Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia34 napisał(a):
Mowisz i masz Milenko ,Santana-2\3lata,Cytra4lata,Kama5lat,Kaja6latdasza4lata a tego jednego nie wiem..Milenko wyslijcie zdjecia do umieszczenia na naszej stronie do pana co je zamieszcza na naszej stronie...

Okk dziękuję bardzo :)
Tak, tak pamiętam. ;p

A schronisko do góry podnoszę!!

Posted

milka10 napisał(a):
Na pewno też czekają.. :D

Zdjęcia już wysłane ;p
Kasiu czy Ty watpisz ze jestescie dla Mnie bardzo pomocne ?W sobote czekam na Was i poszalejemy z pieskami Dzieki Milenko za wyslanie zdjec .Czekam na Was.

Posted

Hehe.. Nie no gdzież bym śmiała wątpić.. :p

Prawdopodobnie wpadniemy z Milka jutro, ponieważ moja ciocia znalazła szczeniaka, a jutro jest w pracy więc jakoś pomożemy mu dostać się do schronu. :)

Posted

Kasiakk napisał(a):
Hehe.. Nie no gdzież bym śmiała wątpić.. :p

Prawdopodobnie wpadniemy z Milka jutro, ponieważ moja ciocia znalazła szczeniaka, a jutro jest w pracy więc jakoś pomożemy mu dostać się do schronu. :)

Dziewczyny kochane jestescie i bardzo pomocne

Posted

Dzisiaj Ulcia (nasz znaleziony szczeniaczek) zostaje u Milki na noc.. Może jej tato się zgodzi, że już została na zawsze, aaaaleee..jej tato się raczej nie zgodzi.. :( Więc najprawdopodobniej Ulcia jutro przyjedzie z nami do schronu... :)

Posted

Kasiakk napisał(a):
Dzisiaj Ulcia (nasz znaleziony szczeniaczek) zostaje u Milki na noc.. Może jej tato się zgodzi, że już została na zawsze, aaaaleee..jej tato się raczej nie zgodzi.. :( Więc najprawdopodobniej Ulcia jutro przyjedzie z nami do schronu... :)

Nie ma sprawy wiec bedzie u Nas.