Yoko2009 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Witamy wszystkich bardzo serdecznie:) znowu nie jestem sama przy kompie, mam dzielną małą asystentkę, która obecnie pilnuje kluczy od domu mojego młodego lepiej zeby nikt nie podchodził bo ugryzę.... Quote
*Jot* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://i35.tinypic.com/2rosznq.jpg Jaka Yoko śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy wieczorkiem :multi: Quote
Doti1986 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jaka śliczna mordeczka:loveu: a ta kiteczka super:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://i34.tinypic.com/28018jq.jpg no kurcze , Mejsula też była w takich kolorach. Kiedyś :crazyeye: Klucze młodego ? to chyba już młody starszy bo kluczyk od czterośladu? Quote
Nati28 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Witam nasze sasiadeczki :loveu: Yoko jak zwykle sliczna :loveu: a jak pilnuje grzecznie :razz: Quote
Pegaza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Slicznosci:loveu: http://i34.tinypic.com/28018jq.jpg Quote
iwa63 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wpadlismy sie przywitać i lecimy spać,bo ostatnio się nie mogę wyspać Yokunia to śliczne sreberko:loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wpadłyśmy powiedzieć dobranoc :loveu: :sleep2::sleeping::sleep2::sleeping::sleep2: Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='dysia-u']http://i34.tinypic.com/28018jq.jpg no kurcze , Mejsula też była w takich kolorach. Kiedyś :crazyeye: Klucze młodego ? to chyba już młody starszy bo kluczyk od czterośladu? Coś Ty...klucze młodcszego a ten niebieski jest od mieszkania mimo ze wygląda inaczej :):) Pozdrawiam Was dziewczynki porannie i piątkowo życząc miłego dnia:) Quote
dysia-u Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cześć odebrałaś zaproszenie na ciasto do porannej kawusi? :cool3: Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Hej hej właśnie odebrałam i bardzo bardzo dziekuję:) Widziałam w Twojej galerii jakie smakowite ciasta pieczesz:) az ślinka leci od samego patrzenia:) Quote
FREDZIU Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy was piątkowo i pozdrawiamy gorącvo:loveu: Quote
*Jot* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy serdecznie w piątek :multi::multi::multi: Quote
Yoko2009 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Witam popołudniowo:) Tak oto moja panna pomagała i w prasowaniu:) ona jest niesamowita, ja tylko rozkłądam deskę do prasowania i biorę żelasko ona momentalnie jest przy mnie i pcha sie na ręce a potem myk i już leży na desce niemając nawet zamiaru zejść:) Nie wygląda na chorą ale coś wymiotuje mi dzisiaj, cały swój obiadek oddała:( przedwczoraj też zwymiotowała, nie wiem co jej może być, karma ta sama, żadnych zmian. Może macie jakieś pomysły??? Quote
Nati28 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://i38.tinypic.com/5vohae.jpg piekna :loveu: zyczymy duzo zdrowka ;) Coco tez czasami tak wymiotuje bez powodu ale przewaznie na nastepny dzien mu przechodzi :roll: Quote
dysia-u Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Yoko2009']Witam popołudniowo:) Tak oto moja panna pomagała i w prasowaniu:) ona jest niesamowita, ja tylko rozkłądam deskę do prasowania i biorę żelasko ona momentalnie jest przy mnie i pcha sie na ręce a potem myk i już leży na desce niemając nawet zamiaru zejść:) Nie wygląda na chorą ale coś wymiotuje mi dzisiaj, cały swój obiadek oddała:( przedwczoraj też zwymiotowała, nie wiem co jej może być, karma ta sama, żadnych zmian. Może macie jakieś pomysły???[/QUOTE] moja kilka tyg temu miała tak samo. 3 razy dziennie wymioty ale po głoówce , i samej wodzie przeszło. Był chyba jakiś wirus bo dziewczyny mówiły że ich pieski też chorowały. Nie daj jej jeść i zobaczysz że szybciej przejdzie:lol: Quote
dysia-u Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 oooo setna stronka :multi::multi::multi: pierwsza zauważyłam :multi::multi: Quote
Marzena* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gratulujemy setnej stronki :loveu::loveu::loveu: 100 stron :laola::knajpa::cunao::knajpa::beerchug::laola: Viky wczoraj też wymiotowała, ale ja podejrzewałam że nałykała się kudełków Carmen podczas zabawy. Dziś już jest wszystko ok :multi: Quote
ewa2909 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pewnie i my się załapiemy na 100 srtoniczke:loveu::loveu::loveu: Dużo zdrówka dla ślicznej Yoko:loveu: Quote
moniczkaa86 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ciekawe czy ja też się załapię :evil_lol: edit: dałam radę :P Pozdrowionka :) Quote
*Jot* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Yoko2009']Witam popołudniowo:) Tak oto moja panna pomagała i w prasowaniu:) ona jest niesamowita, ja tylko rozkłądam deskę do prasowania i biorę żelasko ona momentalnie jest przy mnie i pcha sie na ręce a potem myk i już leży na desce niemając nawet zamiaru zejść:) Nie wygląda na chorą ale coś wymiotuje mi dzisiaj, cały swój obiadek oddała:( przedwczoraj też zwymiotowała, nie wiem co jej może być, karma ta sama, żadnych zmian. Może macie jakieś pomysły??? Witamy wieczorkiem :loveu: Możemy nasze prasowanie podrzucić? Bo jesli w dwójkę prasujecie to szybciej idzie ........:roll: Też się załapałam na seteczkę :drink1: Quote
Pegaza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Y dla mnie juz miejsca braknie:roll: nie a jednak sie zmiescilam jupi:D Yokule wyprasuj bo cosik wygnieciona jest koniecznie z nawilzaczem:evil_lol: a mi przypomnialas bo Liv ostatnio lubi gotowac koniecznie chce wiedziec co gotuje sie na kuchence:cool1: i ostatnio ciekawilo ją tarcie ziemniakow na placki.. te nasze psy jakby mogly to by pewnie nam pomogly w obowiazkach:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Najwidoczniej pomagać albo narobić szkód:loveu: Ja dziś wracam z uczelni bo poszłam w końcu bo miałam ćwiczenia z Fizyki:angryy: Wchodzę a tu Pixi śpi na moim laptopie:angryy: Przez przypadek go włączyła i śmiać mi się chciało bo leciała muzyka włączył się winamp i moja muzyka poważna:loveu::loveu::loveu: A i jeszcze gratulacje z okazji 100 stronki :) Quote
Recommended Posts