ocelot Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Chciałam Wam przedstawić dwie śliczne dziewczynki, które pilnie potrzebują pomocy. Przebywają w schronisku w Tomaszowie Maz. na razie trzymają się dzielnie, ale nie wiadomo, jak długo. Ogłoszenia dziewczynek Nitki i brązowej jamnisi: Czy ktoś je pokocha? Dwie jamnik -owe czekają. (698373685) - Aukcje internetowe Allegro alegratka gumtre kokosy interpress e-oferty kupie psa adopcja psa nasi pupile giełda ogłoszeń petsy ogłoszenia olx - pierwsza jest bardziej mix, ma ciut dłuższe łapki, dziewczynka ok. 1,5 roku, do adopcji pójdzie zaczipowana i wysterylizowana. Fibi-jamniczka długowłosa, w schronisku od mniej więcej półtora miesiąca. Boks 23. Jeszcze niewysterylizowana. Młoda ok. 1,5. Łagodna. Pozytywnie nastawiona do ludzi i do innych suczek. Ogromna przylepa - Nitka - wysterylizowana i zaczipowana druga jest jak najbardziej jamnicza, tylko... niestety znacznie starsza. Ma ok. 8-10 lat. W schronisku już prawie pół roku. Mimo, że prześliczna to wiek właściwie skreśla jej szanse na adopcje. Cały czas przebywa na kwarantannie, bo chyba nie wiadomo co z nią zrobić. Czy dać jej szansę na adopcję. Nie wiem czy gdyby znalazł się dom czy wtedy byłaby wysterylizowana, pewnie tak jeśli wiek nie jest przeciwwskazaniem. Nie wiem jak ta dziewczynka przeżyła tyle czasu w zimnym boksie. To straszna kruszynka... Jest tycia i drobna. Bardzo zalękniona, chowa się przed Ludźmi, ufa tylko Michałowi i weterynarzowi. Przede mną uciekała w kącik budy. Quote
ocelot Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Niestety zdjęcia robione komórką, więc i jakość nie ta. Quote
danka1234 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 super ze założyłaś im wątek,bedzie mozna im przynajmniej ogłoszenia zrobić. Czy jest mozliwe by zrobic im wyrazniejsze fotki poza kratami? Quote
ocelot Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Wyraźniejsze owszem. Wybieram się w przyszłą sobotę do schroniska, natomiast poza kratami nie bardzo. Do tej pory kierownik się nie zgadzał, ale spróbuję. Quote
ocelot Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 O dzięki;) Banerek sobie dołączę, bo od dłuższego czasu nie mam żadnego, widocznie nadszedł czas. Quote
Isadora7 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A dane kontaktowe można prosić? Bo kończe allegro. Quote
danka1234 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ja postaram sie jutro zrobić troche ogłoszeń. Quote
ocelot Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Jesteście ciotki błyskawiczne. Tu jeszcze jedno zdjęcie prawie jamnisi z dzisiaj. Nie ja robiłam, widać o ile ma dłuższe łapki Dane kontaktowe. Tel. do schroniska: 44 724-69-87 moje: 604 416 873, mail: [email protected] Acha prawie jamnisia to tej pory była w boksie 4 szpitaliku, a jamnisia w 6 kwarantanny. Prawie jamnisia już wysterylizowana i zaczipowana. Quote
Isadora7 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Allegro dla dziewczynek (wyróżnione) Czy ktoś je pokocha? Dwie jamnik -owe czekają. (698373685) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
ocelot Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 W weekend postaram się być w schronisku. Wtedy więcej zdjęć dziewczynkom zrobię. Dowiem się też o numer czipa i uprzedzę pracowników, ze dziewczyny mają ogłoszenia. No i może jeszcze znajdę coś jamnikowatego, ale właściwie wolałabym nie. Quote
danka1234 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ogłoszenia dla sunieczek; alegratka gumtre kokosy interpress e-oferty kupie psa adopcja psa nasi pupile giełda ogłoszeń petsy ogłoszenia olx Quote
ocelot Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Dzięki;) Przy tylu ogłoszeniach musi się udać. Quote
ocelot Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Proszę mocno trzymać kciuki;) Dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie prawie jamnisi:):):)Z Łodzi. Pani dzwoniła do mnie, ja nie zdążyłam uprzedzić schroniska, jak tam zadzwoniła i... ma dzisiaj po nią przyjechać. Oby się udało wszystko. Quote
malagos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a skad pani sie dowiedziała? Allegro czy inne ogloszenia? Zapytaj, przyda sie na przyszłość... i ciekawe, którą sunię wybrała? Quote
ocelot Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Po sunię miała przyjechać dzisiaj. Obiecała, że zadzwoni po. Młodszą z dłuższymi łapkami. Dobrze spytam się z którego. Quote
Isadora7 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ocelot napisał(a):Niestety:shake: Rozmyślili się No nic szukamy dalej, widać ma być lepszy domek. Quote
tanitka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ludzie zadziałali pod wpływem impulsu, potem się zastanowili i... Quote
Recommended Posts