Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hallo Asia :multi:
I kolejna wystawa za wami.. fajnie macie :loveu:
Ja też chcę :placz: Wiosna idzie, sezon się zaczyna a tu doopa blada :roll: Muszę się dowiedzieć gdzie Bella się wybiera to może podążę jej śladem.. :evil_lol:

Laski o co wam chodzi z tymi galeriami ? :crazyeye: Jakieś chyba przewrażliwione jesteście :shake: Ja tam nic nie zamierzam zamykać, kasować, edytować. Bez przesady! Ani nie kłamałam ani nie zmyślałam, nikogo nie obrażałam, pisałam zawsze co myślę i moje początki na dogo również wydają mi się w tej chwili śmieszne i nie raz napisałam jakąś głupotę no ale taka była moja wiedza w tamtych czasach nie inna.. ;) Trochę loozu ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Hallo Asia :multi:
I kolejna wystawa za wami.. fajnie macie :loveu:
Ja też chcę :placz: Wiosna idzie, sezon się zaczyna a tu doopa blada :roll: Muszę się dowiedzieć gdzie Bella się wybiera to może podążę jej śladem.. :evil_lol:

Laski o co wam chodzi z tymi galeriami ? :crazyeye: Jakieś chyba przewrażliwione jesteście :shake: Ja tam nic nie zamierzam zamykać, kasować, edytować. Bez przesady! Ani nie kłamałam ani nie zmyślałam, nikogo nie obrażałam, pisałam zawsze co myślę i moje początki na dogo również wydają mi się w tej chwili śmieszne i nie raz napisałam jakąś głupotę no ale taka była moja wiedza w tamtych czasach nie inna.. ;) Trochę loozu ;)[/QUOTE]

Wiesz co Be chyba masz rację...też ostatnio dłuuuugo nad tym myślałam.....rozważałam ....i doszłam do wniosku g.....o mnie obchodzi co będą gadać a niech sobie gadają jak mają o czym po to mają języki heh:)także nie znikam z dogo,byłam i będę wciąż mu wierna bo jakby nie było to dzięki dogo mam Moniego bo to z tąd zaraziłam się wystawami...ale galeryjki w miarę czasu będę prowadzić dwie...choć pewnie teraz będzie go coraz mniej:(

Posted

[quote name='agamewa']Wiesz co Be chyba masz rację...też ostatnio dłuuuugo nad tym myślałam.....rozważałam ....i doszłam do wniosku g.....o mnie obchodzi co będą gadać a niech sobie gadają jak mają o czym po to mają języki heh:)takżee nie znikam z dogo,byłam i będę wciąż mu wierna bo jakby nie było to dzięki dogo mam Moniego bo to z tąd zaraziłam się wystawami...ale galeryjki w miarę czasu będę prowadzić dwie...choć pewnie teraz będzie go coraz mniej:(

Aga brawo :multi: I to mi się podoba :multi:
Ale jest sens prowadzić dwie galerie gdzie są te same osoby? To może lepiej bywać na jakims innym forum? Gdzie są inni ludzie,nie z dg? ;)

Posted

Mam już jedną na e -yorkach...ale jakoś tak przyzwyczajona jestem do wyglądu przestronnego dogo i ciężko jest mi się przyzwyczaić..ale z drugiej strony co za dużo to nie zdrowo..to naprawdę trzeba mieć masę czasu by pogodzić życie codzienne z życiem na forum;)

Posted

No co racja to racja.Dogo jest przestronne i fajnie się pisze i w ogóle :loveu:
Ja tak jak Be,nic nie zmieniam,nic nie edytuje itd.Po co? Co napisałam to napisałam i już :D

Posted

[quote name='*Jot*']No co racja to racja.Dogo jest przestronne i fajnie się pisze i w ogóle :loveu:
Ja tak jak Be,nic nie zmieniam,nic nie edytuje itd.Po co? Co napisałam to napisałam i już :D[/QUOTE]

Praktycznie też racja..tak napisałam ,to były moje myśli ,byłam sobą w tym co pisałam..a że jak to było napisane tak było....kurka no..świat yorków wystawowych i ta zawiść jest dla mnie chora....kurka no...to ukrywanie jakimi kosmetykami się kąpie,te tajemnice????

Posted

[quote name='tigrunia']No to czas w tym świecie Yorków wystawowych namieszać :diabloti:[/QUOTE]

O tak masz racje Be......ja wychylam się pierwsza....jako ta inna hi hi:)...kurczę przejmować się pierdółkami jakby nie było innych problemów...niech sobie wchodzą,niech sobie patrzą i niech sobie czytają..a na koniec niech sobie myślą co chcą ot co..KONIEC

Posted

[quote name='agamewa']O tak masz racje Be......ja wychylam się pierwsza....jako ta inna hi hi:)...kurczę przejmować się pierdółkami jakby nie było innych problemów...niech sobie wchodzą,niech sobie patrzą i niech sobie czytają..a na koniec niech sobie myślą co chcą ot co..KONIEC
AMEN :diabloti:

Posted

moje początki na dogo również wydają mi się w tej chwili śmieszne i nie raz napisałam jakąś głupotę no ale taka była moja wiedza w tamtych czasach nie inna..
Haha, Be, też tak mam. Jak ja nie lubię czytać swoich dawnych postów :lol:

A ja już dawno z resztą mówiłam, żeby się ludźmi nie przejmować ;)

Posted

Cześć dziewczyny sobotnio:)
Aga masz rację nie ma co się przejmować a dogo to jest nasze dogo:) i cieżko przerzucić sie na co innego a już prowadzić dwie galerie to dla mnie wyczyn heheheh, ja jedną brakuje mi czasu

na razie mam foteczki z wystawy a filmik sięwgrywa z porannych zabaw

mimo, że strasznie fikała zobaczcie kto najładniej stoi hihihi

gubię sie gubię i nie wuiem czy dawałam Yoko po wizycie Nati??

i warkoczyk zapuszczamy

Posted

[quote name='agamewa']....jako ta inna hi hi:)...[/QUOTE]

No to Aga jesteśmy dwie,bo ja też ta "INNA " :diabloti:

[quote name='chrupcia']Jola były, ale pewnie na tamtym forum mi się pomyliło ;)[/QUOTE]

Oj Kasiu musisz się bardziej skupić.Jeszcze jakieś tajemnice z prywaty zdradzisz na dg i co będzie ? ;)

Posted

[quote name='*Jot*']Oj Kasiu musisz się bardziej skupić.Jeszcze jakieś tajemnice z prywaty zdradzisz na dg i co będzie ? ;)[/QUOTE]

hihi tak Jola masz racje ;) nie ogarniam :D