rose Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Paulina87 napisał(a):Czy są jeszcze jakieś wolne domki? Bo my z TZtem nie jesteśmy jeszcze do żadnego przypisani. Dobrze byłoby jakby na jednym piętrze byliśmy my a na drugim ktoś z jakimś większym przyjaznym psem, co by z Jura miała fajnego kumpla a nie konflikty. A jakby Cię do domku z Patikujkiem i Manixsa wpisała byłoby dobrze? Oczywiście jakby dziewczyny się zgodziły;) Quote
M&T Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Nie przesadzajcie z tym, że nie powinni jechać rodzice albo coś. Oni też mają prawo do wypoczynku, a jeśli lubią psy i nie mają nic przeciwko temu, co może się dziać to nie widzę przeciwskazań, żeby jechali :roll: A poza tym jeśli dziecko nie jest pełnoletnie to rodzic o nim decyduje i to normalne, że w wieku 15 lat dziecko jedzie z rodzicem :roll: Quote
olekg89 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 To jak rodzic lubi dzieci to powinien jeździć z dzieckiem na kolonie:diabloti: Quote
Atkaaaa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Martyna dobrze mówisz;) Komar, rose , ja myślę, że nikt nie będzie brał rodziców którzy psów nie cierpią, będą marudzic i nie wiadomo co robic. Myslę, że każdy kto jedzie na ten zlot jest swiadomy tego, że osoby powiedzmy 20-paro letnie nie będą szli spac po 21 , ze będą cicho. Moi rodzice są uświadomieni, że w nocy będzie głośno, że psy będą szalec, szczekac a i nieraz jakieś spięcia będą. Libacje alkocholowe też przewidziane :P Moja mama sama mówiła, że zdaje sobie z tego sprawe ale chce jechac bo się martwi, że nie ma opiekunów, że Was nie znamy itp. A jak Was rodzice poznają i zobaczą, że nie jesteście jakimiś psychopatami :eviltong: to za rok jadę sama. Quote
gops Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Atkaaaa napisał(a):Martyna dobrze mówisz;) Komar, rose , ja myślę, że nikt nie będzie brał rodziców którzy psów nie cierpią, będą marudzic i nie wiadomo co robic. Myslę, że każdy kto jedzie na ten zlot jest swiadomy tego, że osoby powiedzmy 20-paro letnie nie będą szli spac po 21 , ze będą cicho. Moi rodzice są uświadomieni, że w nocy będzie głośno, że psy będą szalec, szczekac a i nieraz jakieś spięcia będą. Libacje alkocholowe też przewidziane :P Moja mama sama mówiła, że zdaje sobie z tego sprawe ale chce jechac bo się martwi, że nie ma opiekunów, że Was nie znamy itp. A jak Was rodzice poznają i zobaczą, że nie jesteście jakimiś psychopatami :eviltong: to za rok jadę sama. ooooo identycznie moi gadaja :razz: i oczywiscie tez sa uswiadomnieni co sie bedzie dzialo ;) jeszcze tylko mam rozkmine jak psy wytrzymaja 9 godz w samochodzie ,no ale nie tylko ja mam tak daleko wiec chyba dadza rade Quote
M&T Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Atkaaaa']Martyna dobrze mówisz;) Dzięki za poparcie, bo już myślałam, że ja jakaś inna jestem :evil_lol: [quote name='olekg89']To jak rodzic lubi dzieci to powinien jeździć z dzieckiem na kolonie:diabloti: Na koloni są opiekunowie, którzy odpowiadają za dziecko :p gops, ty masz to szczęście, że autem jedziesz [bo można się prawie w każdej chwili zatrzymać], my będziemy się te 9 godz. pociągiem tłukli :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='M&T']Dzięki za poparcie, bo już myślałam, że ja jakaś inna jestem :evil_lol: Na koloni są opiekunowie, którzy odpowiadają za dziecko :p gops, ty masz to szczęście, że autem jedziesz [bo można się prawie w każdej chwili zatrzymać], my będziemy się te 9 godz. pociągiem tłukli :evil_lol::evil_lol: 3 osoby jadące na zlot maja papiery opiekuna:diabloti: Quote
rose Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Atkaaaa']Martyna dobrze mówisz;) Komar, rose , ja myślę, że nikt nie będzie brał rodziców którzy psów nie cierpią, będą marudzic i nie wiadomo co robic. Myslę, że każdy kto jedzie na ten zlot jest swiadomy tego, że osoby powiedzmy 20-paro letnie nie będą szli spac po 21 , ze będą cicho. Moi rodzice są uświadomieni, że w nocy będzie głośno, że psy będą szalec, szczekac a i nieraz jakieś spięcia będą. Libacje alkocholowe też przewidziane :P Moja mama sama mówiła, że zdaje sobie z tego sprawe ale chce jechac bo się martwi, że nie ma opiekunów, że Was nie znamy itp. A jak Was rodzice poznają i zobaczą, że nie jesteście jakimiś psychopatami :eviltong: to za rok jadę sama. co ma Komar do moich słów?:eviltong: Quote
Paulina87 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tylko właśnie ja wolałabym być w domku z kimś kto ma większe psy. Ale w ostateczności nic się nie stanie. Quote
M&T Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 rose napisał(a):3 osoby jadące na zlot maja papiery opiekuna:diabloti: To rozumiem, że te trzy osoby będą w pełni odpowiadać za wszystkie niepełnoletnie osoby na zlocie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 rose napisał(a):3 osoby jadące na zlot maja papiery opiekuna:diabloti: żartujesz? :evil_lol: kto? ja za rok mogę mieć papiery ratownika wodnego, bo narazie nie są mi do niczego potrzebne ale chyba by się przydały...;) Quote
rose Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Tinka:)']żartujesz? :evil_lol: kto? ja za rok mogę mieć papiery ratownika wodnego, bo narazie nie są mi do niczego potrzebne ale chyba by się przydały...;) Ja:evil_lol: Komar:eviltong: i o ile sie nie mylę Paulina, prawda?;) To rozumiem, że te trzy osoby będą w pełni odpowiadać za wszystkie niepełnoletnie osoby na zlocie? :evil_lol::evil_lol: na jedna osobę przypada ok 15 niepełnoletnich(zależy tez w jakim wieku) więc myślę, że 3 osoby w pełni by wystarczyły:diabloti: Quote
Paulina87 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak ja mam taki papierek walający się w biurku :cool3: Quote
Mysia_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 o ciuuu, ale znów się rozpisaliście, cięzko to nadganiać :mad::eviltong: Olek weź dziadka :diabloti: Mam swoje zdanie na ten temat, ale nie chce mi się pisać :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 rose napisał(a):co ma Komar do moich słów?:eviltong: oj no myśli podobnie:diabloti: I dopiero teraz o opiekunach mówicie?:mad::razz: Quote
olekg89 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Atkaaa ,ale komar się tu nie wypowiadał tylko ja:evil_lol: M&T-na moich koloniach wychowawcy byli nawaleni jak szkopy:cool3:a o obozach nie wspominam ,ale wtedy to już ja też zaczynałem moją alkoholową przygode:lol: Quote
Mysia_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hehe :evil_lol: komar ma wzięcie :eviltong::evil_lol: No dokładnie począwszy od wycieczki klasowej w pierwszej klasie gimnazjum po ostatnią liceum nauczyciele pili, no i uczniowe oczywiście też :diabloti: Quote
komar Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 A jak ja jezdze na obozy to jest spokój;P bo w sumie sklep jest 5 km od miejsca gdzie jestesmy;P poza tym tak organizujemy czas by nikt nie miał czasu na samotne wyprawy;P no a jeśli sie ktoś skusi to marny jego los:D:D:mad::mad: Ale oczywiście tutaj sam bede sobie chodzil/jezdzil do sklepu:cool3::cool3: i nikomu nie bede chyba bronił:D:D Quote
rose Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Atkaaaa napisał(a):oj no myśli podobnie:diabloti: I dopiero teraz o opiekunach mówicie?:mad::razz: My z Komarem już dawno nie myślimy podobnie:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 gops napisał(a):no mogliby ,ale serio oni sa wporzadku i nie powiedza nic nawet jak bedzie glosno ,przyzwyczili sie :diabloti:;) wola widziec czy mi sie nic nie dzieje :razz: bo przeciez tam sami obcy ludzie..:eviltong: mam 17lat i gdyby to bylo blizej to by mnie puscili a ze to jest ponad 600km od nas to wola byc blisko ;) wiadomo ze za rok ich nie wezme jakby co :razz: Gops :cool3: ale tu nie chodzi o to,czy Twoi rodzice są w porządku, czy będą nasyłać policje, czy pić z dogomanikami, tylko o to ,że to ma być zlot dogomaniaków bez rodzin :angryy: ja jestem za wniesieniem zasad :diabloti: ze mozna wziąć ew. tylko TZ :evil_lol: a rodzicom możesz nagadać,że będą opiekunowie :eviltong: przecież nie skłamiesz:diabloti: Quote
Atkaaaa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 o matko xD:oops: o Olka mi chodziło nie wiem czemu napisałam, że Komar:lol: Basia bonnie: No to w takim razie mnie na 100% znowu nie będzie, bo rodzice na pewno m samej nie pozwolą jechac.:roll: Quote
gops Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Atkaaaa napisał(a): Basia bonnie: No to w takim razie mnie na 100% znowu nie będzie, bo rodzice na pewno m samej nie pozwolą jechac.:roll: no mi tez samej nie pozwola ;) a jakis bar czy cos tam w miare blisko jest ?? martyna jade samochodem ale w 5 osob i 2 wcale nie takie malutkie psy :evil_lol: bedzie ciekawie... Quote
rose Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='gops']no mi tez samej nie pozwola ;) a jakis bar czy cos tam w miare blisko jest ?? martyna jade samochodem ale w 5 osob i 2 wcale nie takie malutkie psy :evil_lol: bedzie ciekawie... jak byliśmy zima to nieopodal widzieliśmy jaką budkę z zapiekankami,może ja latem otworzą:eviltong: sa też jeszcze 2 sklepy spożywcze, ale asortymentu to za dużego nie mają i się pani stresuje jak jej sie kolejka zrobi, bo chyba jest przyzwyczajona do jednego klienta na dzień:evil_lol: ale jak chcesz koniecznie bar to pks do Wrocławia 40min i barów będziesz miała od cholery:evil_lol: Quote
gops Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 rose napisał(a):jak byliśmy zima to nieopodal widzieliśmy jaką budkę z zapiekankami,może ja latem otworzą:eviltong: sa też jeszcze 2 sklepy spożywcze, ale asortymentu to za dużego nie mają i się pani stresuje jak jej sie kolejka zrobi, bo chyba jest przyzwyczajona do jednego klienta na dzień:evil_lol: ale jak chcesz koniecznie bar to pks do Wrocławia 40min i barów będziesz miała od cholery:evil_lol: oo budka :diabloti: to juz cos :razz: dobrze ze chociaz spozywcze sa ;) az tak mi nie zalezy na tym barze :eviltong: a teren jest zagrodzony ? tzn czy bedzie mozna spokojnie psa puscic ;) Quote
komar Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A tak swoją drogą... co komu przeszkadzają rodzice?? mi to akurat zwisa i powiewa czy pije przy rodzicach czy nie... ale według mnie rodziców nie powinno sie traktować jak wrogów;) a jezeli do tego wszystkiego potrafgią byc na luzie to tym bardziej nie powinno sie mieć nic przeciwko;) A co jesli cała rodzinka jest zaangazowana w dgm??:) to że ktoś jest rodzicem i posiada rodzine to nie musi od razu zostac "skreslonym" z takich wyjazdów;) Rodzice czy nie, jezeli da sie z nimi dogadać to super;) I teraz pewnie mnie zjedzie ktoś z góry na dół:roll::roll: Quote
Recommended Posts