Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
Baśki się boisz? :lol::lol::lol::diabloti:

Widze, że wątek zacvzyna się rozkręcać, w końcu jeszcze tylko troszkę do zlotu zostało :cool3:

dzięki mnie się rozkręca:loveu::loveu: musiałam w końcu wziąć sprawy w swoje ręce:diabloti:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiapron napisał(a):
a nie masz tam jeszcze miejsca dla 2 sierotek??mnie i panienki z Bytomia?

Niezbyt.
Bo jedzie Iśkowy tata(kierowca) moja mum Iśka ja i pies.

Posted

Karilka napisał(a):
A kto będzie jechał, moim "łódzkim" ciapągiem?:cool3:

PS: rose "wrednoto" chyba już całość moją masz, hm?:diabloti:

Izabele jeszcze nie dała mi znać, że pieniądze do niej doszły:diabloti:

Posted

gops napisał(a):
67

a ten no , tam jest normalnie ta hmm zapomnialam nazwy zeby cos do zarcia zrobic ?

Jest mała kuchenka elektryczna dwupalnikowa jeśli o to Ci chodzi. ;)

Ale garnków za bardzo nie ma, krążą po domkach i nie wiadomo, w których akurat będą, także lepiej wziąc ze sobą. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Jest mała kuchenka elektryczna dwupalnikowa jeśli o to Ci chodzi. ;)

Ale garnków za bardzo nie ma, krążą po domkach i nie wiadomo, w których akurat będą, także lepiej wziąc ze sobą. ;)

tak o to mi chodzi , akurat nie pamietalam tego slowa :-o
ok garnki wezme

Posted

basiapron napisał(a):
to ja wezmę jakieś garnuszki bo gotować lubię:cool3:

Takiej osoby właśnie nam brakowało!:evil_lol:

rose a do Ciebie doszło to 50zł?

Posted

Karilka napisał(a):
Takiej osoby właśnie nam brakowało!:evil_lol:

wystarczyło powiedzieć Karze żeby przyjechała, codziennie byś miała świeżutkie pierożki:diabloti:
Karilka napisał(a):

rose a do Ciebie doszło to 50zł?

zaraz zobaczę, tzn trochę później:evil_lol: leniwa jestem ostatnio:eviltong:

Posted

pierożków robić może nie będę, ale zupek chińskich nie trawię i tym podobnych więc jeśli tylko będzie możliwość i produkty to myślę że się przydam przy tworzeniu jakichś normalnych potraw:)

Posted

Karilka napisał(a):
Nie no, wiesz. Mnie cały czas w pamięci siedzi ta zbiorowa zupka chińska:evil_lol:

To moje dzieło! :grins:

basiapron napisał(a):
pierożków robić może nie będę, ale zupek chińskich nie trawię i tym podobnych więc jeśli tylko będzie możliwość i produkty to myślę że się przydam przy tworzeniu jakichś normalnych potraw:)

Agnisia była dobra w te klocki, ale w tym roku nie jedzie. Te jej pamiętne rozgotowane pierogi. :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
mi chodziło o sylwestrowe pierożki Kary!!!!!!:roll::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Wiem, że Tobie chodzi o pierogi Kary.
Ale Basiapron napisała, że się przyda do tworzenia normalnych potraw, a z tego co pamiętam, to właśnie Agnisia takie jedzonko przyrządzała, a przynajmniej się starała, z różnym skutkiem. :evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
To moje dzieło! :grins:

Agnisia była dobra w te klocki, ale w tym roku nie jedzie. Te jej pamiętne rozgotowane pierogi. :evil_lol:

mi chodziło o sylwestrowe pierożki Kary!!!!!!:roll::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Ja też mogę pogotować! mój tata się śmieje że ja w małej gastronomii skończę :evil_lol::evil_lol: tylko noża swojego będę musiała wziąć :diabloti: zup nie robie, bo nieumim i nie lubię :shake: conajwyżej rosołek z kostki :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Ja też mogę pogotować! mój tata się śmieje że ja w małej gastronomii skończę :evil_lol::evil_lol: tylko noża swojego będę musiała wziąć :diabloti: zup nie robie, bo nieumim i nie lubię :shake: conajwyżej rosołek z kostki :evil_lol:

to widze że mam towarzystwo:evil_lol: założymy klub gastronomiczny, byleby nas sześć nie było, bo wiadomo- gdzie kucharek sześć...:evil_lol:

Posted

dziewczyny co Wy o jedzeniu piszecie, jak Was w dzień w dzień kac będzie męczył to nic Wam przez gardło nie przejdzie :diabloti: ewentualnie jakiś lekki obiadek, a potem znów zaczynamy pić, więc... :eviltong:

:diabloti::diabloti::diabloti: