Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podaj moj nr komorkowy tej osobie ,albo daj jej gg najlepiej to napiszę do niej. Dzis byłam z nim na specerku.
piesek z izolatki poszedl juz na bosky ogolne - jest na samym koncu.
Wyciełam mu te kołtuny ( oj mialam co) i wyczesałam. Przy okazji piesek naprawdę jest super do ludzi - przy okazji czesania podeszła do nas Pani z dzieckiem i dziecko się do niego tulilo, wieć do dzieci tez się nadaje.
On na kolanka się pcha i naprawdę do ludzi jest super - do psiakow tez - taki grzeczny psiaczek.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu, one wszystkie takie grzeczne na początku, później zaczyna się ukazywac prawdziwy charakterek- jednym się zmienia, innym zostaje ;) Miejmy nadzieję, że FELIX to ten drugi typ pieska!

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ee tam on naprawdę super , pcha się na kolanka i wogole strzygałam go bez kaganca - a naprawdę koltuny mial wszedzędzie od buzi po pupe, ani raz nie zaprotestowal

Oj, tam! Ja też takich strzygłam kilka i nie było marudzenia ;) Sporo jest takich fajnych psów w schronie! Bo kto powiedział, że muszą być problemowe??:cool3:

Posted

Koperek napisał(a):
Oj, tam! Ja też takich strzygłam kilka i nie było marudzenia ;) Sporo jest takich fajnych psów w schronie! Bo kto powiedział, że muszą być problemowe??:cool3:

ponoc mozna odrazu po jakis tam zachwaniach stwierdzic czy pies bedzie problemowy w domowych warunkach czy nie ,(wiadomo ,nie mozna wszystkiego przewidziec), Nasz Bruno to taki typ strachliwca ,bal sie do nas podejsc i zwial do budy jak go pierwszy raz zobaczylismy,pierwszy spacer -masakra! Ciagnal strasznie na smyczy ,wszystko i wszystkich obszczekiwal,a po kilku dniach zaledwie anioleczek ,tylko co mu do dzis zostalo to gdy jest puszczony ze smyczy obszczekuje ludzi i musze strasznie uwazac bo sie go boja,

Posted

no dzwoniłam Pani jest z Leszna czyli nie tak daleko i myślą o adpocji pieska , pozachwałałam troszkę psiaka - i w sumie Leszno niedaleko , więc Pani powiedziała ze zadzwoni i moze podjąda do niego w niedziele.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no dzwoniłam Pani jest z Leszna czyli nie tak daleko i myślą o adpocji pieska , pozachwałałam troszkę psiaka - i w sumie Leszno niedaleko , więc Pani powiedziała ze zadzwoni i moze podjąda do niego w niedziele.

a mowilas o tej ranie na szyjce po guzku?

Leszno jest 100km

Posted

mowilam o ranie, ze oceniony jest na 6 ale zachwuje się młodzienczo:)
Ja niestety nie mam jak go zawiesci a 100km to nie jest duza odlegosci gora 1,5h, - jesli ludzie się pojadą to znaczy dobrzy i fajni.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='GoskaGoska']a do kogo ty Moniczko masznr w ogloszeniu?
bo jak jest do mnie 504....to trzeba zmienic, bo ja juz jutro lece - moze do Marty:roll: chyba się zgodzi

mam taki numer 668980123
to chyba do Marty jest