rotek_ Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 biegam po wątkach, wczoraj wróciliśmy bardzo późno do domu booooo....była przecudowna adopcja! jedna z suniek znalazła wspaniały dom.... potrzymam w niepewności i idę uzupełnić wpisy na innych stronach:P rwpb, ty jesteś zawsze mile widziany..wpadajcie do nas z atosem ingrid, tobie należą się szczególne podziękowania...jest szansa na domek dla granda Quote
Wiwi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 domek dla Granda???? jeju trzymam kciuki z wszystkich moich sił, jejku żeby się udało!!!! z ogłoszenia w MP? Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='rotek_']biegam po wątkach, wczoraj wróciliśmy bardzo późno do domu booooo....była przecudowna adopcja! jedna z suniek znalazła wspaniały dom.... potrzymam w niepewności i idę uzupełnić wpisy na innych stronach:P Kto,Kto znalazl domek ? umieram z ciekawosci. Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wiwi napisał(a):domek dla Granda???? jeju trzymam kciuki z wszystkich moich sił, jejku żeby się udało!!!! z ogłoszenia w MP? Nie wiem czy z MP ale adopcja jest potwierdzona-starsza pani z okolic Legnicy. Rotek napisze wiecej jak bedzie miala czas. Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tak jak napisałam na wątku Kapi Zabiję Cię! :evil_lol: :diabloti: Znów się dowiaduję na końcu i o niczym nie wiem, bo ja się naprawdę obrażę! :diabloti: Quote
justynavege Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziękuję wam wszystkim za zyczena :) Radek :) Magya :) gratulacje :)) zdjęcie Falka z ogonkiem robi ogromne wrazenie - fajnie by było dac je do ogłoszeń przez zbyt długa przerwe z dogo nie pamietam Falk ma wątek ? nowy psiak jest sliczny macei wiecej fotek?? Quote
rotek_ Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 nowy piesek Majlo ma wątek, ale już niedługo jedzie do nowego domu reszta psiaków wraz z wątkami jest na pierwszej stronie justyś, falk jest jednym z fajniejszych psiaków w schronisku ogonek robi mi za model doświadczalny do zdjęć:) i wychodzi to fantastycznie!!!! Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ech... Nie znacie się... Ten model trzeba by wymienić na nowszy i lepszy :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 _ogonek_ napisał(a):Ech... Nie znacie się... Ten model trzeba by wymienić na nowszy i lepszy :evil_lol: Ten model jest nowiutki, chyba jeszcze na gwarancji :) :) :) Quote
rotek_ Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dzisiaj wspaniały dzien dla psiaków ze schroniska dom znalazł rudy szczeniak, Zina oraz Majlo z ziną aż ciężko było mi się rozstawać, to już prawie był mój pies biurowy weterynarz znał osobę która wzięła sunię-zina będzie miała tam dobrze może i jutro będziemy mieli jakaś adopcję Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 NIESAMOWITE, Codziennie adopcje. To cudowne. Wiedzialam ze Zinusia znajdzie szybko domek -ona jest nadzwyczajnie sliczna i sympatyczna :) Musze zmienic banerek na innego pieska. Quote
rotek_ Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ingrid....i jeszcze trochę i grand pojedzie do nowego domu...!!!! to będzie adopcja-sukces Quote
Wiwi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no jakie wieści rewelacja!!!! :):):):):):) jak tak dalej pójdzie to psów Wam zabraknie ;) nie no, oby tak dalej!!! Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ogladalam watki psiakow na pierwszek stronie i okazlo sie ze ARKAN ma wstawiony watek Creepy ,ktora jest juz w domku. Obiecalam ze zrobie ogloszenie w MP dla Sarny i Kariny a w nastepnej kolejnosci dla Ramzesa. Taki fajny starszy pies nie moze siedziec w Schronisku. Czekam na zdjecia Sarny i Kariny, no i moze byc jakis wzruszajacy tekst bo z takimi to u mnie problem. Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ado, oczywiście tekst napisze, ale nie gwarantuję rewelki. Fotki będziemy robić w sobotę. Quote
rotek_ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 już poprawiam, nawet nie zauwazyłam jutro idzie ulubienica wiwi-kropka jest siódmy dzień nowego roku a my mamy już szóstą adopcję chyba żadne schronisko w polsce nie ma takiego stanu jak my ale to dobrze...prawie każdy pies siedzi w osobnym boksie lub jest ich maksymalnie dwójka na potężny boks jedynie kojec małych psów odbiega od normy bo w chwili obecnej zostały tam 4 psiaki, a kojec jest wybudowany na min 10 psów ingrid tye psy które wymieniłaś mają bardzo małe szanse na adopcję, karina z sarną własnie są 4 rok w schronisku ramsiu-kto zechce starszego onka??? nikt nawet na niego nie zwraca uwagi a wszystko ruszyło po gorącym apelu do dogomaniaków, lokalna gazeta też nam bardzo pomogła Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ciesze sie ze Kropeczka bedzie miala domek :) Fajnie ze zdjecia Kariny i Sarny beda to rusze z ogloszeniem. Nastepny w kolejce Ramzes-trzeba probowac,nie mam nic do stracenia. Moze ktos je wypatrzy w "Moj Pies". Zawsze to dodatkowe grono ludzi . Quote
rotek_ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 przede wszystkim ludzi którzy kochają zwierzeta....to bardzo dużo Quote
Wiwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kropeczka w domku?!?!?!?!? ŁAŁ!!!!! ale się cieszę , no rewelacja po prostu :):):):):):):):):):) a tak pomyślałam, może Ramsiowi pomógł by DT? Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 rotek, a to nowość :D A ja już się mierzyłam na Kropy wątek! :) Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wiwi napisał(a): a tak pomyślałam, może Ramsiowi pomógł by DT? Napewno bardzo by to pomoglo Ramsiowi. Narazie bedziemy probowac z ogloszeniami,zobaczymy jaki bedzie odzew.:roll: Quote
_ogonek_ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pozmieniałam dzisiaj tytuły wątków ;) Oczywiście zapraszam na bazarek! Quote
_ogonek_ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ach no tak, ale o linku to zapomniałam: http://www.dogomania.pl/threads/177306-Fajne-gadA-ety-dla-kaA-dej-pani-a-takA-e-inne-bajery-NA-ogA-oszenia-dla-Arii-do-30-01 Zysk z tego bazarku będzie przekazany na ogłoszenia dla Arii, jednak jeśli coś nam bardzo pilnego wypadnie, gdzie nie będzie czym pokryć zadłużenia to skorzystamy z tego funduszu ;) Quote
Recommended Posts