Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
Łyżeczka mokrej(animonda) i 30 gr.suchej(na razie RC,póżniej przechodzimy na inną)i wieczorem to samo.
Widzę że mamy porcje podobne:eviltong:

Czyli w sumie 60g suchej i 2 łyżeczki mokrej a u mnie 50g suchej no i w sumie ok 2 łyżeczki mokrej też wyjdą

Posted

Yoko2009 napisał(a):
a to pan przy stole poczęstuje kawałkiem mięska (nie mogę tego zwalczyć:()

U mnie z kolei chłopaki podkradają kotu jedzenie z misek a póżniej biegunki są(tak jak ostatnio Moni),bo nie zwyczajni są do paróweczek:)

Posted

obesite jest ponoć dobra właśnie dla wysterylizowanych yorusiów .też ma tak ok 60 na dzień
mam miareczke o takiej pojemności i odsypuje z niej na każdy posiłek
widze że żeberka przykrywa warstewka tłuszczyku , ale niech tam , zima idzie
tylko że ona by zjadła więcej buuuu

Posted

Asia u mnie tez jedza male 3 razy dziennie..
rano jakas parowke wkroje czy kielbase lub pasztet z bulka lubia, kiedys jadly ser i szynke ale juz im sie znudzilo..czasem te sniadanie pomijaja widocznie nie sa glodne..
po poludniu jest mieso gotowane..a wieczorem niczym nie odmierzam;)nabieram reką i sypie karme suchą royala..i wierz mi ze tez wszystko zjedza..jak i obiad tak i kolacja..a czasem jest i dokladka z suchego..i niech jedza byle sa zdrowe i nic im nie dolega..;)

Posted

Ja karmię dorosłe dziewczyny 2 razy dziennie, szczeniaki 3 razy.

Zostawianie pełnej miski jest niedobre z punktu widzenia behawioryzmu, koleżanki nie narzekają, że ich psy mało jedzą albo w ogóle nie jedzą?

Posted

*kleo* napisał(a):
Ja karmię dorosłe dziewczyny 2 razy dziennie, szczeniaki 3 razy.

Zostawianie pełnej miski jest niedobre z punktu widzenia behawioryzmu, koleżanki nie narzekają, że ich psy mało jedzą albo w ogóle nie jedzą?

wytłumacz to tak...hmhm przyswajalnie. faktem jest że sąsiadki psina to niejadek

Posted

Yoko2009 napisał(a):
nie była przestraszona tylko jakostak jej oczęta wyszły na wierzch hehehe

Była na pewno.No bo jak? Pancia patyka zabiera. :evil_lol: :lol:

EDIT: filmik obejrzałam.Jakich Yoko ma fajnych towarzyszy do zabawy. :D

Posted

[quote name='jot11']Była na pewno.No bo jak? Pancia patyka zabiera. :evil_lol: :lol:

EDIT: filmik obejrzałam.Jakich Yoko ma fajnych towarzyszy do zabawy. :D
Oj towarzyszy do zabawy to ona ma tylko są troszę od niej więksi i ta zabawa różnie wychodzi, a najlepiej jak ona mała zabiera wszystkim patyki

[quote name='*kleo*']http://i54.tinypic.com/efo221.jpg ale wzrok :cool3:

Kolega na filmiku taki był zainteresowany Yokulą, a ona nic :evil_lol:
ten yoruś to bardzo napalony kawaler jest hihihi czy ma cieczke czy nie on zawsze gotowy eheheheh
[quote name='karkakarka']http://i56.tinypic.com/24ougxi.jpg ładnie :)

yoko zarosła :)

[quote name='dysia-u']http://i56.tinypic.com/wrx4l0.jpg
eee co ty Asiu mówisz jaka ona zarośnieta i potargana
przecież to takie śliczności
miłego weekendu życze
oj uszka i oczka do podcięcia koniecznie.

Byliśmy dzisiaj na grzybach, w naszych lasach jest ich mnóstwo:) w sumie pojechaliśmy dopiero ok godz. 10 a zebraliśmy 3 wiadra i to wszystkie takie malutkie akurak do słoiczków do marynowania:)

Posted

Jokula śliczniutka :)
Towarzyszy zabaw też ma świetnych ;)

U nas też wysyp grzybów. M był sam i przywiózł 2 wiadra samych takich maleńkich do marynowania ;)
Dobrze, że jeszcze sam przy nich robi bo mi szkoda czasu na takie zajęcia :evil_lol:

Posted

Connected napisał(a):
Oj, teraz to trzeba uważać z tymi grzybami, tyle przypadków tych zatruć.. :(
A tak w ogóle to witamy się ! ;)

Witamy się:)oj tak w tym roku masa zatruć.....ja nawet lubię grzyby oporządzać:)ale wczoraj to już nie, bo za dużo tego było!!!!

Posted

Asia czy po tych grzybkach wszystko ok?? no to czemu cię nie ma na dg??!!!! wracaj i melduj się
mam nowe fotki
dzis taki piękny słoneczny dzień że aż dusza sie raduje
miłego dnia ci życze