Ingrid44 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Vegunia tak fajnie wyglada na sniegu . Jak widze rozowe obroze bardzo sie wszystkim podobaja wiec musze znowu nakupic i przy okazji wyslac .:) Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ingrid, czerwone też są śliczne, dla czarnych piesków :) Chciałyśmy z rotkową kiedyś Kaśce (rotce) róż założyć . hihi :lol: Quote
Ingrid44 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kaska jest dziewczynka to roz pasuje- nawet jak ogromna to tez dziewczynka. Ja bym zalozyla na stale jakbym miala wielka suczke. :) :) :) Quote
rotek_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 ingrid, obróżki -bajka ślicznie psiaki w tym wyglądają jutro kolejna sesja zdjeciowa Rockiego i Dozi patrzyłam sie na allegro w poszukiwaniu furminatora miałam kiedyś okazję go wyprobować i dla mnie to rewelka szczotka kosztuje bagatela 150zł ale pies przez tydzień nie gubił sierści teraz furminatory kosztują w granicach nawet ok 20zł czy ktoś w was miał okazję korzystać z czegoś takiego tańszego? dzisiaj w schronisku dzień kręcił się wokół suczki mini biedna 1,5 godziny spędziła u weta, jutro kolejna wizyta....jest tak wycieńczona ze to pewnie było powdem apatii Quote
Wiwi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dziewczyny przejrzyjcie stronę: [url]http://przytulisko-dobrocin-psydoadopcji.blogspot.com/[/url] mam dziwne wrażenie, że na jednym zdjęciu jest nasz Rudi, czy to w ogóle możliwe?! Quote
Ingrid44 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ogladnelam ale mnie ciezko powiedziec bo nigdy nie widzialam go na zywo. Niektore zdjecia maja tam bardzo stare wiec wcale by mnie nie zdziwilo gdyby sie okazlao ze Rudi tam byl. Quote
zdrojka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 I co tam z malutką??? A tu kolejny bazarek od Pumy1984 za rozliczenie jej PITa, jak ktoś ma ochotę, to zapraszam, chętnie pomogę :) [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://www.dogomania.pl/threads/179157-ciuchy-po-raz-drugi-przecena-25-na-uciechA-w-do-konca-lutego[/URL][/U][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=black]Na jakie konto ma wysłać pieniążki za sprzedane ciuszki?[/COLOR][/FONT][/COLOR] Quote
Wiwi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dziewczyny jak dacie radę zaktualizujcie pierwsze posty Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 zdrojka, wyslę ci konto Sylwii wieczorem, bo mam je na swoim kompie, a siedzę u taty. Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/179240-Piter-uroczy-mieszaniec-ONka-pA-A-roku-czeka-na-okazjAE-do-strA-A-owania-posesji-pana?p=14030119#post14030119[/url] Piter ;) Nasz 'nowy' stary pies. Uznałam że warto w końcu założyć mu wątek. Niech też będzie kimś :) Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Bardzo dobrze zrobilas, juz odwiedzilam Petera :) Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ingrid bardzo Ci dziękuję :) Jesteś wspaniała. Z takich newsów z ostatnich dni: Trafiło do nas[B] 6 nowych psiaków[/B]. [B]Vega[/B] była kiedyś pogryziona przez psa. Ma strupy na głowie i złamany ogon. [B]Dozi[/B] bardzo słaba nadal, jednak teraz biegunki rzadkiej tak bardzo już nie ma. Przełamała strach. Jeździła 2 dni na kroplówki, dostawała żelazo, teraz w schronisku będzie otrzymywać glukozę. Potrzebujemy osoby do przeprowadzeniu wizyty w miejscowości Pieńsk jakieś 20 km od Zgorzelca. Chodzi o [B]Arię[/B]. Ma szansę na dom stały. Szansę na dom ma również[B] Ramzes[/B], państwo przyjadą w piątek. [B]Szila i Kremówka[/B] jadą do zuziM. Przetransportuje je TZ nieocenionej fiorsteinbock. czerda i FFA przejmą je na siebie :) Z mojego[B] bazarku na ogłoszenia dla Arii[/B] pójdzie 57,50 zł. Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Duzo dobrych wiadomosci. Zeby tylko z Aria sie udalo- moze tym razem trafi na odpowiedzialnego ludzia . Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ingrid, mamy taką nadzieję. Poproszę zuzięM może ona by to zrobiła.... :oops: Quote
rotek_ Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 do uciechowa trafił dzisiaj młody onek...łagodny do psów, kotow, zachowuje czystość..ale chyba wymaga nauki zostawania podczas nieobecności własciciela psów przybywa więcej niz podczas wakacji....jutro mają przyjechać chyba pieć małych psów, a za kilka dni conajmniej dwa psiaki po zmarłej kobiecie Quote
zdrojka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zrobiłam bazarek - rozliczam PIT-y, bo lubię ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179245-RozliczAE-PIT-za-darmo-tylko-wpA-aAE-coA-na-psiaki[/URL] Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Boże....:( rotek, jutro pomogę ci przy fotkach. zdrojka, dzięki, kochana :loveu: Quote
zdrojka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czy powinnam dodać na bazarku jakiś konkretny wątek odnośnie transportu, czy wystarczy tak, jak jest...? Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Trafił do nas uroczy psiak. Onkowaty Atos. Ma on około 1 roku. To duży pies. Czystość zachowuje ;) Jutro powinny być fotki, i nowy wątek :) Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ramsiu pojechał dzisiaj do domu, aż się popłakałam ze wzruszenia.... :( I kto mi teraz łapkę poda? :( Bądź szczęśliwy dzidziusiu.... Quote
rotek_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 to była adopcja...9 letni dziadek trafił w tak wspaniałe ręce że łzy same spływały z oczu a niby staruszek bez szans na adopcję.....!!!!! Quote
rotek_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 duży, przeciętny pies....no coż nikt nigdy nie zachwycał się nim..nigdy nie było żadnego zapytania a dzisiaj przyjechali ludzie z naszych okolic i chcieli adoptować własnie jego [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/197/63a607bbaa538927.jpg[/IMG][/URL] Ramzes na ogół szczekał na obcych ludzi...taka jego natura. A dzisiaj wszedł do biura i sam przytulił się do nowych włascicieli, wpakował się na kanapę i z miną niewiniątka wcale nie chciał schodzić. Ludzie byli nim zachwyceni, cały czas drapali go po brodzie i przytulali.... Przed wyjazdem Ramzes miał zrobione ostatnie zdjęcie z ogonkiem i już nową włscicielką Wieczorem dostaliśmy telefon że ramzes jest wspaniałym psem... mamy obiecane zdjęcia i w niedługim czasie przyjazd ramsia w odwiedziny niesamowite jak taki staruszek znajduje dom...i czuję że będzie rozpieszczany na całego...w głowie mu się jeszcze poprzewraca:D Quote
Ingrid44 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie macie pojecia jak sie ciesze ze Ramzes ma taki fajny domek. Tak mi bylo jego zal, bo on taki kochany. Ogloszenie juz podmienilam i jak Pani z redakcji otworzy jutro rano swoj komputer bedzie miala wszystko gotowe. :) Quote
Recommended Posts