GoskaGoska Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 podaj moj nr komorkowy tej osobie ,albo daj jej gg najlepiej to napiszę do niej. Dzis byłam z nim na specerku. piesek z izolatki poszedl juz na bosky ogolne - jest na samym koncu. Wyciełam mu te kołtuny ( oj mialam co) i wyczesałam. Przy okazji piesek naprawdę jest super do ludzi - przy okazji czesania podeszła do nas Pani z dzieckiem i dziecko się do niego tulilo, wieć do dzieci tez się nadaje. On na kolanka się pcha i naprawdę do ludzi jest super - do psiakow tez - taki grzeczny psiaczek. Quote
Koperek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Gosiu, one wszystkie takie grzeczne na początku, później zaczyna się ukazywac prawdziwy charakterek- jednym się zmienia, innym zostaje ;) Miejmy nadzieję, że FELIX to ten drugi typ pieska! Quote
GoskaGoska Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ee tam on naprawdę super , pcha się na kolanka i wogole strzygałam go bez kaganca - a naprawdę koltuny mial wszedzędzie od buzi po pupe, ani raz nie zaprotestowal Quote
Koperek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 GoskaGoska napisał(a):ee tam on naprawdę super , pcha się na kolanka i wogole strzygałam go bez kaganca - a naprawdę koltuny mial wszedzędzie od buzi po pupe, ani raz nie zaprotestowal Oj, tam! Ja też takich strzygłam kilka i nie było marudzenia ;) Sporo jest takich fajnych psów w schronie! Bo kto powiedział, że muszą być problemowe??:cool3: Quote
GoskaGoska Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 NIC JUTRO ZADZWONIE NA TEN NR OD MONIKI zobaczymy co wyjdzie Quote
monika083 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Koperek napisał(a):Oj, tam! Ja też takich strzygłam kilka i nie było marudzenia ;) Sporo jest takich fajnych psów w schronie! Bo kto powiedział, że muszą być problemowe??:cool3: ponoc mozna odrazu po jakis tam zachwaniach stwierdzic czy pies bedzie problemowy w domowych warunkach czy nie ,(wiadomo ,nie mozna wszystkiego przewidziec), Nasz Bruno to taki typ strachliwca ,bal sie do nas podejsc i zwial do budy jak go pierwszy raz zobaczylismy,pierwszy spacer -masakra! Ciagnal strasznie na smyczy ,wszystko i wszystkich obszczekiwal,a po kilku dniach zaledwie anioleczek ,tylko co mu do dzis zostalo to gdy jest puszczony ze smyczy obszczekuje ludzi i musze strasznie uwazac bo sie go boja, Quote
monika083 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 GoskaGoska napisał(a):NIC JUTRO ZADZWONIE NA TEN NR OD MONIKI zobaczymy co wyjdzie Gosia ,dzwonilas moze tam ?? Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 no dzwoniłam Pani jest z Leszna czyli nie tak daleko i myślą o adpocji pieska , pozachwałałam troszkę psiaka - i w sumie Leszno niedaleko , więc Pani powiedziała ze zadzwoni i moze podjąda do niego w niedziele. Quote
monika083 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 GoskaGoska napisał(a):no dzwoniłam Pani jest z Leszna czyli nie tak daleko i myślą o adpocji pieska , pozachwałałam troszkę psiaka - i w sumie Leszno niedaleko , więc Pani powiedziała ze zadzwoni i moze podjąda do niego w niedziele. a mowilas o tej ranie na szyjce po guzku? Leszno jest 100km Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 mowilam o ranie, ze oceniony jest na 6 ale zachwuje się młodzienczo:) Ja niestety nie mam jak go zawiesci a 100km to nie jest duza odlegosci gora 1,5h, - jesli ludzie się pojadą to znaczy dobrzy i fajni. Quote
GoskaGoska Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 zobaczymy pani się miala do mnie odezwac w niedziele czyli jutro,ale.....wiecie jak to z ludzmi Quote
Reksiu21 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gosiu, co u pieska? Jest jeszcze w schronie? Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 tak piesek dalej w schronie w niedziele go sama widzialam, a Pani co kiedys dzwonila oczywiscie nie zadzwonila juz wiecej:shake: Quote
Reksiu21 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Oh, jak ja to znam............moglabym ksiazke napisac o idiotyzmie ludzkim Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ja podobnie.Ale ostatnio sie b. opuscilam wiec z tym wszystkim nie mam zbyt intensywnie do czynienia.. Quote
GoskaGoska Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 a piesek jest naprawdę fantastyczny, tylko przed wydaniem przydałaby mu się kastracja, bo cos nawet inne psiaki atakuje :evil_lol: - oczywiście nie ząbkami:oops: Quote
monika083 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 GoskaGoska napisał(a):podniosé jeszcze raz ja mu poodnawiam ,zaraz zabieram sie za niego i Dante Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 a do kogo ty Moniczko masznr w ogloszeniu? bo jak jest do mnie 504....to trzeba zmienic, bo ja juz jutro lece - moze do Marty:roll: chyba się zgodzi Quote
monika083 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='GoskaGoska']a do kogo ty Moniczko masznr w ogloszeniu? bo jak jest do mnie 504....to trzeba zmienic, bo ja juz jutro lece - moze do Marty:roll: chyba się zgodzi mam taki numer 668980123 to chyba do Marty jest Quote
Recommended Posts