basiapron Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 wiesz,jak ktoś mi pisze po pijaku to odbieram to inaczej niż jako wypicie "trochę alkoholu".dlatego od razu zareagowałam. Quote
basiapron Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Karilka napisał(a):basia hahahha Wiesz, alkohol w połączeniu z wyziębieniem organizmu = skurcz. Skurcz w tym płyciutkim jeziorku z lekko przyśnieżonym myśleniem...:roll: Było pare takich nienormalnych :diabloti: Chociażby... : "na drugi brzeg! Na drugi brzeg!!!":evil_lol: posty przeskakują:shake: wiesz, po prostu tak samo jak na psią krzywdę jestem wyczulona na pływających po alkoholu ludzi, nawet jakby w kałuży pływali. Quote
basia bonnie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Basiaprob, Słuchaj Olka to będziesz w zimie w sandałach chodzić...:diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol: Karilka napisał(a):basia hahahha Wiesz, alkohol w połączeniu z wyziębieniem organizmu = skurcz. Skurcz w tym płyciutkim jeziorku z lekko przyśnieżonym myśleniem...:roll: Było pare takich nienormalnych :diabloti: Chociażby... : "na drugi brzeg! Na drugi brzeg!!!":evil_lol: eee tam, najwyżej ktoś zdechnie, będą jakieś emocje :diabloti::diabloti::diabloti: to to to co innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiapron Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 emocje to będą ze mną:P bo ja jestem niepoprawna i niereformowalna jak mawiają moi znajomi:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 basia bonnie napisał(a):eee tam, najwyżej ktoś zdechnie, będą jakieś emocje :diabloti::diabloti::diabloti: to to to co innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: emocje są zawsze :diabloti: czy ktoś zdechnie czy nie :eviltong: Quote
olekg89 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Basia pływać chodziliśmy już wytrzeźwiali :diabloti: Skakaliśmy z pomostu itd. Ja mimo bani jestem zawsze w stanie pilnować moich psów.Albo one mnie:evil_lol:Szczególnie jak skacze przez płoty a psy za mną jakby od tego zależało ich życie:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 olekg89 napisał(a):Basia pływać chodziliśmy już wytrzeźwiali :diabloti: Skakaliśmy z pomostu itd. Ja mimo bani jestem zawsze w stanie pilnować moich psów.Albo one mnie:evil_lol:Szczególnie jak skacze przez płoty a psy za mną jakby od tego zależało ich życie:evil_lol: taaaa... Wy to się zawsze upilnujecie :roll: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mysia_ napisał(a):emocje są zawsze :diabloti: czy ktoś zdechnie czy nie :eviltong: i to jakie emocje.... :evil_lol::loveu: Quote
basiapron Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 olekg89 napisał(a):Dokładnie.:diabloti: Na żaden zlot mnie tak nie goniło jak na ten:lol: bo ja będę:evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dokładnie.:diabloti: Na żaden zlot mnie tak nie goniło jak na ten:lol: Quote
polciuaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 basiapron napisał(a):emocje to będą ze mną:P bo ja jestem niepoprawna i niereformowalna jak mawiają moi znajomi:evil_lol: ciii,nie tak głośno bo mi z Tobą pojechać nie pozwolą,już czuje,że Ty mnie zdemoralizujesz.:diabloti: Quote
rose Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 basiapron napisał(a):bo ja będę:evil_lol: raczej na kogoś innego się cieszy:loveu::loveu::loveu: będzie powtórka z sylwka prawda?:loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Basiu-ależ oczywiście:loveu::evil_lol: rose- nie moge się doczekać 22lipca kiedy to pojedziesz sobie do POZKA i mam nadzieje ,że nie wrócisz:evil_lol: Quote
rose Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 olekg89 napisał(a):Basiu-ależ oczywiście:loveu::evil_lol: rose- nie moge się doczekać 22lipca kiedy to pojedziesz sobie do POZKA i mam nadzieje ,że nie wrócisz:evil_lol: dzięki jak zawsze milutki:diabloti: ja to mogę wcale nie przyjechać, tylko,że wtedy Was do ośrodka nie wpuszczą:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 rose napisał(a):raczej na kogoś innego się cieszy:loveu::loveu::loveu: będzie powtórka z sylwka prawda?:loveu::loveu: no ładnie, jeszcze trochę i się o Olka pobijecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak już pisaliśmy - emocje będę napewno... i to jakie :loveu::diabloti: PS. Olek już Ci wytłumaczyłam czemu się tak nie możesz doczekać się zlotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Mysia_ napisał(a):no ładnie, jeszcze trochę i się o Olka pobijecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gdzie tam ja sobie rąk brudzić krwią nie będę:evil_lol: Mysia_ napisał(a): jak już pisaliśmy - emocje będę napewno... i to jakie :loveu::diabloti: PS. Olek już Ci wytłumaczyłam czemu się tak nie możesz doczekać się zlotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlaczego, dlaczego?:eviltong: powiedz:eviltong: Quote
rose Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 olekg89 napisał(a):Jesteś za głupia nie zrozumiesz:evil_lol: myślisz?:eviltong: wydaje mi się, że to właśnie Ty inteligencjom nie grzeszysz:eviltong: Quote
Dog Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dogomanka gram :eviltong: olekq89 no więc Cię zaskoczę, potrafię te kawałki :evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wierzyłem w ciebie:lol::evil_lol: Dam ci pogłaskać pieska aż 2 razy:evil_lol: Quote
Dog Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 olekg89 napisał(a):Wierzyłem w ciebie:lol::evil_lol: Dam ci pogłaskać pieska aż 2 razy:evil_lol: ojj, cieszę się niezmiernie :multi: a będę mogła 3 :oops: ? Quote
basiapron Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 hmmm pieska pogłaskać mówisz, to na 100% o głaskanie pieska chodzi?:razz: Quote
basiapron Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dogg napisał(a):no o pieeesa, przecież nie o kota :evil_lol: ;) dużo zwierzątek można pogłaskać, nawet ptaszki się da:evil_lol: Quote
gops Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 basiapron napisał(a):hmmm pieska pogłaskać mówisz, to na 100% o głaskanie pieska chodzi?:razz: czy Ty cos sugerujesz? :evil_lol: Quote
Recommended Posts