olekg89 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No trochę tego jest ,ale każda znajdzie swoje miejsce w szeregu:evil_lol::evil_lol::lol::lol: Quote
basiapron Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rose napisał(a):A może Basiapron też jest Twoja fanką?:eviltong: tylko się maskuje, bo obawia się konkurencji w końcu tyle tych fanek masz..:eviltong: no obiecałaś że nikomu nie powiesz, a ja Ci tak ufałam:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Takiej fanki to nawet Estera by nie chciała :evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Unbelievable napisał(a):Takiej fanki to nawet Estera by nie chciała :evil_lol::evil_lol: ekhm....8smy dożywotni ban na Twoim koncie :roll: :evil_lol: Quote
rose Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 basiapron napisał(a):no obiecałaś że nikomu nie powiesz, a ja Ci tak ufałam:evil_lol: ufałaś mi? to słodkie:loveu: proszę nie rób tego wiecej, odejdź ode mnie, a kysz:placz: bo mnie z domku wywalą za przyniesienie zarazy:-(:evil_lol: a tak w ogóle to dodałam wam do domku nowa współlokatorkę:eviltong::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Aniusia biedna oć utulkam cię nie wyrzucimy cię z domku mimo ,że przyjaźnisz się z basiąkondom:diabloti::-(:shake: Quote
basiapron Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rose napisał(a):ufałaś mi? to słodkie:loveu: proszę nie rób tego wiecej, odejdź ode mnie, a kysz:placz: bo mnie z domku wywalą za przyniesienie zarazy:-(:evil_lol: a tak w ogóle to dodałam wam do domku nowa współlokatorkę:eviltong::evil_lol: za późno:evil_lol: dziękujemy, w razie problemów oddamy z reklamacją:evil_lol: Quote
rose Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 olekg89 napisał(a):Aniusia biedna oć utulkam cię nie wyrzucimy cię z domku mimo ,że przyjaźnisz się z basiąkondom:diabloti::-(:shake: mogę się z nią przyjaźnić? naprawdę?:multi: mam nową przyjaciółkę, mam nową przyjaciółkę:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Estera napisał(a):ekhm....8smy dożywotni ban na Twoim koncie :roll: :evil_lol: a nie 9? :diabloti: rose napisał(a):mogę się z nią przyjaźnić? naprawdę?:multi: mam nową przyjaciółkę, mam nową przyjaciółkę:loveu::loveu: olek coś ty narobił :placz: Quote
Estera Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Unbelievable napisał(a):a nie 9? :diabloti: Za zwracanie "uwagi" moderatorowi, masz już 10 :diabloti: Quote
Agnisia =) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 olekg89 napisał(a):Anka jesteś nie na czasie Agniś ,Kaśka i Anka jadą w niedziele i bd do wtorku(?) pod namiotem.:cool3: Właściwie to Kaśka jeszcze się zastanawia i marudzi cośtam pod nosem. :eviltong: Przyjeżdżamy w niedziele, ale do kiedy będziemy, tego jeszcze nie wiemy (ależ mi się zrymowało :lol:). Jakimi autobusami tam się dostać można? Jaki kierunek, gdzie przystanek. Jakieś wskazówki chociaż dajcie... ;) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agnisia =) napisał(a):Właściwie to Kaśka jeszcze się zastanawia i marudzi cośtam pod nosem. :eviltong: Przyjeżdżamy w niedziele, ale do kiedy będziemy, tego jeszcze nie wiemy (ależ mi się zrymowało :lol:). Jakimi autobusami tam się dostać można? Jaki kierunek, gdzie przystanek. Jakieś wskazówki chociaż dajcie... ;) jedźcie pociągiem tym co ja;) czyli na 12:30 będziemy we wroc. ;) i pojedziemy pksem razem :) z esterą, Asią, Anią i Tinką:cool3: Quote
Unbelievable Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 basia bonnie napisał(a):jedźcie pociągiem tym co ja;) czyli na 12:30 będziemy we wroc. ;) i pojedziemy pksem razem :) z esterą, Asią, Anią i Tinką:cool3: ciekawe czy nas z 5< psami wpuszczą :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Unbelievable napisał(a):ciekawe czy nas z 5< psami wpuszczą :evil_lol::evil_lol: szyszka będzie w transporterze :P Gram chyba też?:cool3: ja chomika wezmę na ręce to pan nie zauważy:evil_lol: a Ginger i Diuna duże nie są:cool3: w dodatku czemu by miał nie wpuścić, przecież kase z tego ma:diabloti: Quote
Estera Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 basia bonnie napisał(a):jedźcie pociągiem tym co ja;) czyli na 12:30 będziemy we wroc. ;) i pojedziemy pksem razem :) z esterą, Asią, Anią i Tinką:cool3:jeszcze Madzia- dog jedzie z nami :) To skoro bedzie nas tyle, to może weźmiemy jednak tego busa? Nie wyjdzie nas dużo więcej przy 9ciu osobach :) A i wygodniej będzie i szybciej :) Quote
Tepes Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 olekg89 napisał(a):Moich fanek nie jadę więc Anulciu tobie nic nie grozi. ohh to bardzo sie ciesza:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 basia bonnie napisał(a):szyszka będzie w transporterze :P Gram chyba też?:cool3: ja chomika wezmę na ręce to pan nie zauważy:evil_lol: a Ginger i Diuna duże nie są:cool3: w dodatku czemu by miał nie wpuścić, przecież kase z tego ma:diabloti: nie, gram bez transportera jedzie ;) ale z busem to wcale nie jest taki zły pomysł Quote
Lorien:) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rose napisał(a):a wiesz może co z Lorien? Przepraszam, miałam urwanie głowy z moją tymczasową 17nastką gołębi i nie mogłam się ogarnąć ze zrobieniem przelewu na poczcie. Jutro wpłacam, przepraszam za zwłokę:oops: (Obawiam się, że z pozostałym mi najmniejszym ptasiorem, który sam jeszcze nie je zjawie się na zlocie z tego względu, że nikt nie chce się zaopiekować niejedzącym 'indykiem' :evil_lol:) Quote
rose Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Lorien:) napisał(a):Przepraszam, miałam urwanie głowy z moją tymczasową 17nastką gołębi i nie mogłam się ogarnąć ze zrobieniem przelewu na poczcie. Jutro wpłacam, przepraszam za zwłokę:oops: (Obawiam się, że z pozostałym mi najmniejszym ptasiorem, który sam jeszcze nie je zjawie się na zlocie z tego względu, że nikt nie chce się zaopiekować niejedzącym 'indykiem' :evil_lol:) To ja proponuje, żebyś te 50zł dała mi na zlocie ok? ;) bo z tą Pocztą Polska różnie bywa i może czasem dojść dopiero w poniedziałek.. Quote
Lorien:) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rose napisał(a):To ja proponuje, żebyś te 50zł dała mi na zlocie ok? ;) bo z tą Pocztą Polska różnie bywa i może czasem dojść dopiero w poniedziałek.. Ok, nie ma problemu ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 rose napisał(a):Ma ktoś numer telefonu do Baffi2? Ja mam chyba z zeszłego roku, ale coś mi świta, że to był numer chyba do jej mamy, no i nie wiadomo czy aktualny. :roll: Quote
olekg89 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 4/5 nie licząc dnia wyjazdu 3/4:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Lorien-indyk na grilu mmm:evil_lol:Czarek się nim zajmie odpowiednio gołębia też już kiedyś zeżarł więc ma doświadczenie:evil_lol: Quote
Agnisia =) Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 basia bonnie napisał(a):jedźcie pociągiem tym co ja;) czyli na 12:30 będziemy we wroc. ;) i pojedziemy pksem razem :) z esterą, Asią, Anią i Tinką:cool3: W porządku. W takim razie nie zginiemy :loveu: Quote
Lorien:) Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 olekg89 napisał(a):4/5 nie licząc dnia wyjazdu 3/4:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Lorien-indyk na grilu mmm:evil_lol:Czarek się nim zajmie odpowiednio gołębia też już kiedyś zeżarł więc ma doświadczenie:evil_lol: Niestety przyjeżdzam z samym Filipkiem. Geniusz weterynarz zajebiście obeznany w swoim zawodzie załatawił mi swoimi umiejętnościami leczenia ptasiorka. Jestem załamana, brak słów. :-( Quote
Recommended Posts