dog193 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 basiapron napisał(a): ale ja się z panienką z Bytomia umówię, prawda? Pewnie, jak ci moje towarzystwo odpowiada to oczywiscie :) Quote
basiapron Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 globalnydog193 napisał(a):Pewnie, jak ci moje towarzystwo odpowiada to oczywiscie :) no ja nie wiem czy mi odpowiada ale chyba nie mam wyjścia:eviltong: a poza tym-jeśli ktoś tu ma z kimś nie wytrzymać podróży to prędzej ty ze mną-wyskoczysz oknem:) jestem po prostu specyficzna:evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ha, jest 22.34 a nikt nie napisał że już tylko 69 dni ! xD jeśli umiem odejmować w zakresie dwóch ^^ a tak na dobrą sprawę, to 68 dni i 1,5 h :D ale zamieszanie tu ^^ Quote
rose Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Toż to tylko 2 miesiące i trochę..:eviltong: w zeszłym roku o tym czasie było bardziej tłoczno i głośno:eviltong: coś nam się dogomania rozpada:p Quote
basiapron Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 bo wszyscy zobaczyli że ja jade i już się boją:evil_lol: ps. moja wpłata już dotarła? Quote
rose Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 basiapron napisał(a):bo wszyscy zobaczyli że ja jade i już się boją:evil_lol: ps. moja wpłata już dotarła? a właśnie miałam pisać ze doszła:eviltong: zaraz Cię zapisze;) nie martw się, mnie też się boją:diabloti: bo jestem niby wredna i takie tam:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 rose napisał(a):nie martw się, mnie też się boją:diabloti: bo jestem niby wredna i takie tam:evil_lol: Coś w tym musi być, bo jak w zeszłym roku jak ja organizowałam zlot, to więcej osób się udzielało na wątku. :eviltong: :diabloti: Quote
rose Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Coś w tym musi być, bo jak w zeszłym roku jak ja organizowałam zlot, to więcej osób się udzielało na wątku. :eviltong: :diabloti: a kto zbierał kase? no kto, kto?:eviltong: widzisz tak zorganizowałaś, ze potem sie kłótnie wytworzyły i spory:eviltong: teraz przynajmniej jadą wszyscy Ci którzy się kochają:loveu: i będzie milusio:loveu: Quote
basiapron Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 to ja zainicjuje teraz spór- ja nie jestem basiaprom tylko basiapron Quote
Asia & Ginger Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 rose napisał(a):a kto zbierał kase? no kto, kto?:eviltong: widzisz tak zorganizowałaś, ze potem sie kłótnie wytworzyły i spory:eviltong: teraz przynajmniej jadą wszyscy Ci którzy się kochają:loveu: i będzie milusio:loveu: Nie przypominam sobie żadnych kłótni na zlocie. :eviltong: Nie mów hop. :diabloti: Quote
rose Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Nie przypominam sobie żadnych kłótni na zlocie. :eviltong: Nie mów hop. :diabloti: nie na zlocie a po zlocie;p oj no Basia literówka:eviltong: Quote
basiapron Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 no, cieszę się ześ poprawiła:) hmmm a teraz tak z ciekawości-jaki jest przecietny wiek uczestników? chce wiedzieć jaki przedział wiekowy tym razem zdemoralizuje:evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 z tego co się orientuje rozpiętość wiekowa jest duża ^^ najmłodsza jest chyba Gordonowa, ale nie wiem czy nie ma jeszcze kogoś w jej wieku ^^ 13, albo 14 lat ^^ a najstarszy człowiek to nie mam pojęcia :D Quote
basiapron Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ooo istotka z Krakowa:) a czymże sie tam wybierasz?? tzn na zjazd. pociągiem?? bo w kupie będzie raźniej:) tyle że nie wiem czy to ten sam pociąg będzie co z katowic jedzie. Quote
rose Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Najstarszy uczestnik zlotu (nie licząc rodziców) podciąga już prawie po 30:evil_lol: to nasza kochana Asiunia (26) :loveu::loveu::diabloti: ogólnie to dzielimy się tak mniej wiecej na dwie grupy 13-17 i 18-20pare:eviltong: tych starszych jest chyba więcej, albo po równo:eviltong: a Ty ile masz latów?:eviltong::eviltong: Quote
basiapron Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ja hmmm psychicznie ile mam czy tak naprawdę??:evil_lol: tak serio to mam 23, hmmm 23 i pół bo ja grudniowa z rocznika 85 a na zjeździe będziemy mieli co oblewać-w czerwcu się bronię, dlatego pytam o demoralizację młodszych uczestników (starszych też mogę zdemoralizować:diabloti:).ale nie martwcie się ,nie należę do grupy studentów którzy sensu takich wyjazdów dopatrują się w alkoholu, ja mam inną manię-kocham wodę, bez dostępu do jeziora czy rzeki to ja nigdzie nie pojadę, a tutaj miejsce jak znalazł:) Quote
Estera Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 basiapron napisał(a):bo wszyscy zobaczyli że ja jade i już się boją:evil_lol: rose napisał(a): nie martw się, mnie też się boją:diabloti: bo jestem niby wredna i takie tam:evil_lol: EEe tam. Ja się Was nie boję i wątpię aby ktokolwiek się bał :eviltong: Bać to się można takich co w glanach chodzą, psy mają groźne, albo z mopem do twarzy skaczą :cool3::cool3::cool3: Asia & Ginger napisał(a):Coś w tym musi być, bo jak w zeszłym roku jak ja organizowałam zlot, to więcej osób się udzielało na wątku. :eviltong: :diabloti::roflt:W przyszłym roku Ty orgaznizujesz, bo ja się boję już tego latania do właściciela ośrdoka :placz: Będę miała traumę jak Ty w zeszłym roku :cool3: rose napisał(a):a kto zbierał kase? no kto, kto?:eviltong: widzisz tak zorganizowałaś, ze potem sie kłótnie wytworzyły i spory:eviltong: teraz przynajmniej jadą wszyscy Ci którzy się kochają:loveu: i będzie milusio:loveu:Z Tobą na pewno :diabloti: basiapron napisał(a): a na zjeździe będziemy mieli co oblewać-w czerwcu się bronię, dlatego pytam o demoralizację młodszych uczestników (starszych też mogę zdemoralizować:diabloti:) Basia powody zawsze się znajdą :cool3: Kilka osób będzie oblewać maturę np :cool3: Ja między innymi :loveu: I wierz mi, starszej grupy nie zdemoralizujesz, już się nie da :shake: :evil_lol: I koniec o alkoholu! Dzieci tu zaglądają! :mad: Quote
rose Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 basiapron napisał(a):ja hmmm psychicznie ile mam czy tak naprawdę??:evil_lol: tak serio to mam 23, hmmm 23 i pół bo ja grudniowa z rocznika 85 a na zjeździe będziemy mieli co oblewać-w czerwcu się bronię, dlatego pytam o demoralizację młodszych uczestników (starszych też mogę zdemoralizować:diabloti:).ale nie martwcie się ,nie należę do grupy studentów którzy sensu takich wyjazdów dopatrują się w alkoholu, ja mam inną manię-kocham wodę, bez dostępu do jeziora czy rzeki to ja nigdzie nie pojadę, a tutaj miejsce jak znalazł:) oo a co studiujesz?;) mnie za rok czeka obrona, ale licencjat dopiero:eviltong: a co do zdemoralizowania to nas sie już raczej nie da:diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 rose napisał(a):Najstarszy uczestnik zlotu (nie licząc rodziców) podciąga już prawie po 30:evil_lol: to nasza kochana Asiunia (26) :loveu::loveu::diabloti: ogólnie to dzielimy się tak mniej wiecej na dwie grupy 13-17 i 18-20pare:eviltong: tych starszych jest chyba więcej, albo po równo:eviltong: a Ty ile masz latów?:eviltong::eviltong: hahaha, musiałaś ten nawias napisać!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nieee, ja nie cem być w słitach 13-17:placz: ja chcę być w staruchach 18-20pare! taki wyjątek potwierdzający regułe:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 rose napisał(a):Najstarszy uczestnik zlotu (nie licząc rodziców) podciąga już prawie po 30:evil_lol: to nasza kochana Asiunia (26) :loveu::loveu::diabloti: ogólnie to dzielimy się tak mniej wiecej na dwie grupy 13-17 i 18-20pare:eviltong: tych starszych jest chyba więcej, albo po równo:eviltong: a Ty ile masz latów?:eviltong::eviltong: A Ty jak zwykle nie potrafisz się powstrzymac, żeby nie wypomnieć mi mojego wieku. :mad: Ale pocieszam się, że wyglądam młodziej niż niejedna z Was. :eviltong: Quote
rose Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Asia & Ginger napisał(a):A Ty jak zwykle nie potrafisz się powstrzymac, żeby nie wypomnieć mi mojego wieku. :mad: Ale pocieszam się, że wyglądam młodziej niż niejedna z Was. :eviltong: już niedługo:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 basiapron napisał(a):ooo istotka z Krakowa:) a czymże sie tam wybierasz?? tzn na zjazd. pociągiem?? bo w kupie będzie raźniej:) tyle że nie wiem czy to ten sam pociąg będzie co z katowic jedzie. Istota z Krakowa jedzie samochodem razem ze mną:diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Estera napisał(a):EEe tam. Ja się Was nie boję i wątpię aby ktokolwiek się bał :eviltong: Bać to się można takich co w glanach chodzą, psy mają groźne, albo z mopem do twarzy skaczą :cool3::cool3::cool3: Baśki się boisz? :lol::lol::lol::diabloti: Widze, że wątek zacvzyna się rozkręcać, w końcu jeszcze tylko troszkę do zlotu zostało :cool3: Quote
Estera Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 basia bonnie napisał(a):hahaha, musiałaś ten nawias napisać!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nieee, ja nie cem być w słitach 13-17:placz: ja chcę być w staruchach 18-20pare! taki wyjątek potwierdzający regułe:evil_lol:Jesteś, jesteś. Ty zawsze i wszędzie ze mną :loveu: Mysia_ napisał(a):Baśki się boisz? :lol::lol::lol::diabloti: Widze, że wątek zacvzyna się rozkręcać, w końcu jeszcze tylko troszkę do zlotu zostało :cool3:Nie powiedziałam, że ja się boję, tylko, że mozna się bać :evil_lol: Quote
Recommended Posts