Jump to content
Dogomania

VII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - A miało być bezpiecznie..

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
A może Basiapron też jest Twoja fanką?:eviltong: tylko się maskuje, bo obawia się konkurencji w końcu tyle tych fanek masz..:eviltong:

no obiecałaś że nikomu nie powiesz, a ja Ci tak ufałam:evil_lol:

Posted

basiapron napisał(a):
no obiecałaś że nikomu nie powiesz, a ja Ci tak ufałam:evil_lol:

ufałaś mi? to słodkie:loveu: proszę nie rób tego wiecej, odejdź ode mnie, a kysz:placz: bo mnie z domku wywalą za przyniesienie zarazy:-(:evil_lol:

a tak w ogóle to dodałam wam do domku nowa współlokatorkę:eviltong::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
ufałaś mi? to słodkie:loveu: proszę nie rób tego wiecej, odejdź ode mnie, a kysz:placz: bo mnie z domku wywalą za przyniesienie zarazy:-(:evil_lol:

a tak w ogóle to dodałam wam do domku nowa współlokatorkę:eviltong::evil_lol:

za późno:evil_lol:
dziękujemy, w razie problemów oddamy z reklamacją:evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Aniusia biedna oć utulkam cię nie wyrzucimy cię z domku mimo ,że przyjaźnisz się z basiąkondom:diabloti::-(:shake:

mogę się z nią przyjaźnić? naprawdę?:multi:

mam nową przyjaciółkę, mam nową przyjaciółkę:loveu::loveu:

Posted

Estera napisał(a):
ekhm....8smy dożywotni ban na Twoim koncie :roll:
:evil_lol:

a nie 9? :diabloti:
rose napisał(a):
mogę się z nią przyjaźnić? naprawdę?:multi:

mam nową przyjaciółkę, mam nową przyjaciółkę:loveu::loveu:

olek coś ty narobił :placz:

Posted

olekg89 napisał(a):
Anka jesteś nie na czasie Agniś ,Kaśka i Anka jadą w niedziele i bd do wtorku(?) pod namiotem.:cool3:

Właściwie to Kaśka jeszcze się zastanawia i marudzi cośtam pod nosem. :eviltong:
Przyjeżdżamy w niedziele, ale do kiedy będziemy, tego jeszcze nie wiemy (ależ mi się zrymowało :lol:).

Jakimi autobusami tam się dostać można? Jaki kierunek, gdzie przystanek. Jakieś wskazówki chociaż dajcie... ;)

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Właściwie to Kaśka jeszcze się zastanawia i marudzi cośtam pod nosem. :eviltong:
Przyjeżdżamy w niedziele, ale do kiedy będziemy, tego jeszcze nie wiemy (ależ mi się zrymowało :lol:).

Jakimi autobusami tam się dostać można? Jaki kierunek, gdzie przystanek. Jakieś wskazówki chociaż dajcie... ;)

jedźcie pociągiem tym co ja;) czyli na 12:30 będziemy we wroc. ;) i pojedziemy pksem razem :) z esterą, Asią, Anią i Tinką:cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
jedźcie pociągiem tym co ja;) czyli na 12:30 będziemy we wroc. ;) i pojedziemy pksem razem :) z esterą, Asią, Anią i Tinką:cool3:

ciekawe czy nas z 5< psami wpuszczą :evil_lol::evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ciekawe czy nas z 5< psami wpuszczą :evil_lol::evil_lol:

szyszka będzie w transporterze :P Gram chyba też?:cool3: ja chomika wezmę na ręce to pan nie zauważy:evil_lol: a Ginger i Diuna duże nie są:cool3: w dodatku czemu by miał nie wpuścić, przecież kase z tego ma:diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
jeszcze Madzia- dog jedzie z nami :)
To skoro bedzie nas tyle, to może weźmiemy jednak tego busa? Nie wyjdzie nas dużo więcej przy 9ciu osobach :) A i wygodniej będzie i szybciej :)

Posted

olekg89 napisał(a):
Moich fanek nie jadę więc Anulciu tobie nic nie grozi.

ohh to bardzo sie ciesza:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
szyszka będzie w transporterze :P Gram chyba też?:cool3: ja chomika wezmę na ręce to pan nie zauważy:evil_lol: a Ginger i Diuna duże nie są:cool3: w dodatku czemu by miał nie wpuścić, przecież kase z tego ma:diabloti:

nie, gram bez transportera jedzie ;) ale z busem to wcale nie jest taki zły pomysł

Posted

rose napisał(a):
a wiesz może co z Lorien?

Przepraszam, miałam urwanie głowy z moją tymczasową 17nastką gołębi i nie mogłam się ogarnąć ze zrobieniem przelewu na poczcie. Jutro wpłacam, przepraszam za zwłokę:oops:

(Obawiam się, że z pozostałym mi najmniejszym ptasiorem, który sam jeszcze nie je zjawie się na zlocie z tego względu, że nikt nie chce się zaopiekować niejedzącym 'indykiem' :evil_lol:)

Posted

Lorien:) napisał(a):
Przepraszam, miałam urwanie głowy z moją tymczasową 17nastką gołębi i nie mogłam się ogarnąć ze zrobieniem przelewu na poczcie. Jutro wpłacam, przepraszam za zwłokę:oops:

(Obawiam się, że z pozostałym mi najmniejszym ptasiorem, który sam jeszcze nie je zjawie się na zlocie z tego względu, że nikt nie chce się zaopiekować niejedzącym 'indykiem' :evil_lol:)

To ja proponuje, żebyś te 50zł dała mi na zlocie ok? ;) bo z tą Pocztą Polska różnie bywa i może czasem dojść dopiero w poniedziałek..

Posted

rose napisał(a):
To ja proponuje, żebyś te 50zł dała mi na zlocie ok? ;) bo z tą Pocztą Polska różnie bywa i może czasem dojść dopiero w poniedziałek..

Ok, nie ma problemu ;)

Posted

4/5 nie licząc dnia wyjazdu 3/4:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Lorien-indyk na grilu mmm:evil_lol:Czarek się nim zajmie odpowiednio gołębia też już kiedyś zeżarł więc ma doświadczenie:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

W porządku. W takim razie nie zginiemy :loveu:

Posted

olekg89 napisał(a):
4/5 nie licząc dnia wyjazdu 3/4:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Lorien-indyk na grilu mmm:evil_lol:Czarek się nim zajmie odpowiednio gołębia też już kiedyś zeżarł więc ma doświadczenie:evil_lol:

Niestety przyjeżdzam z samym Filipkiem. Geniusz weterynarz zajebiście obeznany w swoim zawodzie załatawił mi swoimi umiejętnościami leczenia ptasiorka. Jestem załamana, brak słów. :-(