Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy wszystkich bardzo serdecznie:)
znowu nie jestem sama przy kompie, mam dzielną małą asystentkę, która obecnie pilnuje kluczy od domu mojego młodego

lepiej zeby nikt nie podchodził bo ugryzę....

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']http://i34.tinypic.com/28018jq.jpg

no kurcze , Mejsula też była w takich kolorach. Kiedyś :crazyeye:
Klucze młodego ? to chyba już młody starszy bo kluczyk od czterośladu?

Coś Ty...klucze młodcszego a ten niebieski jest od mieszkania mimo ze wygląda inaczej :):)

Pozdrawiam Was dziewczynki porannie i piątkowo życząc miłego dnia:)

Posted

Witam popołudniowo:) Tak oto moja panna pomagała i w prasowaniu:)

ona jest niesamowita, ja tylko rozkłądam deskę do prasowania i biorę żelasko ona momentalnie jest przy mnie i pcha sie na ręce a potem myk i już leży na desce niemając nawet zamiaru zejść:)

Nie wygląda na chorą ale coś wymiotuje mi dzisiaj, cały swój obiadek oddała:( przedwczoraj też zwymiotowała, nie wiem co jej może być, karma ta sama, żadnych zmian.
Może macie jakieś pomysły???

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam popołudniowo:) Tak oto moja panna pomagała i w prasowaniu:)

ona jest niesamowita, ja tylko rozkłądam deskę do prasowania i biorę żelasko ona momentalnie jest przy mnie i pcha sie na ręce a potem myk i już leży na desce niemając nawet zamiaru zejść:)

Nie wygląda na chorą ale coś wymiotuje mi dzisiaj, cały swój obiadek oddała:( przedwczoraj też zwymiotowała, nie wiem co jej może być, karma ta sama, żadnych zmian.
Może macie jakieś pomysły???[/QUOTE]

moja kilka tyg temu miała tak samo. 3 razy dziennie wymioty ale po głoówce , i samej wodzie przeszło. Był chyba jakiś wirus bo dziewczyny mówiły że ich
pieski też chorowały. Nie daj jej jeść i zobaczysz że szybciej przejdzie:lol:

Posted

Gratulujemy setnej stronki :loveu::loveu::loveu:
100 stron :laola::knajpa::cunao::knajpa::beerchug::laola:

Viky wczoraj też wymiotowała, ale ja podejrzewałam że nałykała się kudełków Carmen podczas zabawy. Dziś już jest wszystko ok :multi:

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam popołudniowo:) Tak oto moja panna pomagała i w prasowaniu:)

Może macie jakieś pomysły???

Witamy wieczorkiem :loveu:
Możemy nasze prasowanie podrzucić?
Bo jesli w dwójkę prasujecie to szybciej idzie ........:roll:

Też się załapałam na seteczkę :drink1:

Posted

Y dla mnie juz miejsca braknie:roll:
nie a jednak sie zmiescilam jupi:D

Yokule wyprasuj bo cosik wygnieciona jest koniecznie z nawilzaczem:evil_lol:

a mi przypomnialas bo Liv ostatnio lubi gotowac koniecznie chce wiedziec co gotuje sie na kuchence:cool1: i ostatnio ciekawilo ją tarcie ziemniakow na placki..
te nasze psy jakby mogly to by pewnie nam pomogly w obowiazkach:evil_lol:

Posted

Najwidoczniej pomagać albo narobić szkód:loveu: Ja dziś wracam z uczelni bo poszłam w końcu bo miałam ćwiczenia z Fizyki:angryy: Wchodzę a tu Pixi śpi na moim laptopie:angryy: Przez przypadek go włączyła i śmiać mi się chciało bo leciała muzyka włączył się winamp i moja muzyka poważna:loveu::loveu::loveu:

A i jeszcze gratulacje z okazji 100 stronki :)