zaba14 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ile fajnych fotek! :loveu: Meci do pyska w niebieskim :) ale ładnemu we wszystkim ładnie :razz: Jak Rocki reaguje na drugiego rottka? :) nie jest waleczny?
asiunia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 zaba14 napisał(a):Ile fajnych fotek! :loveu: Meci do pyska w niebieskim :) ale ładnemu we wszystkim ładnie :razz: Jak Rocki reaguje na drugiego rottka? :) nie jest waleczny? Hej! Dziękujemy:loveu:Obrozka z dogomaniackiego bazarku:evil_lol: Rocky polubił zarowno Aiszę jak i Afre i mysle ze sam po czesci sie rotkiem czuje;)
Samturia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hej Asiunia! :) nie był9o mnie tu jeszcze ale masz śliczną Metke :)
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Szczere życzenia ,radosnych i miłych Świąt Wielkanocnych, smacznego Święconego oraz mokrego Dyngusa życzy Sylwia , Tekila i Laluś
Monika3 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku /
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!!
Monika3 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Po pierwsze proszę admina o poinformowanie mnie dlaczego tylko mój post został usunięty a innych życzenia są. Po drugie proszę mi napisać dlaczego nie mogę wejść i przeczytać regulaminu tego forum. Po trzecie proszę mi zacytować punkty regulaminu mówiące o tym, że nie można w tematach składać życzeń oraz punkty mówiące o tym, że admin czy modzi mają prawo sobie usuwać posty użytkowników bez ich zgody. Mam nadzieję, że na wszystkie zarzuty znajdą argumenty.
marmara_19 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 zaba14 napisał(a):Ile fajnych fotek! :loveu: Meci do pyska w niebieskim :) ale ładnemu we wszystkim ładnie :razz: Jak Rocki reaguje na drugiego rottka? :) nie jest waleczny? Rocky byl wlaeczny w stosunku do Cekina:D:D ale po spotkaniu z butelka 5l jakos spokornial;) rocky nie ejst taki zly jak go Asia opisuje;p
zaba14 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 marmara_19 napisał(a):Rocky byl wlaeczny w stosunku do Cekina:D:D ale po spotkaniu z butelka 5l jakos spokornial;) rocky nie ejst taki zly jak go Asia opisuje;p o butelce słyszałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i stwierdzenie Asi rowniez pamietam "Wolałabym mieć kilka rottków niż jednego jacka" :eviltong: :evil_lol:
asiunia Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Hej! Bogna- badz co badz butelkoterapia byla bardzo skuteczna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaba-co fakt to fakt,rottek sie siakos bardziej kotłuje i ciezko go sprowokowac,a jack to jak taka pirania jak sie raz czepi to juz kaplica:shake:
anetta Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Buahahhaha, to juz wiemy kto robi tajemnicze kregi :diabloti::megagrin:
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykwe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus:
orzech Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Łooo matko :crazyeye: Meta oderwala sie 3 łapami od ziemi :D Coreczko tatus jest z Ciebie dumny :D
XXL Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='asiunia'] a świnie lataja...:evil_lol: oooo ladnie ladnie ale znowu nie wiem co jest 5 nowy rotek czy ja czegos nie kumam ?
asiunia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 XXL napisał(a):oooo ladnie ladnie ale znowu nie wiem co jest 5 nowy rotek czy ja czegos nie kumam ? Hej! Jaki 5?:crazyeye:planowany jest na razie 4 ale to jeszcze troszke czasu uplynie:evil_lol:
Lucy* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Jaki 5?:crazyeye:planowany jest na razie 4 ale to jeszcze troszke czasu uplynie:evil_lol: Kurde to ja chyba od zlotu pogubiłam gdzieś dwa :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol:
XXL Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Jaki 5?:crazyeye:planowany jest na razie 4 ale to jeszcze troszke czasu uplynie:evil_lol:asiu to idzie tak 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 (10.....) buzka :*
asiunia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Lucy* napisał(a):Kurde to ja chyba od zlotu pogubiłam gdzieś dwa :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol: 1-Metka 2-Aisza 3-Afra 4-planowane dzidzi:evil_lol:
Anecioreczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ja widze że robicie podobne tereny spacerowe Jak My:razz: nie zdziwcie sie jak kiedys wam coś białego przed nosem przeleci:lol::lol::lol:
XXL Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 asiunia napisał(a):1-Metka 2-Aisza 3-Afra 4-planowane dzidzi:evil_lol: dzidzi ? (dziecko) o wow :crazyeye:
Recommended Posts