naprawdę ciekawie :evil_lol: będzie hot or not :roflt: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 basia bonnie napisał(a):no bo to tak przypadkiem było..:roll: haa zobacze Cię w stroju! :loveu: coraz więcej ofiar na tym zlocie będzie :evil_lol: zapowiada się naprawdę ciekawie :evil_lol: będzie hot or not :roflt: :placz: ubiorę się ''na płetwonurka'' :evil_lol: będzie chardkor :diabloti: olekg89 napisał(a):Baśka lesba:evil_lol: nie dość, że lesba to jeszcze kazirodztwo propaguje! Quote
olekg89 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jesteśmy hardcory i nawet jak bd lać to idziemy pływać ok?:cool3::loveu: Quote
rose Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 basia bonnie napisał(a):to unbecośtam jest moją córką?:crazyeye: babciu?:loveu: no a nie?:eviltong: przeciez powiedziałaś mi, że to Twoja córka jak się pytałas czy może być z nami w domku:eviltong: chyba, że to była taka ściema, żebym się zgodziła:evil_lol: Quote
rose Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 olekg89 napisał(a):Jesteśmy hardcory i nawet jak bd lać to idziemy pływać ok?:cool3::loveu: tak w ciepłym letnim deszczu:loveu: a jak będzie burza będzie jeszcze cieplejsza woda:loveu: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbecośtam - foch z przytupem!! olekg89 napisał(a):Jesteśmy hardcory i nawet jak bd lać to idziemy pływać ok?:cool3::loveu: taak taaak :multi: rose napisał(a):no a nie?:eviltong: przeciez powiedziałaś mi, że to Twoja córka jak się pytałas czy może być z nami w domku:eviltong: chyba, że to była taka ściema, żebym się zgodziła:evil_lol: hahaha nie pamiętam :evil_lol: to pewno była ściema:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 rose napisał(a):no a nie?:eviltong: przeciez powiedziałaś mi, że to Twoja córka jak się pytałas czy może być z nami w domku:eviltong: chyba, że to była taka ściema, żebym się zgodziła:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: rose napisał(a):tak w ciepłym letnim deszczu:loveu: a jak będzie burza będzie jeszcze cieplejsza woda:loveu: a jaka ciepła będzie jak zacznie przewodzić prąd:loveu::evil_lol: basia bonnie napisał(a):Unbecośtam - foch z przytupem!! hahaha nie pamiętam :evil_lol: to pewno była ściema:evil_lol::evil_lol::evil_lol: za co mamo :placz::placz: najpierw mówi że z probówki a teraz że w ogóle! co to za matka! Quote
rose Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 basia bonnie napisał(a): hahaha nie pamiętam :evil_lol: to pewno była ściema:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :angryy::angryy: Unbecostam zostaje weksmitowane na dwór!! razem ze szczurem pod taras:diabloti: Quote
olekg89 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Weźmiemy moje materacyki i popłyniemy na drugi brzeg:cool3: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='olekg89']Weźmiemy moje materacyki i popłyniemy na drugi brzeg:cool3: ja mam krokodyla do pływania, takiego zajebistego :multi: o takiego :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Unbelievable napisał(a): najpierw mówi że z probówki a teraz że w ogóle! co to za matka! znasz jakąś 14 letnią normalną matkę? :evil_lol::diabloti: Quote
rose Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Basia myśłałam, że pokazujesz nam swoja rodzinę:diabloti: maż, dziecko i te sprawy:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 rose napisał(a):Basia myśłałam, że pokazujesz nam swoja rodzinę:diabloti: maż, dziecko i te sprawy:evil_lol: przepraszam :oops: ale wujek i ciocia tak prosili, żeby mogli być na zdjęciu :shake: nie miałam serca im odmówić.. Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='rose']:angryy::angryy: Unbecostam zostaje weksmitowane na dwór!! razem ze szczurem pod taras:diabloti: nie możesz mnie wyrzucić, jestem żoną jezusa! :evil_lol: [quote name='basia bonnie']ja mam krokodyla do pływania, takiego zajebistego :multi: o takiego http://www.mazakzabawki.pl/data/include/cms/.product/8/0/2208/58546-1.jpg :loveu::loveu::loveu: piekny :loveu: [quote name='Mysia_'] znasz jakąś 14 letnią normalną matkę? :evil_lol::diabloti: a znasz normalną 17-letnią córkę 14-letniej matki? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts