Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Pewnie, jak ci moje towarzystwo odpowiada to oczywiscie :)

no ja nie wiem czy mi odpowiada ale chyba nie mam wyjścia:eviltong:
a poza tym-jeśli ktoś tu ma z kimś nie wytrzymać podróży to prędzej ty ze mną-wyskoczysz oknem:) jestem po prostu specyficzna:evil_lol:

Posted

ha, jest 22.34 a nikt nie napisał że już tylko 69 dni ! xD jeśli umiem odejmować w zakresie dwóch ^^
a tak na dobrą sprawę, to 68 dni i 1,5 h :D

ale zamieszanie tu ^^

Posted

Toż to tylko 2 miesiące i trochę..:eviltong: w zeszłym roku o tym czasie było bardziej tłoczno i głośno:eviltong: coś nam się dogomania rozpada:p

Posted

basiapron napisał(a):
bo wszyscy zobaczyli że ja jade i już się boją:evil_lol:
ps. moja wpłata już dotarła?

a właśnie miałam pisać ze doszła:eviltong: zaraz Cię zapisze;)
nie martw się, mnie też się boją:diabloti: bo jestem niby wredna i takie tam:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
nie martw się, mnie też się boją:diabloti: bo jestem niby wredna i takie tam:evil_lol:

Coś w tym musi być, bo jak w zeszłym roku jak ja organizowałam zlot, to więcej osób się udzielało na wątku. :eviltong: :diabloti:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Coś w tym musi być, bo jak w zeszłym roku jak ja organizowałam zlot, to więcej osób się udzielało na wątku. :eviltong: :diabloti:

a kto zbierał kase? no kto, kto?:eviltong:
widzisz tak zorganizowałaś, ze potem sie kłótnie wytworzyły i spory:eviltong: teraz przynajmniej jadą wszyscy Ci którzy się kochają:loveu: i będzie milusio:loveu:

Posted

rose napisał(a):
widzisz tak zorganizowałaś, ze potem sie kłótnie wytworzyły i spory:eviltong: teraz przynajmniej jadą wszyscy Ci którzy się kochają:loveu: i będzie milusio:loveu:

Nie przypominam sobie żadnych kłótni na zlocie. :eviltong:

Nie mów hop. :diabloti:

Posted

Nie przypominam sobie żadnych kłótni na zlocie. :eviltong:

Nie mów hop. :diabloti:

nie na zlocie a po zlocie;p

oj no Basia literówka:eviltong:

Posted

no, cieszę się ześ poprawiła:)
hmmm a teraz tak z ciekawości-jaki jest przecietny wiek uczestników? chce wiedzieć jaki przedział wiekowy tym razem zdemoralizuje:evil_lol:

Posted

z tego co się orientuje rozpiętość wiekowa jest duża ^^
najmłodsza jest chyba Gordonowa, ale nie wiem czy nie ma jeszcze kogoś w jej wieku ^^ 13, albo 14 lat ^^ a najstarszy człowiek to nie mam pojęcia :D

Posted

ooo istotka z Krakowa:) a czymże sie tam wybierasz?? tzn na zjazd. pociągiem?? bo w kupie będzie raźniej:) tyle że nie wiem czy to ten sam pociąg będzie co z katowic jedzie.

Posted

Najstarszy uczestnik zlotu (nie licząc rodziców) podciąga już prawie po 30:evil_lol: to nasza kochana Asiunia (26) :loveu::loveu::diabloti: ogólnie to dzielimy się tak mniej wiecej na dwie grupy 13-17 i 18-20pare:eviltong: tych starszych jest chyba więcej, albo po równo:eviltong:
a Ty ile masz latów?:eviltong::eviltong:

Posted

ja hmmm psychicznie ile mam czy tak naprawdę??:evil_lol:
tak serio to mam 23, hmmm 23 i pół bo ja grudniowa z rocznika 85
a na zjeździe będziemy mieli co oblewać-w czerwcu się bronię, dlatego pytam o demoralizację młodszych uczestników (starszych też mogę zdemoralizować:diabloti:).ale nie martwcie się ,nie należę do grupy studentów którzy sensu takich wyjazdów dopatrują się w alkoholu, ja mam inną manię-kocham wodę, bez dostępu do jeziora czy rzeki to ja nigdzie nie pojadę, a tutaj miejsce jak znalazł:)

Posted

basiapron napisał(a):
bo wszyscy zobaczyli że ja jade i już się boją:evil_lol:

rose napisał(a):

EEe tam. Ja się Was nie boję i wątpię aby ktokolwiek się bał :eviltong: Bać to się można takich co w glanach chodzą, psy mają groźne, albo z mopem do twarzy skaczą :cool3::cool3::cool3:

:roflt:W przyszłym roku Ty orgaznizujesz, bo ja się boję już tego latania do właściciela ośrdoka :placz: Będę miała traumę jak Ty w zeszłym roku :cool3:

rose napisał(a):
Z Tobą na pewno :diabloti:

basiapron napisał(a):

a na zjeździe będziemy mieli co oblewać-w czerwcu się bronię, dlatego pytam o demoralizację młodszych uczestników (starszych też mogę zdemoralizować:diabloti:)

Basia powody zawsze się znajdą :cool3:

Kilka osób będzie oblewać maturę np :cool3: Ja między innymi :loveu: I wierz mi, starszej grupy nie zdemoralizujesz, już się nie da :shake: :evil_lol:

I koniec o alkoholu! Dzieci tu zaglądają! :mad:

Posted

basiapron napisał(a):
ja hmmm psychicznie ile mam czy tak naprawdę??:evil_lol:
tak serio to mam 23, hmmm 23 i pół bo ja grudniowa z rocznika 85
a na zjeździe będziemy mieli co oblewać-w czerwcu się bronię, dlatego pytam o demoralizację młodszych uczestników (starszych też mogę zdemoralizować:diabloti:).ale nie martwcie się ,nie należę do grupy studentów którzy sensu takich wyjazdów dopatrują się w alkoholu, ja mam inną manię-kocham wodę, bez dostępu do jeziora czy rzeki to ja nigdzie nie pojadę, a tutaj miejsce jak znalazł:)

oo a co studiujesz?;) mnie za rok czeka obrona, ale licencjat dopiero:eviltong:
a co do zdemoralizowania to nas sie już raczej nie da:diabloti:

Posted

rose napisał(a):
Najstarszy uczestnik zlotu (nie licząc rodziców) podciąga już prawie po 30:evil_lol: to nasza kochana Asiunia (26) :loveu::loveu::diabloti: ogólnie to dzielimy się tak mniej wiecej na dwie grupy 13-17 i 18-20pare:eviltong: tych starszych jest chyba więcej, albo po równo:eviltong:

hahaha, musiałaś ten nawias napisać!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nieee, ja nie cem być w słitach 13-17:placz: ja chcę być w staruchach 18-20pare! taki wyjątek potwierdzający regułe:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):

A Ty jak zwykle nie potrafisz się powstrzymac, żeby nie wypomnieć mi mojego wieku. :mad:

Ale pocieszam się, że wyglądam młodziej niż niejedna z Was. :eviltong:

Posted

A Ty jak zwykle nie potrafisz się powstrzymac, żeby nie wypomnieć mi mojego wieku. :mad:

Ale pocieszam się, że wyglądam młodziej niż niejedna z Was.
:eviltong:

już niedługo:evil_lol::evil_lol:

Posted

basiapron napisał(a):
ooo istotka z Krakowa:) a czymże sie tam wybierasz?? tzn na zjazd. pociągiem?? bo w kupie będzie raźniej:) tyle że nie wiem czy to ten sam pociąg będzie co z katowic jedzie.

Istota z Krakowa jedzie samochodem razem ze mną:diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
EEe tam. Ja się Was nie boję i wątpię aby ktokolwiek się bał :eviltong: Bać to się można takich co w glanach chodzą, psy mają groźne, albo z mopem do twarzy skaczą :cool3::cool3::cool3:

Baśki się boisz? :lol::lol::lol::diabloti:

Widze, że wątek zacvzyna się rozkręcać, w końcu jeszcze tylko troszkę do zlotu zostało :cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
hahaha, musiałaś ten nawias napisać!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nieee, ja nie cem być w słitach 13-17:placz: ja chcę być w staruchach 18-20pare! taki wyjątek potwierdzający regułe:evil_lol:
Jesteś, jesteś. Ty zawsze i wszędzie ze mną :loveu:

Mysia_ napisał(a):
Baśki się boisz? :lol::lol::lol::diabloti:

Widze, że wątek zacvzyna się rozkręcać, w końcu jeszcze tylko troszkę do zlotu zostało :cool3:
Nie powiedziałam, że ja się boję, tylko, że mozna się bać :evil_lol: