monika083 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Felix narazie ogloszony na: -gumtree w-w -kupiepsa -petworld -pajeczyna -pineska -petsy -kupsprzedaj -adopcjapsa - cdn... Quote
rita60 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ale słodki szorsciach:lol:mysle,ze po strzyzeniu zyskał by na wygladzie:roll: Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 koltuny zostaly obcięte- ale pewnie juz ma nowe Quote
rita60 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Pokochaj Felixa i zabierz do domu.......... Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 nic nie pisze zeby nie zapeszac ale trzymajcie kciuki;) Quote
rita60 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :thumbs::thumbs:nic nie pisze,czekam:razz: Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 udalo się pieska wcisnąc na kastracje na 24.08 teraz trzeba trzymaci kciuki zeby wszytsko poszlo dobrze i domek się nie rozmyslil Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 wiesz Monika pomimo, ze za dlugo się tymi adopcjami nie zajmuje, to juz się przekonalam, ze u ludzi na pewno- znaczy moze, 100% to jedynie 50%, wiec nie ma co sobie duzo obiecywac i to do czas az pies nie opusci schroniska i to tak nie pewne - bo jeszcze w tym domku musi pobyc. jesli się uda to właściwie Pani mialabrac Fibę- ale po Fibę ponoc ma ktos pojechac w sob-niedziele- a ze Pani ma dziecko- a on najbardziej do dzieci sprawdzony, to jej jego zaproponowalam. wiec jesli Fiba pojdzie faktycznie sob-niedz to w następnym weekend moze kudlatek pojedzie. Jak cos to Panstwo sami po niego pojadą mieszkaja 100km od Wroclawia i maja seterkę sunie Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 dostalam maila od Pani i w sob się wybierali, ale napisalam, że ze względu ze jest kastracja w pon to czy mogę podjechac w następny weekend. Zobaczymy co Pani odpisze Quote
monika083 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):dostalam maila od Pani i w sob się wybierali, ale napisalam, że ze względu ze jest kastracja w pon to czy mogę podjechac w następny weekend. Zobaczymy co Pani odpisze tz ,ze sa na niego zdecydowani ,czy chcieli go tylko zobaczyc ? Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Mona tu nie chodzi o wygląd tylko o stosunek do dzieci, bo Pani mąż się tego najbardziej obawia - dlatego niech sobie podjadą poznają się z nim i jak wszytsko będzie ok to pojedzie. Pani napisala, ze mogą byc w następny tydzien w niedz czyli jeszcze troszke czasu i zobaczymy jak będzie Quote
monika083 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 tak tak ,nie chodzilo mi doslownie o wyglad ,wlasnie o poznanie raczej ,zobaczenie na zywo. A dziecko/dzieci w jakim wieku? Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 wiesz co nie pamietam juz :shake:-chyba 5lat , będzie teraz sporo zależeć od niego samego:cool3: Quote
monika083 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):wiesz co nie pamietam juz :shake:-chyba 5lat , będzie teraz sporo zależeć od niego samego:cool3: hm..niby tak ,ale zeby to dziecko tez nie traktowalo psa jak zabawki ,ja to zawsze mam obawy co do dzieci..nigdy nie wiadomo co im strzeli do glowy:mad: Niby zalezy od wychowania,ale jakos tak nie ufam dzieciom:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 tam juz jest 1 pies, wiec podejrzewam ze dziecko ma juz zasady wpojone jak do psa się zachowywac . Dzis Pani napisala ze w takie razie postarają się po niego przyjechac w niedziele 30. Dostalam tez od Pani 100zl na Czara -innego pieska :loveu: Quote
rita60 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No to trzymamy kciuki,zeby wszystko sie udało:lol: Quote
Recommended Posts