Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Connected napisał(a):
ja też nocy marek, ale w wakacje :cool3:, wtedy to siedziałam do 2-3 przeważnie :wink:Teraz to muszę się kłaść po 22 , bo niewyspana jestem i na lekcjach usypiam :evil_lol:

Heeej :multi::multi:

Też tak mam. Chodzę spać 23-24 w nocy, a 5.30 już wstaję na busa :cool3: Więc też długo nie śpię, i w szkole chodzę jak zombi :evil_lol:

*kleo* napisał(a):
Pójdziesz na studia to mało będzie Cię obchodziło, że zajęcia na 8:00 jak dobra impreza się będzie zapowiadać ;) Nie raz się zdarzało balowanie do 3 w nocy (albo i lepiej) pomimo zajęć z rana :evil_lol:

Liceum pewnie też lepsze nie będzie, tyle że z innego powodu - nauki :evil_lol: Coś czuję w kościach, że ten pierwszy semestr to nic, w porównaniu do tego co będzie w drugim. :roll: Ale inna kwestia to już taka, że z powodu kartkówki czy sprawdzianu zarywać nocy nie zamierzam :lol: (chociaż w gimnazjum się zdarzało, szczególnie w tym okresie wystawiania ocen, gdy trzeba było latać i poprawiać wszystko :roll:) Ale zobaczymy jak to będzie...

Cześć Asiu :multi:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny:)fajnie tak zajrzeć do własnej galerii i poczytać jakie dyskusje są prowadzone:)
Kurcze ja ostatnio popołudniami mam strasznie mało czasu żeby cosik napisać na dogo:( a to też dlatego,że ja do spiochów należę i po prostu kocham spać:):). Spać chodzę ok 23 a wstaję o 6 i dalej mi mało, ale za to w weekend nie otwieram oczu przed 9 a czasem i później jak nikt mi na głowie nie stoi.
Teraz wymyśliłam sobie malowanie mieszkania i zmianę mebli w "dużym" pokoju, więc tylko zzbieram katalogi z meblami i szukam,oglądam i jak już mnie sie cos spodoba to cena zwala mnie z nóg a i nad kolorem farb się zastanawiam.....

Pozdrawiam wszystkich

Posted

Karolina. napisał(a):
Też tak mam. Chodzę spać 23-24 w nocy, a 5.30 już wstaję na busa :cool3:

z powodu kartkówki czy sprawdzianu zarywać nocy nie zamierzam :lol:

Ja wstaje 6.15 żeby na spokojnie wyjść z Jazzem i potem sie przygotować do szkoły :) a jutro o 5.45 pobudka.. na 7.10 do szkoły.

Ja zazwyczaj zarywam nocke jak jest sprawdzian, albo dłuższa kartkówka z geografii, lubie się dobrze na nie przygotować, a w nocy fajnie mi sie uczy tego przedmiotu, bo tak to też nie lubie zarywać nocy, ale czasami trzeba dłużesz posiedzieć :lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Pójdziesz na studia to mało będzie Cię obchodziło, że zajęcia na 8:00 jak dobra impreza się będzie zapowiadać ;) Nie raz się zdarzało balowanie do 3 w nocy (albo i lepiej) pomimo zajęć z rana :evil_lol:

a tam studia, pełnoletnia będę to albo sobie pójdę na zajęcia albo nie. a jak na razie to rodzice muszą mieć nad tym kontrolę :evil_lol:

Karolina. napisał(a):
Też tak mam. Chodzę spać 23-24 w nocy, a 5.30 już wstaję na busa :cool3: Więc też długo nie śpię, i w szkole chodzę jak zombi :evil_lol:

Liceum pewnie też lepsze nie będzie, tyle że z innego powodu - nauki :evil_lol: Coś czuję w kościach, że ten pierwszy semestr to nic, w porównaniu do tego co będzie w drugim. :roll: Ale inna kwestia to już taka, że z powodu kartkówki czy sprawdzianu zarywać nocy nie zamierzam :lol: (chociaż w gimnazjum się zdarzało, szczególnie w tym okresie wystawiania ocen, gdy trzeba było latać i poprawiać wszystko :roll:) Ale zobaczymy jak to będzie...

ja mam na razie tyle szczęścia, że szkołe z okna widać , z 7 minut niecałe i jestem . A co do nauki , to cały czas chodzę właśnie jak takie zombi i nic mi się nie chce oprócz spania, troche coś sobie przeczytam najwyżej bo uczyć to mi się nie chce. w tym roku zaobserwowałam u siebie duużego lenia. :lol: a nocki to nigdy dla nauki nie zarwałam :eviltong:

Posted

[quote name='Connected']a tam studia, pełnoletnia będę to albo sobie pójdę na zajęcia albo nie. a jak na razie to rodzice muszą mieć nad tym kontrolę :evil_lol:[QUOTE]
Ooo kochana, tak to tam nie ma, 3 nieusprawiedliwione nieobecności=skreślenie z listy. A usprawiedliwienia tylko od lekarza + i tak trzeba potem wszystko odrobić.

Posted

Cześć Asiu :)
Nie zazdroszczę malowania i tym podobnych atrakcji ;)
Po naszym kilku miesięcznym remoncie reaguje alergicznie na samo słowo remont ;)
A jeszcze łazienka nas czeka i walczę z M żeby odłożyć ją do wiosny bo już mam dość kurzu.
No i też ze względu na dziewczyny bo dopiero co doprowadziłam ich włosy do jako takiego porządku a tu znowu miałabym je narażać ??? Nic z tego !

Posted

Nati28 napisał(a):
Hej sasiadeczki :)
jak juz wyremontujesz to wpadne zobaczyc co tam pieknego w tym pokoju wyczarowalas :)

Hej Nati:) zanim cosik nowego będzie to jeszcze troszke czasu minie ale myśle, ze do świat zdążę hihihi

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Hej Nati:) zanim cosik nowego będzie to jeszcze troszke czasu minie ale myśle, ze do świat zdążę hihihi

Asiu,ale do których Świąt ? :evil_lol:
Cześć !!
Kawkę piję :lol: Chcesz ? :lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Asiu,ale do których Świąt ? :evil_lol:
Cześć !!
Kawkę piję :lol: Chcesz ? :lol:

Ale się Jolu uśmiałam jak to przeczytałam, masz rację ja myślałam o najbliższych Bożego Narodzenia ale znając mojego mężczyzne to Twoje pytanie jest jak najbardziej na miejscu hihi.

Ja też właśnie piję kawusię:) ale juz mi się kończy:(

Posted

[quote name='*kleo*']
Ooo kochana, tak to tam nie ma, 3 nieusprawiedliwione nieobecności=skreślenie z listy. A usprawiedliwienia tylko od lekarza + i tak trzeba potem wszystko odrobić.

trudnooo , albo się rezygnuję z imprez albo się nie chodzi na studia.:eviltong: Ja jestem raczej typem leniucha jeśli chodzi o naukę jeśli byłaby tylko taka możliwość z chęcią bym nie uczęszczała do szkoły:evil_lol: ale niestety podobno wykształcenie potrzebne , więc się poświęcę ,:diabloti: oczywiście troche żartuję i wiem że wykształcenie trzeba mieć :p

Hej :multi:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Asiu :multi:
kiedy nowe fotki będą??? :lol:

Posted

agamewa napisał(a):
Witamy się:multi:Ale super fotki zrobiłaś,takie prawdziwie jesienne a filmik tak samo jak i Weronika uśmiałam się..Yoko mały agresor hehe:)

Hej:)
Wiesz, ona tylko na mojego mężczyzne tak powarkuje jak chce jej coś zabrać w zabawie oczywiście, jemu np. kości nie odda i zęby pokazuje a ja bez problemu wszystko mogę jej zabrać:)