Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinnia']To my potem chyba dopiero ten koszalin.
To będziemy trzyma kciuki za was:)
Ja też kiedyś jadłam takie placki z rożnymi ziarnami+ łyzka jogurtu i smażone bez niczego-bardzo mi smakowało. I one właśnie były z tej diety proteinowej.[/QUOTE]
Tak tak:) tam sa takie placki z otrębów, ale jeszcze nie robiłam ich:) musze się zaopatrzyć w patelnie teflonową, bo na zwykłej się nie da bez oleju czy innych tłuszczów:)

Posted

Wy też:)
Ja na razie rano jem błonnik w postaci tabletek. I on mnie tak zapycha,że na nic nie mam ochoty. Więc jem śniadanie a potem błonnik i spokojnie o 16 jem mały obiad:P Tylko zobaczymy czy coś to da:P

Posted

[quote name='chrupcia']Tak tak:) tam sa takie placki z otrębów, ale jeszcze nie robiłam ich:) musze się zaopatrzyć w patelnie teflonową, bo na zwykłej się nie da bez oleju czy innych tłuszczów:)[/QUOTE]
dokładnie coś takiego. Bardzo dobre:P można dodac szczypiorek do smaku:P

Posted

[quote name='Princess_York']Dziewczyny dzisiaj ide na urodziny do koleżanki i nie wiem co jej kupić :lol: .
Może jakaś płyta ? Macie jakieś pomysły ?[/QUOTE]
A może kosmetyki jakieś? To zawsze się przydaje ;) Albo jakąś szmatę?

Martyna, czy Tobie się otwiera wykaz wystawców na Olsztyn? Bo mi piszą, że not found, a chciałam zobaczyć jaką mamy konkurencję z Ulką.

Posted

[quote name='Princess_York']Ja też nie znam :) . A jakie bo nie wiem heh ? :p .[/QUOTE]
Z planu sędziowania wynika, że przed yorkami są bernardyny, cane corso, dogo canario, dogi de Bordeaux, fila brasileiro, hovawarty, leonbergery, mastify neapolitańskie, shar peie i boerboele. Gdzie te nasze maluchy wpakowali? :evil_lol:
[quote name='karkakarka']Klaudia twój synuś będzie :) tzn Ali :D[/QUOTE]
Wiem, wiem, własnoręcznie wypisywałam zgłoszenie :eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']Klaudia twój synuś będzie :) tzn Ali :D[/QUOTE]
Klaudia!! to licze na fotki synusia Alusia:)
[quote name='*kleo*']Z planu sędziowania wynika, że przed yorkami są bernardyny, cane corso, dogo canario, dogi de Bordeaux, fila brasileiro, hovawarty, leonbergery, mastify neapolitańskie, shar peie i boerboele. Gdzie te nasze maluchy wpakowali? :evil_lol:[/QUOTE]
rzeczywiście niezłe maluchy przed Wami;):D

Posted

[quote name='chrupcia']Klaudia!! to licze na fotki synusia Alusia:)[/QUOTE]
No jasne, Emila by mi chyba nie wybaczyła, jakbym nie uwieczniła ich debiutu. Chociaż jeszcze zobaczymy kto będzie małego wystawiał.
[quote name='Princess_York']O matko a więcej tych psów nie mieli :o .

A myślałam że od razu my :( .
Ali będzie na ringu z Brylancikiem od Ady :-D .[/QUOTE]
Zanim wejdą yorki jest 46 psów - liczyłam ;) A też myślałam, że yorkowy ring będzie oddzielnie...
Ostatnio z Ulką byłyśmy na ringu z Brylantem, teraz kolej synka ;)
[quote name='karkakarka']hehe fajnie jak tyle ludzi co się zna jest na wystawie :) Widziałam, że Ada też będzie i hodowcy Uli :)[/QUOTE]
Ciekawa jestem, czy pani Kasia będzie, ostatnio nie mogli jeździć osobiście, a fajnie by było się w końcu spotkać. Bardzo bym chciała, żeby w końcu zobaczyli Ulcię na żywo :p

Posted

[quote name='Princess_York']No musimy się postarać :) . Ale ja i tak wiem kto będzie 1 :p . Przewiduje przyszłość :evil_lol:

ABBI yorkpol FCI - To wasza konkurencja Klaudia ;)[/QUOTE]

Starajcie się starajcie a ja za Was bedę kciuki ściskać ;)