Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

Posted

Paulina87 napisał(a):
Czy są jeszcze jakieś wolne domki? Bo my z TZtem nie jesteśmy jeszcze do żadnego przypisani.

Dobrze byłoby jakby na jednym piętrze byliśmy my a na drugim ktoś z jakimś większym przyjaznym psem, co by z Jura miała fajnego kumpla a nie konflikty.

A jakby Cię do domku z Patikujkiem i Manixsa wpisała byłoby dobrze? Oczywiście jakby dziewczyny się zgodziły;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie przesadzajcie z tym, że nie powinni jechać rodzice albo coś. Oni też mają prawo do wypoczynku, a jeśli lubią psy i nie mają nic przeciwko temu, co może się dziać to nie widzę przeciwskazań, żeby jechali :roll: A poza tym jeśli dziecko nie jest pełnoletnie to rodzic o nim decyduje i to normalne, że w wieku 15 lat dziecko jedzie z rodzicem :roll:

Posted

Martyna dobrze mówisz;)
Komar, rose , ja myślę, że nikt nie będzie brał rodziców którzy psów nie cierpią, będą marudzic i nie wiadomo co robic. Myslę, że każdy kto jedzie na ten zlot jest swiadomy tego, że osoby powiedzmy 20-paro letnie nie będą szli spac po 21 , ze będą cicho. Moi rodzice są uświadomieni, że w nocy będzie głośno, że psy będą szalec, szczekac a i nieraz jakieś spięcia będą. Libacje alkocholowe też przewidziane :P Moja mama sama mówiła, że zdaje sobie z tego sprawe ale chce jechac bo się martwi, że nie ma opiekunów, że Was nie znamy itp. A jak Was rodzice poznają i zobaczą, że nie jesteście jakimiś psychopatami :eviltong: to za rok jadę sama.

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Martyna dobrze mówisz;)
Komar, rose , ja myślę, że nikt nie będzie brał rodziców którzy psów nie cierpią, będą marudzic i nie wiadomo co robic. Myslę, że każdy kto jedzie na ten zlot jest swiadomy tego, że osoby powiedzmy 20-paro letnie nie będą szli spac po 21 , ze będą cicho. Moi rodzice są uświadomieni, że w nocy będzie głośno, że psy będą szalec, szczekac a i nieraz jakieś spięcia będą. Libacje alkocholowe też przewidziane :P Moja mama sama mówiła, że zdaje sobie z tego sprawe ale chce jechac bo się martwi, że nie ma opiekunów, że Was nie znamy itp. A jak Was rodzice poznają i zobaczą, że nie jesteście jakimiś psychopatami :eviltong: to za rok jadę sama.

ooooo identycznie moi gadaja :razz:

i oczywiscie tez sa uswiadomnieni co sie bedzie dzialo ;)
jeszcze tylko mam rozkmine jak psy wytrzymaja 9 godz w samochodzie ,no ale nie tylko ja mam tak daleko wiec chyba dadza rade

Posted

[quote name='Atkaaaa']Martyna dobrze mówisz;)

Dzięki za poparcie, bo już myślałam, że ja jakaś inna jestem :evil_lol:

[quote name='olekg89']To jak rodzic lubi dzieci to powinien jeździć z dzieckiem na kolonie:diabloti:

Na koloni są opiekunowie, którzy odpowiadają za dziecko :p

gops, ty masz to szczęście, że autem jedziesz [bo można się prawie w każdej chwili zatrzymać], my będziemy się te 9 godz. pociągiem tłukli :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Dzięki za poparcie, bo już myślałam, że ja jakaś inna jestem :evil_lol:

Na koloni są opiekunowie, którzy odpowiadają za dziecko
:p

gops, ty masz to szczęście, że autem jedziesz [bo można się prawie w każdej chwili zatrzymać], my będziemy się te 9 godz. pociągiem tłukli :evil_lol::evil_lol:

3 osoby jadące na zlot maja papiery opiekuna:diabloti:

Posted

[quote name='Atkaaaa']Martyna dobrze mówisz;)

co ma Komar do moich słów?:eviltong:

Posted

rose napisał(a):

To rozumiem, że te trzy osoby będą w pełni odpowiadać za wszystkie niepełnoletnie osoby na zlocie? :evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):

żartujesz? :evil_lol: kto?

ja za rok mogę mieć papiery ratownika wodnego, bo narazie nie są mi do niczego potrzebne ale chyba by się przydały...;)

Posted

[quote name='Tinka:)']żartujesz? :evil_lol: kto?

ja za rok mogę mieć papiery ratownika wodnego, bo narazie nie są mi do niczego potrzebne ale chyba by się przydały...;)

Ja:evil_lol: Komar:eviltong: i o ile sie nie mylę Paulina, prawda?;)

To rozumiem, że te trzy osoby będą w pełni odpowiadać za wszystkie niepełnoletnie osoby na zlocie? :evil_lol::evil_lol:

na jedna osobę przypada ok 15 niepełnoletnich(zależy tez w jakim wieku) więc myślę, że 3 osoby w pełni by wystarczyły:diabloti:

Posted

o ciuuu, ale znów się rozpisaliście, cięzko to nadganiać :mad::eviltong:
Olek weź dziadka :diabloti:
Mam swoje zdanie na ten temat, ale nie chce mi się pisać :eviltong:

Posted

Atkaaa ,ale komar się tu nie wypowiadał tylko ja:evil_lol:
M&T-na moich koloniach wychowawcy byli nawaleni jak szkopy:cool3:a o obozach nie wspominam ,ale wtedy to już ja też zaczynałem moją alkoholową przygode:lol:

Posted

hehe :evil_lol: komar ma wzięcie :eviltong::evil_lol:
No dokładnie począwszy od wycieczki klasowej w pierwszej klasie gimnazjum po ostatnią liceum nauczyciele pili, no i uczniowe oczywiście też :diabloti:

Posted

A jak ja jezdze na obozy to jest spokój;P bo w sumie sklep jest 5 km od miejsca gdzie jestesmy;P poza tym tak organizujemy czas by nikt nie miał czasu na samotne wyprawy;P no a jeśli sie ktoś skusi to marny jego los:D:D:mad::mad:

Ale oczywiście tutaj sam bede sobie chodzil/jezdzil do sklepu:cool3::cool3: i nikomu nie bede chyba bronił:D:D

Posted

Atkaaaa napisał(a):
oj no myśli podobnie:diabloti:

I dopiero teraz o opiekunach mówicie?:mad::razz:

My z Komarem już dawno nie myślimy podobnie:evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
no mogliby ,ale serio oni sa wporzadku i nie powiedza nic
nawet jak bedzie glosno ,przyzwyczili sie :diabloti:;)
wola widziec czy mi sie nic nie dzieje :razz: bo przeciez tam sami obcy ludzie..:eviltong: mam 17lat i gdyby to bylo blizej to by mnie puscili a ze to jest ponad 600km od nas to wola byc blisko ;) wiadomo ze za rok ich nie wezme jakby co :razz:

Gops :cool3: ale tu nie chodzi o to,czy Twoi rodzice są w porządku, czy będą nasyłać policje, czy pić z dogomanikami, tylko o to ,że to ma być zlot dogomaniaków bez rodzin :angryy: ja jestem za wniesieniem zasad :diabloti: ze mozna wziąć ew. tylko TZ :evil_lol: a rodzicom możesz nagadać,że będą opiekunowie :eviltong: przecież nie skłamiesz:diabloti:

Posted

o matko xD:oops: o Olka mi chodziło nie wiem czemu napisałam, że Komar:lol:

Basia bonnie: No to w takim razie mnie na 100% znowu nie będzie, bo rodzice na pewno m samej nie pozwolą jechac.:roll:

Posted

Atkaaaa napisał(a):

Basia bonnie: No to w takim razie mnie na 100% znowu nie będzie, bo rodzice na pewno m samej nie pozwolą jechac.:roll:

no mi tez samej nie pozwola ;)

a jakis bar czy cos tam w miare blisko jest ??

martyna jade samochodem ale w 5 osob i 2 wcale nie takie malutkie psy :evil_lol: bedzie ciekawie...

Posted

[quote name='gops']no mi tez samej nie pozwola ;)

a jakis bar czy cos tam w miare blisko jest ??

martyna jade samochodem ale w 5 osob i 2 wcale nie takie malutkie psy :evil_lol: bedzie ciekawie...

jak byliśmy zima to nieopodal widzieliśmy jaką budkę z zapiekankami,może ja latem otworzą:eviltong: sa też jeszcze 2 sklepy spożywcze, ale asortymentu to za dużego nie mają i się pani stresuje jak jej sie kolejka zrobi, bo chyba jest przyzwyczajona do jednego klienta na dzień:evil_lol:
ale jak chcesz koniecznie bar to pks do Wrocławia 40min i barów będziesz miała od cholery:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
jak byliśmy zima to nieopodal widzieliśmy jaką budkę z zapiekankami,może ja latem otworzą:eviltong: sa też jeszcze 2 sklepy spożywcze, ale asortymentu to za dużego nie mają i się pani stresuje jak jej sie kolejka zrobi, bo chyba jest przyzwyczajona do jednego klienta na dzień:evil_lol:
ale jak chcesz koniecznie bar to pks do Wrocławia 40min i barów będziesz miała od cholery:evil_lol:

oo budka :diabloti: to juz cos :razz:
dobrze ze chociaz spozywcze sa ;)
az tak mi nie zalezy na tym barze :eviltong:

a teren jest zagrodzony ?
tzn czy bedzie mozna spokojnie psa puscic ;)

Posted

A tak swoją drogą... co komu przeszkadzają rodzice?? mi to akurat zwisa i powiewa czy pije przy rodzicach czy nie... ale według mnie rodziców nie powinno sie traktować jak wrogów;) a jezeli do tego wszystkiego potrafgią byc na luzie to tym bardziej nie powinno sie mieć nic przeciwko;)

A co jesli cała rodzinka jest zaangazowana w dgm??:)

to że ktoś jest rodzicem i posiada rodzine to nie musi od razu zostac "skreslonym" z takich wyjazdów;)

Rodzice czy nie, jezeli da sie z nimi dogadać to super;)

I teraz pewnie mnie zjedzie ktoś z góry na dół:roll::roll: