MartynaP Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Klementynkaa napisał(a):jest kolejny chętny, małżeństwo z Bytomia, od września zamieszkają w domu pod Rybnikiem, zgadzają się na spotkanie, umowe itp. kiedyś adoptowalin kota wiec znaja procedurę, kto moze ich prześwietlić? z Bytomia kiedyś wpisałm małżeństwo na czarne kwiatki klementynka znasz ulice ?? Quote
Klementynkaa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 kolejny zainteresowany człowiek, do sprawdzenia w Lublińcu... Quote
maciaszek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A co z tymi poprzednimi domkami? Sprawdzone? Odpadły? Quote
Klementynkaa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 ten z chorzowa wciąż czeka na sprawdzenie, nie umiem namierzyć Natusiaaa :oops: bytomski obiecała prześwietlić BoUnTy no teraz będę Moniczke prosić o wizytę, pani z Lublińca jest mocno zmotywowana :evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Klementynkaa']ten z chorzowa wciąż czeka na sprawdzenie, nie umiem namierzyć Natusiaaa :oops:Ach, to moja wina... Źle wpisałam nick... Chodzi o Natussiaa. Znajdziesz ją tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zbior-wszystkich-watkow-schronisk-na-dogo-123324/ (jest założycielką wątku). Quote
Klementynkaa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 już :) znalazłam i napisałam! Quote
Klementynkaa Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 dzięki BoUnTy jeden z chętnych domków (bytomski) został sprawdzony i zaakceptowny, prawdopodobnie w weekend jedna psinka pojedzie juz z nowymi opiekunami! mam problem z domkiem w Chorzowie, który tak właściwie był pierwszym dzwoniącym... ale Nastusiaaa nie odpowiada a nikogo innego z Chorzowa nie mam... a sama nie bardzo mam kiedy pojechac i pogadać brrr Quote
maciaszek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Na mapie dogo znalazłam numer gg Natussiaa: 5149933 Quote
Klementynkaa Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 maciaszek napisał(a):Na mapie dogo znalazłam numer gg Natussiaa: 5149933 Jesteś niezastąpiona, ja ostatnio pół dogo przeszukałam za mapą dogo i nie znalazłam, oj chyba urlop mi potrzebny :placz: Quote
maciaszek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mnie się nigdy nie chce szukać przez dogo, więc wpisuję w google "mapa dogo" i jako pierwszy wyświetla się wątek z dogo ;). Quote
dobermanica1987 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 witajcie ...mam smutna wiadomosc Pani z Lublinca odpada poniewaz juz sobie kupila pieska:-( Quote
Klementynkaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 wciąż poszukuję kogoś z Chorzowa... z Nastusiaaa nijak nie ma kontaktu, ani pw, ani gg :( jest jeszcze chętny pan z Jaworzna a to już wogóle kawał drogi! Quote
Jasza Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jestem. Umówiłam się z Panem z Chorzowa na wizytę przedadopcyjną wstępnie na czwartek. W środę mam potwierdzić. Klementynko, Pan chciał suczkę czy pieska? Jak wygląda sprawa sterylki? Mam tylko podpytać jaki jest jego stosunek do sterylizacji? Będzie to w umowie? Kto będzie ją finansował? Quote
Jasza Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Sprawa się skomplikowała, tak jak pisałam, Pan w weekend nie ma czasu, ja jak się okazuje ten czwartek mogę mieć zajęty jednak, jutro się okaże.. Może uda mi się to na piątek przełożyć, tylko nie wiem, czy będe miała z kim zostawić psa, a sam już będzie dziewięć godzin, więc potem odpada żeby znowu był sam.. Quote
Klementynkaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 kurczę... trzymam kciuki zeby sie udało! sterylka tak jak napisałam Ci na PW zaakceptowana i będzie zapisana w umowie, suczka jest szczeniaczkiem więc nie można jej teraz zrobić. Quote
maciaszek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Z Jaworzna jest lunarmermaid, napisz do niej. Quote
Klementynkaa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 JASZO!!! jak z Twoimi planami? czy to że nie piszesz, że nie możesz jest dobrym znakiem? oby :) a pierwsza suczka, która zamieszkała pod Rybnikiem (Państwo z Bytomia) jest wesolutka, ma się dobrze, bawi się z kotem Państwa. oby jej siostrzyczka też miała szczęście! Quote
Jasza Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Przepraszam, że nie pisałam. Jestem z Panem umówiona na jutro, czyli w piątek.Udało się to przesunąć. Wieści będą późnym popołudniem, lub wieczorem. Mogę ewentualnie zaraz po wizycie wysłać sms-a, tylko podaj mi numer telefonu Klementynko.;) Mam nadzieję, że będzie dobrze! Quote
Jasza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Byłam na wizycie.:lol: Wrażenia raczej na tak.:loveu: Nie jest to dom z ogrodem i przestrzenią do biegania.. Nie jest to dom z pięknym gankiem do wylegiwania się.. Mieszkanie nie za duże.... Ale są fajni ludzie, mam nadzieję, że mnie moja intuicja nie zawiodła! Matka i syn. Mili, grzeczni, mieli zawsze duże psy. Jeden zginął dawno temu, tragicznie w wypadku. Mają blisko WPKiW więc będzie miała suczka gdzie spacerować.:loveu: W czasie wakacji jest zawsze ktoś w domu. Albo rodzice wyjeżdżają, albo on z bratem ( młodszym). Suczka przez cały dzień będzie z kimś, ale doradzilam, żeby uczyli ją zostawania samej w domu od kilku minut, bo prędzej czy później zdarzy sie tak, że będzie musiała zostać sama i może to być dla niej ogromnym szokiem, jeśli będzie od maleńkośći nauczona że z nią zawsze ktoś jest. Pan powiedział, że jest w tym sporo racji i myślę, że się nad tym zastanowi. Mają samochód, więc po sunię mogą pojechać, proszą o telefon i decyzję!! No, to by bylo na tyle. :lol: Quote
__Lara Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Widzę, że już wszystkie psiurki mają domki :lol::multi: Quote
Klementynkaa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Jaszo ogrooomne dziękuję!!! rano przekazuję info, że suczka do odbioru i trzymajmy kciuki za jej szczęście w domku! Quote
Jasza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Nie ma za co - polecam się! Oby małej było dobrze! Quote
Klementynkaa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 a to pewnie za jakis czas sprawdzimy! bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli przy psiakach, ogłaszali, rozpuszczali wici, sprawdzali domki, bez Was nie byłoby tak sprawnie :) maciaszku można wycofać allegro, wrzucić jakąś inną bidę! Quote
maciaszek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Allegro, już się skończyło (wiedziało kiedy ;) ). Muszę wycofać alegratkę i zaraz to uczynię :). Quote
Recommended Posts