Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czy moja wpłata doszła wysłane 22.07 - tylko nie napisałam, że od ALMA. Napisałam tylko dla filipka.
A jezeli na koncie podaja imię od kogo przyszło to ja jestem Bożena.
Ja tylko tak, zeby wiedzieć czy dobrze wysłałam.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapomniałam aparatu dzisiaj więc fotek nie mam :roll:. Filipkowe szwy wyciągnięte, wszystko dobrze zagojone. Maluszek jest przekochany, straszny pieszczoch się z niego zrobił, w schronisku nie był taki kontaktowy. Teraz wszyscy go głaszczą, nie da się przejśc obok niego obojętnie.

Posted

Filipek pojechał dzisiaj do domku w Bielsku :multi: , miał to być dom tymczasowy ale wszystko wskazuje , że jednak zostanie na stałe :) No ale nie zapeszajmy, dzisiaj pierwszy dzień. Pańcia super, od razu przypadli sobie do gustu :)
A aparatu znowu zapomniałam :roll: Jednak wkrótce Filipka odwiedzę :)

Posted

Tak u Filipka wszystko w porządku. Jest bardzo grzeczny i już bardzo się przywiązał. Poczuł się pewnie i już szczeka jak ktoś się kręci pod drzwiami :evil_lol:
Chętnie wychodzi na spacerki ale jeszcze chętniej wraca do domku.
23 -go jego Pani wyjeżdża na 10 dni i prosi o pomoc w znalezieniu opieki dla malucha na ten czas. Nie chce go oddawać do hotelu żeby nie stresował sie zbytnio. Już przyzwyczaił się do domu. Więc jesli ktoś z okolicy mógłby pomóc to byłabym bardzo wdzięczna. Filipek jest grzeczny, spokojny, mało wymagający, lubi kotki. Pani od początku uprzedzała że niedługo wyjezdza , obiecałam pomóc .
A z gorszych wiadomosci to w lecznicy czeka na zapłacenie rachunek za leczenie i pobyt Filipka - 700zł :(