Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę,że u Was ćwiczenia cały czas idą pełną parą! Nam się bardzo podobały te psy w Koszalinie,które same ogony trzymały. Kinga będzie ćwiczyć żeby nasza Massi ntak stała.

A wy sie do Krakowa wybieracie?

Posted

Princess_York napisał(a):
Tak lekko :) , najlepiej jak głowa jest na boku i tak jakby patrzy na Ciebie jak oglądasz zdjecie.

Aha, rozumiem :p ja dawno nie ćwiczyłam z Jazziem.. :roll::oops: trzeba sobie przypomnieć:lol:

Posted

Jazzik nie musi ćwiczyć :) , jest do kochana ! :-D

tak wiem, ale po pierwsze chce z nim poćwiczyć żeby się troche wprawić jak psa tego nauczyć trochę, a po drugie to przydaje się mi postawa do czesania, bo jak mółwie "stój" to on wtedy stoi i jest mi wygodniej czesać, a ostatnio zaniedbałam to troche i jak go czesze to mi torche nie wygodnie po cały czas mi siada itd.

Posted

Nie no pasztetu nie będzie ;) .

A ja mam problem .. Chyba nie lecimy do Hiszpanii ... Bo Arwenki na pokład nie wezmą :mad: ... Nie te linie lotnicze,wielki mi problem prawie 3 kg psiaka nie wezmą :( .
Jedyne wyjście to zostawić u kogoś Arwene , u obcych nie zostawie za Chiny !!! U babci też nie ,dlaczego? odpowiedz jest w galerii Be :evil_lol: (ZŁE dokarmianie)
I pewnie nigdzie nie pojade :lol:

Posted

[quote name='Princess_York']Nie no pasztetu nie będzie ;) .

A ja mam problem .. Chyba nie lecimy do Hiszpanii ... Bo Arwenki na pokład nie wezmą :mad: ... Nie te linie lotnicze,wielki mi problem prawie 3 kg psiaka nie wezmą :( .
Jedyne wyjście to zostawić u kogoś Arwene , u obcych nie zostawie za Chiny !!! U babci też nie ,dlaczego? odpowiedz jest w galerii Be :evil_lol: (ZŁE dokarmianie)

I pewnie nigdzie nie pojade :lol:

a jakaś zaufana koleżanka???ktoś z rodziny???

Posted

Nie tam ,moje koleżanki nie są odpowiedzialne:evil_lol: i są dość dziwne ..strach zostawić z nimi psa :p . A poza tym co 3 nie miała nigdy psa... Może jest jedna taka ,ale ma psa (psa) a wtedy kiedy jest wylot Arwenie cieczka się zaczyna ... Więc tymbardziej NIE !!! . A od kilku dni mam złe sny typu nie upilnowana cieczka i kundelki :(
Rodzina odpada bo pracują i nie mają czasu na czesanie ,kąpanie ,papilotowanie ...To nie dla nich :).

Posted

Karolina. napisał(a):
Jeśli odległość nie jest przeszkodą to dawaj ją do mnie, ja się nią chętnie zaopiekuję :diabloti: :lol: :loveu:

Sorki że zmienię temat,Karolina?jak Ci się udało zmienić swój nick????????

Posted

Martyna a Ady pytałaś? Może ona by się zaopiekowała Arwi? Ja tam przynajmniej jak psiaki odchodziły mówiłam, że zawsze mogą mi dać pod opiekę w razie wczasów czy cuś..
Tylko nie wiem jak z tą cieczką i Valentym :roll:

Posted

A od kilku dni mam złe sny typu nie upilnowana cieczka i kundelki :(

No przestań, masz ją jedną, a na spacerze też raczej chyba nie przyśniesz żeby nie zauważyć że jakiś amant podleciał i wziął się do roboty ;)