monika083 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dziewczyny ,rodzina zainteresowana Felixem ,chce umowic sie na wizyte w schronie z jakas wolontariuszka ,mieszkaja ok godziny jazdy autem od wrocka,dzieci jest dwoje ale 12 latki,sa 2 koty w domu...no i nie wiem jak Felix do kotow,kotka jest starsza i najczesciej poza domem ,koty sa przyzwyczajone do psa ,poniewaz ludzie mieli jamnika wczesniej, Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Monika - hm...nie wiem , bo ja sie z Figą umawiam , zeby Feliksa zawiozla, no nic na napiszę do Figi i do Pani. To moze dzien nie odpisuj, lub zapytaj się czy Bugi tez super psiaczek mogłby być? co ty na to? kurcze przez net jest komunikacja zwolniona- i tak własnie czekać trzeba co kto odpisze. Quote
monika083 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 wlasnie pisza ze mna ciagle na gg i bardzo felixa chca ale mogliby do schronu w niedziele jechac..no i te koty nie wiadomo , Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Monika podaj mi swoje gg albo zagadaj do mnie moj nr :2128752 Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Figa i jak się dogadałas z Panią, bo wiem , ze dzwonila do Ciebie Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dogadałyśmy się, spotkamy się na trasie jutro. Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 to jutro trzymamy kciuki - zeby tym razem się udało :lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kudłatek czeka na podróż i się izolatkuje ;) Przesympatyczne z niego psisko :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 widze ze cos sie wreszcie rusza - Felix do domku, Rufik na dt z duzym prawdopodobienstwem ds... no zaje*** :lol: Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 hahaha bo jednym transportem jadą :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 piesek juz jest u Pani teraz trzymamy kciuki , zeby się grzecznie zachowywał :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dobre pierwsze wrażenie zrobił, więc ja jestem dobrej myśli :cool3: Gosiu, mam zwrot za podróż ;) Aaaa i bagażnik pucowałam :mad: Biedaczek po wyjściu ze schroniska posikał sięw samochodzie :oops: Wsadzili go niewiadomo gdzie to się bał, no co, bezczelni :mad: I pięknie się ze mną żegnał choć właściwie wcale mnie nie znał przecież :loveu: Wszystkiego najlepszego kudłaczu :calus: Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Dzięki Figa za relacje i transport oczywiście :loveu:, oby mu się dobrze wiodło. Czyli w sumie z jednym pieskiem pojechalas :cool3:. Jak Pani pokryła koszty podróży to super - będzie na inne okazje. Quote
rita60 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Powodzenia malenki:multi:badz grzecznym chłopczykiem:razz: Quote
GoskaGoska Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 mam wiesci po pierwszej dobie - narazie , zeby nie zapeszac jest wszystko ok , piesek na smyczy ladnie chodzi, zachowuje czytosci w domu, bawi się z sunią seterką - na ogromną kondycje moze biegac i biegac, je suchą karmę i w domu jak został sam na 3h też był grzeczny. jedynie co to molestuje seksulanie :eviltong:, ale mam nadzieję, ze będą efekty kastracji za 2-3 miesiące i mu przejdzie to zachowanie. Quote
:: FiGa :: Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jeszcze nie załapał że czegoś mu brakuje :oops: Quote
GoskaGoska Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Piesek ma teraz na imię Cappy i wszytsko dobrze się układa info z domku: Z Maliną dogadują się bez problemu,jedynie przepychają się do głaskania-ale Malina delikatna jedynaczka-dzielnie znosi pierwszeństwo kolegi.Mąż docenił fakt ,że Cappy większość dnia spędza obserwując otoczenie i szczekając na wroga(każdy,kto znajdzie się za płotem).Pimpki maja otwarte wyjście do ogrodu i robią ,co chcą.Je bez problemu i wygląda na zadowolonego, na obcych powarkuje,ale my już nie jesteśmy obcy.Nie pakuje się do łózka ,w przeciwieństwie do Maliny i dzieki niemu Malina jest wybawiona i wygoniona. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 no to uroczo :loveu: cappy.. ale mi sie skojarzylo.. na poczatku przeczytalam capi i smiechu nie moglam opanowac :p teraz widze ze to Kapi , ale i tak micha mi sie cieszy:lol: Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta kudlatka, ale mam wieści z domku: Witam, dawno nie informowałam Pani,co u Cappy'ego.Zrobił się z niego straszliwy leniwiec-uwielbia leżakować -najlepiej na fotelu z widokiem na ulicę,wieczorkiem w ogóle nie ma ochoty się ruszać.Dobrze,że Malina jest nadaktywna, przegania leniucha po ogródku kilka razy dziennie.Jutro Cappy maszeruje do wterynarza-zobaczymy,czy nie przytył w ciągu ostatnich 2 tygodni.Jesli,tak - to dietka.W ogóle p.weterynarz była pod wrażeniem-stwierdziła,że jest w bardzo dobrej formie i zdrów jak ryba(tylko ta waga-nie to,żeby był problem ,ale trzeba pilnować).Cappy już oswoił się z wszystkimi,wytrzymuje nawet nadmierne zainteresowanie dzieci mojej siostry.Zrobił się straszny pluszak i nie ma w nim już ani odrobiny psa bojowego,którym był jeszcze jakiś miesiąc temu. Jak mi się uda kiedyś pomniejszyć zdjęcia,to wyślę. Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ależ się cieszę niesamowicie :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 cholera, dziewczyny- przepraszam ze nie na temat!!! czy wy tez macie takie problemy jak ja? tzn nie wyswietlaja mi sie podstrony z "moimi ostatnimi wpisami" i "zalozonymi watkami" oraz niektore watki - np. "Te istnienia..."... Do jasnej buly cietnej !!! Quote
Recommended Posts