Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O ile wiem to NIC
On jest bardzo grzeczny ale już się pcha do domu:mad:
Co dziwne, na podwórku jest buda której on w ogóle nie chce użyć, za to chętnie się chowa pod ukośnie postawionymi dechami. Pewnie takie schronienie miał do tej pory.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama nie wiem, jeszcze go potem zapytam.

Pchły nie żyją, nic nie ma, szukałam. Teraz trza by odrobaczyć dziecko i zaszczepić, jak pchły to mógł mieć i tasiemce...

Posted

Zdjęcia Arii na pierwszej stronie wątku To owczarkowata sunia, ok. 4-letnia. Zrównoważona.

Pokerka znalazłam w piątek, więc za wiele nie mogę jeszcze o nim powiedzieć, ale to jeszcze bardzo młody psiak, podrośnięte szczenię. Zdjęcia są jakoś albo na s.47 albo 48

Posted

Doszło 60zł od Ani i 100zł od Sabrowego Marcina.

Dzisiaj dzięki uprzejmości właścicielki sklepu Brava Zoo kupiłam od niej 15kg Bento Kronen po cenie hurtowej - 89zł. Powinno Arii wystarczyć na miesiąc.

Pokerek otworzył sobie wczoraj wieczorem lodówkę, wsadził łeb i się napawał widokiem. Zdołał ukraść tylko napoczęty jogurt.

Muszę znaleźć jakiegoś spawacza, który zrobi klatkę dla Dofi na czas mojego wyjścia z domu. Dzisiaj poległa kolejna firanka, tynk wokół okna odrapany na do cegły. Kennelklatkę rozszarpała bez problemu, powyrywała poszczególne szczebelki :shake:

Posted

Doszło 50zł, myślałam że tu już wpisałam :oops:.

Zaraz wlizę na konto i jeszcze raz sprawdzę po kolei.

Kasia się nie odzywała do mnie.

Zalogowanie się na dogo trwa obecnie bite 11 minut, nie wiem co się dzieje, czy to mój net tak nagle zwolnił czy sama nie wiem co. A jak próbuję znaleźć wątki które pozakładałam pojawia się biała strona...

Posted

Czytałam ten wątek jakiś czas temu, więc istnieje ;) tylko że teraz jest coś zepsute i też nie mogę się w żaden sposób dostać :shake: może jutro się uda, jak naprawią dogo, bo tak sobie pomyślałam, że dla Arii to by było dobre rozwiązanie.

Posted

W ogóle jest jakaś masakra, nie mogę znaleźć na przykład wątku Malizny, link w podpisie nie działa, dziwnie jakoś jest...

Pokerek dostał od Gagaty 3kg Puriny, którą się uczy jeść - on najchętniej to by szamał kromkę suchego chleba, parówkę itp. Pewnie był na wychowie "resztkowym"...

Posted

Jest to rozwiązanie, bo ja jutro pracuję więc też jestem ;) tylko w jakich godzinach? Bo ja na politechnice będę od 16 do 20 lub 21. Możemy też się jakoś przed moją pracą spotkać, np. o 15 mogę się gdzieś w Wawie stawić :pJeśli Ci nie pasuje, to w przyszłym tygodniu można jakoś też ;)

Posted

Ja jutro będę kobietą krążącą. Będę w szpitalu na Woli, będę na Ursynowie, ooo będę na przykład w księgarni u Pucki, w okolicach metra Politechnika. Moze być?

Posted

Neris napisał(a):
Ja jutro będę kobietą krążącą. Będę w szpitalu na Woli, będę na Ursynowie, ooo będę na przykład w księgarni u Pucki, w okolicach metra Politechnika. Moze być?

Nie wiem cóż to za księgarnia :oops: ale może byśmy się spotkały w metrze politechnika po prostu? o 15 czy 15:15?

Posted

Ok, numer zapisany :lol: to 15:15 w metrze w takim razie. Będę mieć granatową torbę do której udało mi się wpakować karmę :p nie jest tego dużo - zważyłam - trochę ponad 3 kg, ale może chociaż na chwilę wystarczy... mój nr: 506 044 554
Ola