Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FREDZIU napisał(a):

No Desi to wulkan energii bo dzieciak z niej, ale z naszych starszych to juz emerytki ja mam L4 wiec obserwuje moją Fredzię, cały dzień śpi je sika tylko pieścić się chce i na rączkach siedzieć a bawi sie czasami-leniuszek, emerycik

To ja nie wiem co Wy o swoich psach będziecie mówić jak będą miały 8 czy 10 lat? :eviltong: Jak już teraz są emerytami :cool3:

Cześć Asiu :) Ja też poproszę o zdjęcia Yoko ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Asiu :multi:
śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

FREDZIU napisał(a):
No Desi to wulkan energii bo dzieciak z niej, ale z naszych starszych to juz emerytki:evil_lol: ja mam L4 wiec obserwuje moją Fredzię, cały dzień śpi je sika:evil_lol: tylko pieścić się chce i na rączkach siedzieć a bawi sie czasami-leniuszek, emerycik:evil_lol::eviltong:

To moje dziewczyny są wyjątkiem ;)
Tłuką się, ganiają, skaczą, roznoszą zabawki po całym mieszkaniu ... jak na razie do emerytek im daleko :evil_lol:

Asiu fotki śliczne i Yokula w końcu jest :)

Posted

Marzena* napisał(a):
To moje dziewczyny są wyjątkiem ;)
Tłuką się, ganiają, skaczą, roznoszą zabawki po całym mieszkaniu ... jak na razie do emerytek im daleko :evil_lol:

Asiu fotki śliczne i Yokula w końcu jest :)

Marzka... dokładnie! :) Jak się psu zapewni zajęcie, to nie będzie miał czasu żeby tylko spać i jeść :) Kiedy nie zajmuję się Luckym to on odpoczywa, ale niech tylko wyciągnę jakąś zabawkę, to natychmiast przerywa sen i bawi się i szaleje ;) Tak samo jest na spacerach - ma mnóstwo energii i nie wyobrażam nazwać go emerytem. Bo zauważyłam podział na "szczeniaki" i "emeryci" :roll: A przecież normalny, zdrowy dorosły pies też ma mnóstwo energii :roll:

http://i56.tinypic.com/mcavd3.jpg
Śliczna Yoko :) I jak ładnie uczesana :)

http://i52.tinypic.com/2qdwgol.jpg
Jak jej włos już urósł! :loveu:

Posted

Karolina. napisał(a):
.....zauważyłam podział na "szczeniaki" i "emeryci" :roll: A przecież normalny, zdrowy dorosły pies też ma mnóstwo energii :roll:

Niekiedy starszy pies ma więcej energii niż młody.Też nie wyobrażam sobie nazwać swoich chłopaków emerytami :roll: Przecież oni są wciąż w biegu,codziennie się tłuką.A Rubin non stop z piłką biega.Nawet w domu.
A jak się wyśpią to na nowo....

Cześć Asiu :multi:

Posted

Karolina. napisał(a):
Marzka... dokładnie! :) Jak się psu zapewni zajęcie, to nie będzie miał czasu żeby tylko spać i jeść :) Kiedy nie zajmuję się Luckym to on odpoczywa, ale niech tylko wyciągnę jakąś zabawkę, to natychmiast przerywa sen i bawi się i szaleje ;) Tak samo jest na spacerach - ma mnóstwo energii i nie wyobrażam nazwać go emerytem. Bo zauważyłam podział na "szczeniaki" i "emeryci" :roll: A przecież normalny, zdrowy dorosły pies też ma mnóstwo energii :roll:

Zgadzm się z Tobą w 100% :)
Moim wariatkom to nawet nie musze zabawek pokazywać, one same znajdują sobie zajęcie (czytaj szaleństwa). Był moment gdy Viky walczyła ze swoją ciążą urojoną i macierzyństwem, wtedy faktycznie była apatyczna, ale Carmen nadal szalała.

I zdecydowanie między szczeniakiem a emerytem jest jeszcze dorosły, wesoły i energiczny pies ;)

Posted

*Jot* napisał(a):
Niekiedy starszy pies ma więcej energii niż młody.Też nie wyobrażam sobie nazwać swoich chłopaków emerytami :roll: Przecież oni są wciąż w biegu,codziennie się tłuką.A Rubin non stop z piłką biega.Nawet w domu.
A jak się wyśpią to na nowo....

Cześć Asiu :multi:

Więc mamy już szósteczkę dorosłych nie emerytów :evil_lol: