Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jescze jak bede jechac..bo mozliwe ze bede 3 dni w Lesznie u rodizny od znajomych z którymi jade.Narazie nie wiem nic , musze z nimi obgadac....
A grzywaczki sedzije Świsulska?

Posted

Ma ktoś plan sędziowania? Wiecie może jak daleko jest z dworca do miejsca wystawy? Mam pociąg który w Lesznie jest o 10:10 i nie wiem czy zdążę... :roll:

Posted

ja tez sie tłuke pociagiem a z dworca to kawałek jest....ehh
może na stronie leszczyńskiego odziału pojawi się choc katalog przedwystawowy ? orientuje sie ktos czy sa takie szanse ?

Posted

Powinni podac godziny wejscia na ring dla poszczególnych ras -tak jest praktykowane na innych międzynarodowych wystawach a takze ostatnio i na krajówkach i wtedy na spoko
można dojechac,

Posted

W ubieglym roku - tak mi sie przynajmniej kojarzy z ta wystawa akurat - byly podane takie godziny, ale sporo psow nie dojechalo w rasach, a i tak trzeba bylo czekac do danej godziny wejscia na ring kolejnej rasy, zeby nikt nie mial pretensji. Byly wiec dlugie przerwy, wystawa sie opozniala...
Dostalam dzis potwierdzenie - mamy nr 1507. Szkoda tylko, ze mimo wyslania kompletu dokumentow, lacznie z dowodem wplaty, w kopercie nie znalazlam numerka, bede musiala stac po niego w kolejce, a wchodze na ring pierwsza zupelnie - pies klasa szczeniat :roll:
Na stawki na stronie raczej nie ma co liczyc - predzej telefonicznie moze cos powiedza.

Posted

Z dworca na teren wystawy nie jest daleko - ok. 20-30 min. spacerkiem. Ale można spokojnie wziąć taksówkę (ok. 15 zł). Ja nie miałam z tym problemów; taksówek jest zawsze kilka na postoju.
Pzdr.

Posted

dla ,mnie pocieszającym jest fakt, że po pierwsze mam blisko do Leszna a drugim ze sh sędziuje Deutscher ponieważ wiem że ten pan preferuje (no dobra - uwielbia) czarne psy...a więc......hmmmm :D :evilbat: :wink:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Asiaczek']P. Erwin Deutscher lubi też baski. To widac podczas jego sedziowania tej rasy i .... na BIS-ach!
Pzdr.[/quote]
aj Asiaczku to mam nadzieje że spotkamy sie na grupie! a właśnie w Lesznie w 2003 roku gdzie bis wygral sh, to na bog baski były drugie??
Pzdr
VS

Posted

[quote name='Savannah']dla ,mnie pocieszającym jest fakt, że po pierwsze mam blisko do Leszna a drugim ze sh sędziuje Deutscher ponieważ wiem że ten pan preferuje (no dobra - uwielbia) czarne psy...a więc......hmmmm :D :evilbat: :wink:
Pzdr
Villarica Siberians[/quote]

a ja wystawiałam u niego juz kilkakrotnie i pierwsze słysze, po ocenach patrzac również, o tym uwielbieniu dla czarnusiów :roll:

Posted

Legnica - Leszno 28.05.05
odj 06:35
przyj 09:39
czas podrozy 3:04
przesiadek 1

Moze byc? :D
Jak nie, to mozna poszukac jeszcze tutaj:
[url]http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/p?[/url]

Posted

[quote name='tufi']Dzis dzwonilam do ZK - stawki i plan sedziowania beda dostepne od piatku 8)[/quote]
:multi: od godziny sedziowania bedzie zalezec, czy w ogole pojade

Posted

[quote name='tufi']Legnica - Leszno 28.05.05
odj 06:35
przyj 09:39
czas podrozy 3:04
przesiadek 1

Moze byc? :D
Jak nie, to mozna poszukac jeszcze tutaj:
[url]http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/p?[/url][/quote]

super :D dziekuje :D swietna strona... nie znalam je wczesniej ;)
jeszcze raz wielkie dzieki! JADE :D (pokibicowac ;) )