Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak tak dzisiaj chodzę za Kasią (bo Chrupcia to Kasia prawda???)
Ja z moim D. lecę pod koniec sierpnia do Tunezji i Yokula zostaje co prawda z moimi synkami i razem z nimi idzie w "pakiecie" do mojego ex męża a ja juz mam schizy, ze coś sie jej stanie, że puszczą ją ze smyczy momo że maja zakaz i ucieknie i nie wiem co jeszcze. No i nie wyobrażam sobie jak ona będzie teskniła za mna,. Jak wracam z pracy to Yoko tsk sie cieszy jakby mnie wieki nie widziała a tu będzie aż tydzień. No ale jakos damy radę ona i ja heheh, ciekawe która bardziej sie steskni
Pozdrwaiamy serdecznie

Posted

chrupcia napisał(a):
Martyna ponoć sny śnią się na wspak :) nic się na pewno nie stanie:) a fajnie by było jak by Karolina Arwi miała hihih :eviltong:

Też coś takiego słyszałam :) . Nie no chyba nic się nie stanie :p

Yoko2009 napisał(a):
Ja z moim D. lecę pod koniec sierpnia do Tunezji i Yokula zostaje co prawda z moimi synkami i razem z nimi idzie w "pakiecie" do mojego ex męża a ja juz mam schizy, ze coś sie jej stanie, że puszczą ją ze smyczy momo że maja zakaz i ucieknie i nie wiem co jeszcze. No i nie wyobrażam sobie jak ona będzie teskniła za mna,. Jak wracam z pracy to Yoko tsk sie cieszy jakby mnie wieki nie widziała a tu będzie aż tydzień. No ale jakos damy radę ona i ja heheh, ciekawe która bardziej sie steskni
Pozdrwaiamy serdecznie

Chrupcia to Kasia :) . To są mega nerwy nie ??? :o Nic innego się nie robi tylko myśli jak to będzie ... Czy coś się stanie czy nie i ta tęsknota !!! Wkońcu mam ją jedną i tylko jedną :loveu: Ja nie wiem co by było jak by coś się stało :(

Posted

Princess_York napisał(a):

Chrupcia to Kasia :) . To są mega nerwy nie ??? :o Nic innego się nie robi tylko myśli jak to będzie ... Czy coś się stanie czy nie i ta tęsknota !!! Wkońcu mam ją jedną i tylko jedną :loveu: Ja nie wiem co by było jak by coś się stało :(

Straszne nerwy, ja się o dzieci nie boje bo wiem że bedzie im u taty dobrze ale o młodej to będę myślałą cały czas:)

Posted

Princess_York napisał(a):
No właśnie nie wiadomo jak z Valentino ... Jutro zadzwonie bo dziś za późno już :)
a i Be opróżnij skrzynke :evil_lol: :)

No ale przecież jakoś sobie radzi jak Aura czy Zahi mają cieczkę w końcu.. no ale wiadomo - to zawsze problem tym bardziej, że Arwi jest dla nich praktycznie obca..
Aleś uparta była, żeby wysłać .. chyba z 10 wiadomości dostałam na maila, ze próbowałaś.. zaraz opróżnię ;)

Posted

Cześć Martyna :p

Coś mi skrzynka broi, nie mogę zaakceptować :-(

Jaką obstawiasz pogodę na niedzielę? ;)
Mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć...

Posted

Yoko2009 napisał(a):

Tak Kasia :p

Cześć Martyna, ja tak samo mam, jak byłam w szkole, a Jazzio z mamą to dzwoniłam na przerwie i pytałam co robi itd. :p

Posted

Kochamy te nasze zwierzaki :loveu: .
Gucci - wystawa dopiero 1 :) .Ale nie dziękujemy :-D

Czeka mnie ciężki dzień... Muszę "spakować" mieszkanie ,a raczej jego wnętrze do toreb i się przeprowadzamy ........ Piętro wyżej :evil_lol: hahaha.
Z jedno pokojowego na dwu pokojowe mieszkanie :multi: Nareszcie będę miała pokój hihi :diabloti:

I teraz cały dzień pakowania :shake: Nie lubie tego ... A już kilka razy się przeprowadzaliśmy :
W Płocku około 5 razy
Po Płocku przyszedł czas na Włocławek (pół roku)
I potem Gdynia :loveu: A w Gdyni to będzie drugi raz .
Czyli razem = 8 razy . Ktoś mnie pobije :cool3: :-D

Posted

ło nie ja tylko raz:pno ale i tak mieszkam pół na pół więc ciągle się przeprowadzam ale ze swojego domu do drugiego domu:lol:
wystawa dopiero 1 ale my dzisiaj jedziemy z Gutkiem na obóz przetrwania i nie będzie kiedy napisać;)
więc odrazu z góry gratuluje:lol:

Posted

no ja się co miesiąc przeprowadzam:lol: no są obozy z psem i pomyślałam że pojade z moim Kajtusiem:evil_lol: to będzie postrach tego obozu:eviltong: