Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 sama ta fota zniechęciła by mnie do kupna tego krokodyla :eviltong::eviltong::eviltong: Unbelievable napisał(a):nie możesz mnie wyrzucić, jestem żoną jezusa! :evil_lol: to tymbardziej Cię w domku nie będziemy chcieli :lol: no chyba, że jesteś tą jego drugą :diabloti: Unbelievable napisał(a):a znasz normalną 17-letnią córkę 14-letniej matki? :evil_lol::evil_lol: daj mi chwilę, muszę sie zastanowić :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mysia_ napisał(a): to tymbardziej Cię w domku nie będziemy chcieli :lol: no chyba, że jesteś tą jego drugą :diabloti: daj mi chwilę, muszę sie zastanowić :diabloti: ja jestem tą co go w przepaść wrzuciła, że niby zmartwychwstał:diabloti: myśl mysiu, myśl:loveu::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Mysia_']sama ta fota zniechęciła by mnie do kupna tego krokodyla :eviltong::eviltong::eviltong: ja go dostałam w prezencie.. bo taki gościu kupił go córce, ale jej pękł i ona tak strasznie ryczała:evil_lol: i kupił potem 10 na zapas jakby pękło :roflt: i dostałam jednego :multi: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Unbelievable']ja jestem tą co go w przepaść wrzuciła, że niby zmartwychwstał:diabloti: hmmm.... tej bajki nie znam :evil_lol: [quote name='Unbelievable']myśl mysiu, myśl:loveu::evil_lol: sory, ale nie mogę za dużo myślec, bo mi to szkdzi, odpowiem Ci za jakiś czas :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='basia bonnie']ja go dostałam w prezencie.. bo taki gościu kupił go córce, ale jej pękł i ona tak strasznie ryczała:evil_lol: i kupił potem 10 na zapas jakby pękło :roflt: i dostałam jednego :multi: ale poje*any :crazyeye::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mysia_ napisał(a):hmmm.... tej bajki nie znam :evil_lol: sory, ale nie mogę za dużo myślec, bo mi to szkdzi, odpowiem Ci za jakiś czas :diabloti::diabloti::diabloti: ja ci opowiem :loveu::evil_lol: to se poczekam... Quote
polciuaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 olekg89 napisał(a):Jesteśmy hardcory i nawet jak bd lać to idziemy pływać ok?:cool3::loveu: taaak! taaak!:multi::multi::multi::loveu::evil_lol: rose napisał(a):tak w ciepłym letnim deszczu:loveu: a jak będzie burza będzie jeszcze cieplejsza woda:loveu: w czasie burzy jest najlepiej.:loveu: basia bonnie napisał(a):ja mam krokodyla do pływania, takiego zajebistego :multi: o takiego :loveu::loveu::loveu: czy Ty też go tak ujeżdżasz?:diabloti::diabloti::diabloti: Unbelievable napisał(a):nie możesz mnie wyrzucić, jestem żoną jezusa! :evil_lol: hahahaha.:grin::grin::grin: padłam.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ps. Ja już całkiem się pogubiłam kto z kim i dlaczego jest rodziną.:placz: czy ktoś zostanie moim chomikiem? zawsze chciałam mieć chomika.:evil_lol: Quote
Estera Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale żeście natrzaskali tych stron :shock: Oczywiście mój wątek był :loveu: Przerywam nie przerywam ale kochana jestem :loveu: Madziu moje Ty love kolorowe :evil_lol: :loveu: O Matulu.... 14sto letnia matka 17sto letniej córki czyli Basia lesba i żona Jezusa, BorSuka, Olek Pedał, Estera *^%#$^&%^$%& (tutaj same niecenzuralne śłowa, więc nie napiszę :cool3: ) Asia kochająca wszystkich, Mysia która wyskoczyła z matki nie widząc kiedy.... takie rzeczy to tylko na dogo :roll: Quote
Estera Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 dogomanka_ napisał(a): Ps. Ja już całkiem sie pogubiłam kto z kim i dlaczego jest rodziną.:placz: czy ktoś zostanie moim chomikiem? zawsze chciałam mieć chomika.:evil_lol:Nie powiem Ci dlaczego :lol: Kiedyś chyba na mini zlocie, w stanie lekko wskazującym wymyślaliśmy takie powiązania. Po co i dlaczego- nie wiem :roll: Ale wiem tak: Ania i Komar to byli moimi rodzicami (ale tatuś obecnie mi się ciągle zmienia :angryy: ), Mysia to moja siostra, Basia to moja córka, Tinka, znaczy Unbelievable wychodzi na, że jest moją wnuczką :lol: Asia była chyba siostrą komara, czyli moją ciotką. Ale kim był Olek to nie mam pojęcia :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: 28/27 :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbelievable napisał(a):ja ci opowiem :loveu::evil_lol: dajesz :loveu::loveu::loveu: Unbelievable napisał(a):to se poczekam... no dość trochę :razz: Esti, a czy Oluś przypadkiem nie był naszym dziadkiem? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Estera']28/27 [SIZE=2]Czyżby pierwszy raz mi się udało? :cool3: przykro mi :evil_lol: Quote
Estera Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 28/27 [SIZE=2]Czyżby pierwszy raz mi się udało? :cool3: Quote
dog193 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 olekg89 napisał(a):Kondomanka to była Dog193 plagiatorka:cool3: Plagiatorka? Rany, od nikogo nicka nie odgapiałam, mój wcześniejszy to był: globalnydog193, a że nie podobało mi się 'globalny' to poprosiła o usunięcie... Quote
Estera Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbelievable napisał(a):przykro mi :evil_lol: GŁUPIE POSTY! Byłam pierwsza, wiem to :placz: Odświeżałam 3 razy po dodaniu posta :placz: :placz: :placz: Mysia_ napisał(a): Esti, a czy Oluś przypadkiem nie był naszym dziadkiem? :diabloti::diabloti::diabloti:Zabij mnie- nie mam pojęcia :shake: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Estera napisał(a):Zabij mnie- nie mam pojęcia :shake: naprawdę mogę? :loveu::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Estera napisał(a):I Ty Brutusie przeciwko mnie? :placz: ja Cię lofciam kofciam :loveu::loveu::loveu: ale od dłuższego czasu mam niesamowitą ochotę kogoś zabić :evil_lol::diabloti: a Ty sama z taką propozycją wyszłaś :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Estera Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mysia_ napisał(a):naprawdę mogę? :loveu::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:I Ty Brutusie przeciwko mnie? :placz: Quote
Estera Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mysia_ napisał(a):ja Cię lofciam kofciam :loveu::loveu::loveu: ale od dłuższego czasu mam niesamowitą ochotę kogoś zabić :evil_lol::diabloti: a Ty sama z taką propozycją wyszłaś :eviltong::eviltong::eviltong:A zwab sobie kogoś w nocy w jakiś zaułek i zabijaj. A nie siostrę rodzoną za słówka łapiesz :mad: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Estera napisał(a):A zwab sobie kogoś w nocy w jakiś zaułek i zabijaj. A nie siostrę rodzoną za słówka łapiesz :mad: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: marudzisz :eviltong::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Estera napisał(a):sprzątam ....... na PWP :evil_lol: :loveu: :loveu: Mysza Ty dzisiaj nie pijesz? :crazyeye: o nie, pewnie usuwasz moje zaje*iste posty :eviltong: dzisiaj nie pije :diabloti: jeden dzień abstynencji musi być :diabloti: ale jutroooooooo.... :loveu::evil_lol: Quote
Estera Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mysia_ napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: marudzisz :eviltong::evil_lol:sprzątam ....... na PWP :evil_lol: :loveu: :loveu: Mysza Ty dzisiaj nie pijesz? :crazyeye: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 kur...:angryy: jak ja nie lubię tych przeskakujących postów :angryy: Quote
olekg89 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja nie byłem niczyją rodziną bo z plebsem się nie zadaje:lol::lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts