Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne kolory, bardzo ładnie wam wyszło i mebelki też ładne.

Jedyne co bym zrobiła to wyeksmitowałabym firanki od chłopaków, ale to moje zdanie - u mnie firan niet, tylko ekrany w kuchni.

A dziewczyna nieźle sobie poradziła w tym rozgardiaszu, spryciula.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Dziewczyny ale jak to tak.. bez firanek ?? :roll: Żaluzje macie czy co? Ja sobie nie wyobrażam :shake: No chyba, że mieszkacie tak, że nikt wam w okna nie patrzy ? :roll:

Be a może właśnie o to chodzi,żeby ktoś podglądał ? :cool3: :evil_lol:
U mnie są firanki w oknach,nie mam zasłon.Ale są żaluzje.Chociaż akurat u mnie nikt nic nie zobaczy bo jest za daleko od drogi. :p

Posted

dagos1 napisał(a):
Śliczne kolory, bardzo ładnie wam wyszło i mebelki też ładne.

Jedyne co bym zrobiła to wyeksmitowałabym firanki od chłopaków, ale to moje zdanie - u mnie firan niet, tylko ekrany w kuchni.

A dziewczyna nieźle sobie poradziła w tym rozgardiaszu, spryciula.

Viky i Ja napisał(a):
U mnie też ;)
Jedynie w sypialni jest namotana wokół karnisza firanka z organtyny ;)

Cześć Asiu :)

Connected napisał(a):
Mebelki ładne, kolorki też :)
Hej :multi:

tigrunia napisał(a):
Dziewczyny ale jak to tak.. bez firanek ?? :roll: Żaluzje macie czy co? Ja sobie nie wyobrażam :shake: No chyba, że mieszkacie tak, że nikt wam w okna nie patrzy ? :roll:

Karolina. napisał(a):
Super Asiu, bardzo mi się podobają kolorki, mebelki i w ogóle wszystko wszystko! :)

jot11 napisał(a):
Be a może właśnie o to chodzi,żeby ktoś podglądał ? :cool3: :evil_lol:
U mnie są firanki w oknach,nie mam zasłon.Ale są żaluzje.Chociaż akurat u mnie nikt nic nie zobaczy bo jest za daleko od drogi. :p

Pegaza napisał(a):
Ja tam lubie firanki..znaczy jakos dziwnie sie czuje gdy ich nie mam chwile zaloznych..
Cze Aska :)

Cześć dziewczyny:)fajnie, że wam się podobają kolorki i mebelki. Ja tak jak Daria nie wyobrażam sobie okna bez firanek, jakoś mi tak łyso a same rolety nie dają wg. mnie takiej przytulności w pokoju. u chłopaków będę zmieniała firany ale wszystko w swoim czasie
Mam dwie fotki Yokuli a wiecej będzie po niedzieli:)

Posted

Witamy sie z rana:), dzisiaj mam wolne, idę zaraz do lekarza ale najpierw postaram sie wrzucić kilka foteczek, tylko modelka nie miała ochoty za bardzo pozować:(

nie patrzę:)