Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Marzenko:) dzięki wielkie:)
Na moje szczęście tym razem Desulka będzie w "rękach" Sandry co mnie bardzo bardzo cieszy, ja muszę na pierwszy raz wszystko zobaczyć na spokojnie:) (heheh gdzie ten spokój...stresik zawsze jest, w końcu to debiut molej maleńkiej)

Posted

Super ten transporter.Już masz go w domu? Moi chłopcy mają dwa,ale żaden nie jest tak wypasiony jak ten Twoich dziewczynek.
No bo Yoko też będzie korzystać? Czy tylko Desi ? :razz:
A przy komputerze powinnaś zawsze tak siedzieć :lol:

Cześć Asiu :multi:

Posted

Cze transporter fajny :)
ja mam swoj juz wlozony do auta na stale nawet zaczepiony pasami..ostatnio dziewczyny taki koncert mi daly w aucie ze mialam chec je z niego wyciagnac..nie lubia w nim byc:roll:
czasem tez tak siedze ale z jednym psem;)

Posted

Fajny jest ten transporter. Też się nad nim zastanawiałam ale gdzieś wyczytałam, że mało praktyczny jest :roll: Np. nic na niego nie postawisz a ta opcja jest często przydatna na wystawach ;)
My mamy Ferplast Atlas 20 open. Jest fajny bo obie dziewczyny w niego pakuję i się swobodnie mieszczą :multi: Ale marzy mi się jeszcze Vari Kennel tylko te drzwiczki :mad: Z akrylami jest problem to otworzyć :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Fajny jest ten transporter. Też się nad nim zastanawiałam ale gdzieś wyczytałam, że mało praktyczny jest :roll: Np. nic na niego nie postawisz a ta opcja jest często przydatna na wystawach ;)
My mamy Ferplast Atlas 20 open. Jest fajny bo obie dziewczyny w niego pakuję i się swobodnie mieszczą :multi: Ale marzy mi się jeszcze Vari Kennel tylko te drzwiczki :mad: Z akrylami jest problem to otworzyć :shake:

Ja mam Vari Kennel i bardzo sobie go chwalę,zastanawiam się u Asi nad cyrkulacją powietrza czy będzie go dostatecznie dużo?ale mogę się mylić?..

Posted

agamewa napisał(a):
Ja mam Vari Kennel i bardzo sobie go chwalę,zastanawiam się u Asi nad cyrkulacją powietrza czy będzie go dostatecznie dużo?ale mogę się mylić?..

No wygląda na dobrze "napowietrzony" :eviltong: Z góry, z góry, z boku, z przodu. No i spełnia jakieś tak wymogi lotnicze więc na pewno będzie ok ;)

Posted

Cześć dziewczyny, cieszę sie bardzo, ze nasz transpotrerek się podoba:), Aga on jest dobrze napowietrzony i tak jak Be napisała spełnia wymogi lotnicze wiec musi:)
a teraz zmam fotki mojej księżniczki....tylko troszkę jakieś takie niewyraźne wyszły:(

Posted

[quote name='agamewa']Lilia rozkwita, róża opada,
Piękny tulipan listeczki rozkłada.
A ja Ci składam szczere życzenia:
Życzę Ci szczęścia i powodzenia.

Dziękuję bardzo Aga:) za życzonka i przepiękne kwiatki:
Tulipanki to moje ulubione kwiaty:) :loveu: