Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam Wam przedstawić dwie śliczne dziewczynki, które pilnie potrzebują pomocy.
Przebywają w schronisku w Tomaszowie Maz. na razie trzymają się dzielnie, ale nie wiadomo, jak długo.

Ogłoszenia dziewczynek Nitki i brązowej jamnisi:
Czy ktoś je pokocha? Dwie jamnik -owe czekają. (698373685) - Aukcje internetowe Allegro

alegratka
gumtre
kokosy
interpress
e-oferty
kupie psa
adopcja psa
nasi pupile
giełda ogłoszeń
petsy
ogłoszenia olx

- pierwsza jest bardziej mix, ma ciut dłuższe łapki, dziewczynka ok. 1,5 roku, do adopcji pójdzie zaczipowana i wysterylizowana.

Fibi-jamniczka długowłosa, w schronisku od mniej więcej półtora miesiąca. Boks 23. Jeszcze niewysterylizowana. Młoda ok. 1,5. Łagodna. Pozytywnie nastawiona do ludzi i do innych suczek. Ogromna przylepa

- Nitka - wysterylizowana i zaczipowana
druga jest jak najbardziej jamnicza, tylko... niestety znacznie starsza. Ma ok. 8-10 lat. W schronisku już prawie pół roku. Mimo, że prześliczna to wiek właściwie skreśla jej szanse na adopcje. Cały czas przebywa na kwarantannie, bo chyba nie wiadomo co z nią zrobić. Czy dać jej szansę na adopcję. Nie wiem czy gdyby znalazł się dom czy wtedy byłaby wysterylizowana, pewnie tak jeśli wiek nie jest przeciwwskazaniem.
Nie wiem jak ta dziewczynka przeżyła tyle czasu w zimnym boksie. To straszna kruszynka... Jest tycia i drobna.
Bardzo zalękniona, chowa się przed Ludźmi, ufa tylko Michałowi i weterynarzowi. Przede mną uciekała w kącik budy.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyraźniejsze owszem. Wybieram się w przyszłą sobotę do schroniska, natomiast poza kratami nie bardzo. Do tej pory kierownik się nie zgadzał, ale spróbuję.

Posted

Jesteście ciotki błyskawiczne.
Tu jeszcze jedno zdjęcie prawie jamnisi z dzisiaj. Nie ja robiłam, widać o ile ma dłuższe łapki

Dane kontaktowe.
Tel. do schroniska:
44 724-69-87
moje:
604 416 873, mail: [email protected]

Acha prawie jamnisia to tej pory była w boksie 4 szpitaliku, a jamnisia w 6 kwarantanny.
Prawie jamnisia już wysterylizowana i zaczipowana.

Posted

W weekend postaram się być w schronisku. Wtedy więcej zdjęć dziewczynkom zrobię.
Dowiem się też o numer czipa i uprzedzę pracowników, ze dziewczyny mają ogłoszenia.
No i może jeszcze znajdę coś jamnikowatego, ale właściwie wolałabym nie.

Posted

Proszę mocno trzymać kciuki;)

Dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie prawie jamnisi:):):)Z Łodzi. Pani dzwoniła do mnie, ja nie zdążyłam uprzedzić schroniska, jak tam zadzwoniła i... ma dzisiaj po nią przyjechać. Oby się udało wszystko.