Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

sama ta fota zniechęciła by mnie do kupna tego krokodyla :eviltong::eviltong::eviltong:

Unbelievable napisał(a):
nie możesz mnie wyrzucić, jestem żoną jezusa! :evil_lol:

to tymbardziej Cię w domku nie będziemy chcieli :lol: no chyba, że jesteś tą jego drugą :diabloti:

Unbelievable napisał(a):
a znasz normalną 17-letnią córkę 14-letniej matki? :evil_lol::evil_lol:

daj mi chwilę, muszę sie zastanowić :diabloti:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):

to tymbardziej Cię w domku nie będziemy chcieli :lol: no chyba, że jesteś tą jego drugą :diabloti:

daj mi chwilę, muszę sie zastanowić :diabloti:

ja jestem tą co go w przepaść wrzuciła, że niby zmartwychwstał:diabloti:

myśl mysiu, myśl:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']sama ta fota zniechęciła by mnie do kupna tego krokodyla :eviltong::eviltong::eviltong:

ja go dostałam w prezencie.. bo taki gościu kupił go córce, ale jej pękł i ona tak strasznie ryczała:evil_lol: i kupił potem 10 na zapas jakby pękło :roflt: i dostałam jednego :multi:

Posted

[quote name='Unbelievable']ja jestem tą co go w przepaść wrzuciła, że niby zmartwychwstał:diabloti:
hmmm.... tej bajki nie znam :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']myśl mysiu, myśl:loveu::evil_lol:
sory, ale nie mogę za dużo myślec, bo mi to szkdzi, odpowiem Ci za jakiś czas :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='basia bonnie']ja go dostałam w prezencie.. bo taki gościu kupił go córce, ale jej pękł i ona tak strasznie ryczała:evil_lol: i kupił potem 10 na zapas jakby pękło :roflt: i dostałam jednego :multi:
ale poje*any :crazyeye::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
hmmm.... tej bajki nie znam :evil_lol:

sory, ale nie mogę za dużo myślec, bo mi to szkdzi, odpowiem Ci za jakiś czas :diabloti::diabloti::diabloti:

ja ci opowiem :loveu::evil_lol:

to se poczekam...

Posted

olekg89 napisał(a):
Jesteśmy hardcory i nawet jak bd lać to idziemy pływać ok?:cool3::loveu:

taaak! taaak!:multi::multi::multi::loveu::evil_lol:

rose napisał(a):
tak w ciepłym letnim deszczu:loveu: a jak będzie burza będzie jeszcze cieplejsza woda:loveu:

w czasie burzy jest najlepiej.:loveu:

basia bonnie napisał(a):
ja mam krokodyla do pływania, takiego zajebistego :multi:
o takiego

:loveu::loveu::loveu:

czy Ty też go tak ujeżdżasz?:diabloti::diabloti::diabloti:

Unbelievable napisał(a):
nie możesz mnie wyrzucić, jestem żoną jezusa! :evil_lol:

hahahaha.:grin::grin::grin: padłam.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ps. Ja już całkiem się pogubiłam kto z kim i dlaczego jest rodziną.:placz: czy ktoś zostanie moim chomikiem? zawsze chciałam mieć chomika.:evil_lol:

Posted

Ale żeście natrzaskali tych stron :shock:
Oczywiście mój wątek był :loveu:
Przerywam nie przerywam ale kochana jestem :loveu:
Madziu moje Ty love kolorowe :evil_lol: :loveu:
O Matulu.... 14sto letnia matka 17sto letniej córki czyli Basia lesba i żona Jezusa, BorSuka, Olek Pedał, Estera *^%#$^&%^$%& (tutaj same niecenzuralne śłowa, więc nie napiszę :cool3: ) Asia kochająca wszystkich, Mysia która wyskoczyła z matki nie widząc kiedy.... takie rzeczy to tylko na dogo :roll:

Posted

dogomanka_ napisał(a):

Ps. Ja już całkiem sie pogubiłam kto z kim i dlaczego jest rodziną.:placz: czy ktoś zostanie moim chomikiem? zawsze chciałam mieć chomika.:evil_lol:
Nie powiem Ci dlaczego :lol: Kiedyś chyba na mini zlocie, w stanie lekko wskazującym wymyślaliśmy takie powiązania. Po co i dlaczego- nie wiem :roll:
Ale wiem tak:
Ania i Komar to byli moimi rodzicami (ale tatuś obecnie mi się ciągle zmienia :angryy: ), Mysia to moja siostra, Basia to moja córka, Tinka, znaczy Unbelievable wychodzi na, że jest moją wnuczką :lol: Asia była chyba siostrą komara, czyli moją ciotką. Ale kim był Olek to nie mam pojęcia :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja ci opowiem :loveu::evil_lol:

dajesz :loveu::loveu::loveu:

Unbelievable napisał(a):
to se poczekam...

no dość trochę :razz:

Esti, a czy Oluś przypadkiem nie był naszym dziadkiem? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

olekg89 napisał(a):
Kondomanka to była Dog193 plagiatorka:cool3:

Plagiatorka?

Rany, od nikogo nicka nie odgapiałam, mój wcześniejszy to był: globalnydog193, a że nie podobało mi się 'globalny' to poprosiła o usunięcie...

Posted

Unbelievable napisał(a):
przykro mi :evil_lol:

GŁUPIE POSTY! Byłam pierwsza, wiem to :placz: Odświeżałam 3 razy po dodaniu posta :placz: :placz: :placz:

Mysia_ napisał(a):

Esti, a czy Oluś przypadkiem nie był naszym dziadkiem? :diabloti::diabloti::diabloti:
Zabij mnie- nie mam pojęcia :shake:

Posted

Estera napisał(a):
I Ty Brutusie przeciwko mnie? :placz:

ja Cię lofciam kofciam :loveu::loveu::loveu: ale od dłuższego czasu mam niesamowitą ochotę kogoś zabić :evil_lol::diabloti: a Ty sama z taką propozycją wyszłaś :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja Cię lofciam kofciam :loveu::loveu::loveu: ale od dłuższego czasu mam niesamowitą ochotę kogoś zabić :evil_lol::diabloti: a Ty sama z taką propozycją wyszłaś :eviltong::eviltong::eviltong:
A zwab sobie kogoś w nocy w jakiś zaułek i zabijaj. A nie siostrę rodzoną za słówka łapiesz :mad:

Posted

Estera napisał(a):
A zwab sobie kogoś w nocy w jakiś zaułek i zabijaj. A nie siostrę rodzoną za słówka łapiesz :mad:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

marudzisz :eviltong::evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
sprzątam ....... na PWP :evil_lol:
:loveu: :loveu: Mysza Ty dzisiaj nie pijesz? :crazyeye:

o nie, pewnie usuwasz moje zaje*iste posty :eviltong:

dzisiaj nie pije :diabloti: jeden dzień abstynencji musi być :diabloti: ale jutroooooooo.... :loveu::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

marudzisz :eviltong::evil_lol:
sprzątam ....... na PWP :evil_lol:
:loveu: :loveu: Mysza Ty dzisiaj nie pijesz? :crazyeye: