rose Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Mysia_ napisał(a):Baśki się boisz? :lol::lol::lol::diabloti: Widze, że wątek zacvzyna się rozkręcać, w końcu jeszcze tylko troszkę do zlotu zostało :cool3: dzięki mnie się rozkręca:loveu::loveu: musiałam w końcu wziąć sprawy w swoje ręce:diabloti: Quote
basiapron Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 globalnydog193 napisał(a):Basia - gdyby miały tam jeszcze miejsce, to bym o transport nie żebrała :diabloti: hmmm :hmmmm:a może byśmy im ukradły samochód:evil_lol: Quote
basiapron Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):Istota z Krakowa jedzie samochodem razem ze mną:diabloti: a nie masz tam jeszcze miejsca dla 2 sierotek??mnie i panienki z Bytomia? Quote
dog193 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Basia - gdyby miały tam jeszcze miejsce, to bym o transport nie żebrała :diabloti: Quote
Tepes Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 basiapron napisał(a):a nie masz tam jeszcze miejsca dla 2 sierotek??mnie i panienki z Bytomia? Niezbyt. Bo jedzie Iśkowy tata(kierowca) moja mum Iśka ja i pies. Quote
Karilka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 A kto będzie jechał, moim "łódzkim" ciapągiem?:cool3: PS: rose "wrednoto" chyba już całość moją masz, hm?:diabloti: Quote
rose Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Karilka napisał(a):A kto będzie jechał, moim "łódzkim" ciapągiem?:cool3: PS: rose "wrednoto" chyba już całość moją masz, hm?:diabloti: Izabele jeszcze nie dała mi znać, że pieniądze do niej doszły:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 gops napisał(a): 67 a ten no , tam jest normalnie ta hmm zapomnialam nazwy zeby cos do zarcia zrobic ? Jest mała kuchenka elektryczna dwupalnikowa jeśli o to Ci chodzi. ;) Ale garnków za bardzo nie ma, krążą po domkach i nie wiadomo, w których akurat będą, także lepiej wziąc ze sobą. ;) Quote
gops Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 67 a ten no , tam jest normalnie ta hmm zapomnialam nazwy zeby cos do zarcia zrobic ? Quote
basiapron Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 to ja wezmę jakieś garnuszki bo gotować lubię:cool3: Quote
gops Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Jest mała kuchenka elektryczna dwupalnikowa jeśli o to Ci chodzi. ;) Ale garnków za bardzo nie ma, krążą po domkach i nie wiadomo, w których akurat będą, także lepiej wziąc ze sobą. ;) tak o to mi chodzi , akurat nie pamietalam tego slowa :-o ok garnki wezme Quote
Karilka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 basiapron napisał(a):to ja wezmę jakieś garnuszki bo gotować lubię:cool3: Takiej osoby właśnie nam brakowało!:evil_lol: rose a do Ciebie doszło to 50zł? Quote
rose Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Karilka napisał(a):Takiej osoby właśnie nam brakowało!:evil_lol: wystarczyło powiedzieć Karze żeby przyjechała, codziennie byś miała świeżutkie pierożki:diabloti: Karilka napisał(a): rose a do Ciebie doszło to 50zł? zaraz zobaczę, tzn trochę później:evil_lol: leniwa jestem ostatnio:eviltong: Quote
Karilka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nie no, wiesz. Mnie cały czas w pamięci siedzi ta zbiorowa zupka chińska:evil_lol: Quote
basiapron Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 pierożków robić może nie będę, ale zupek chińskich nie trawię i tym podobnych więc jeśli tylko będzie możliwość i produkty to myślę że się przydam przy tworzeniu jakichś normalnych potraw:) Quote
Asia & Ginger Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Karilka napisał(a):Nie no, wiesz. Mnie cały czas w pamięci siedzi ta zbiorowa zupka chińska:evil_lol: To moje dzieło! :grins: basiapron napisał(a):pierożków robić może nie będę, ale zupek chińskich nie trawię i tym podobnych więc jeśli tylko będzie możliwość i produkty to myślę że się przydam przy tworzeniu jakichś normalnych potraw:) Agnisia była dobra w te klocki, ale w tym roku nie jedzie. Te jej pamiętne rozgotowane pierogi. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 rose napisał(a):mi chodziło o sylwestrowe pierożki Kary!!!!!!:roll::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Wiem, że Tobie chodzi o pierogi Kary. Ale Basiapron napisała, że się przyda do tworzenia normalnych potraw, a z tego co pamiętam, to właśnie Agnisia takie jedzonko przyrządzała, a przynajmniej się starała, z różnym skutkiem. :evil_lol: Quote
rose Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Asia & Ginger napisał(a):To moje dzieło! :grins: Agnisia była dobra w te klocki, ale w tym roku nie jedzie. Te jej pamiętne rozgotowane pierogi. :evil_lol: mi chodziło o sylwestrowe pierożki Kary!!!!!!:roll::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gops Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 66 a jest moze jakas godzina do ktorej mamy sie tam juz zjawic ? tzn w tym osrodku , bo juz bym chciala wiedziec o ktorej mamy wyjechac Quote
Estera Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Doba w ośrodku zaczyna się o 14, wcześniej mogą nie być przygotowane domki ;) Dlatego najlepiej w okolicach 14-15 :) Quote
Unbelievable Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ja też mogę pogotować! mój tata się śmieje że ja w małej gastronomii skończę :evil_lol::evil_lol: tylko noża swojego będę musiała wziąć :diabloti: zup nie robie, bo nieumim i nie lubię :shake: conajwyżej rosołek z kostki :evil_lol: Quote
basiapron Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Tinka:) napisał(a):Ja też mogę pogotować! mój tata się śmieje że ja w małej gastronomii skończę :evil_lol::evil_lol: tylko noża swojego będę musiała wziąć :diabloti: zup nie robie, bo nieumim i nie lubię :shake: conajwyżej rosołek z kostki :evil_lol: to widze że mam towarzystwo:evil_lol: założymy klub gastronomiczny, byleby nas sześć nie było, bo wiadomo- gdzie kucharek sześć...:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dziewczyny co Wy o jedzeniu piszecie, jak Was w dzień w dzień kac będzie męczył to nic Wam przez gardło nie przejdzie :diabloti: ewentualnie jakiś lekki obiadek, a potem znów zaczynamy pić, więc... :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basiapron Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 no wiecie co, aż tak źle z wami? ja pływać będę, picia az tak bardzo mi do szczęścia nie potrzeba:) Quote
Recommended Posts