Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 .................................. Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='kinnia']To my potem chyba dopiero ten koszalin. To będziemy trzyma kciuki za was:) Ja też kiedyś jadłam takie placki z rożnymi ziarnami+ łyzka jogurtu i smażone bez niczego-bardzo mi smakowało. I one właśnie były z tej diety proteinowej.[/QUOTE] Tak tak:) tam sa takie placki z otrębów, ale jeszcze nie robiłam ich:) musze się zaopatrzyć w patelnie teflonową, bo na zwykłej się nie da bez oleju czy innych tłuszczów:) Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wy też:) Ja na razie rano jem błonnik w postaci tabletek. I on mnie tak zapycha,że na nic nie mam ochoty. Więc jem śniadanie a potem błonnik i spokojnie o 16 jem mały obiad:P Tylko zobaczymy czy coś to da:P Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='chrupcia']Tak tak:) tam sa takie placki z otrębów, ale jeszcze nie robiłam ich:) musze się zaopatrzyć w patelnie teflonową, bo na zwykłej się nie da bez oleju czy innych tłuszczów:)[/QUOTE] dokładnie coś takiego. Bardzo dobre:P można dodac szczypiorek do smaku:P Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 .................................... Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dalej nie ma planu sędziowania więc nie wiem... a wy ile macie konkurentek? Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 ........................................... Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']Dziewczyny dzisiaj ide na urodziny do koleżanki i nie wiem co jej kupić :lol: . Może jakaś płyta ? Macie jakieś pomysły ?[/QUOTE] A może kosmetyki jakieś? To zawsze się przydaje ;) Albo jakąś szmatę? Martyna, czy Tobie się otwiera wykaz wystawców na Olsztyn? Bo mi piszą, że not found, a chciałam zobaczyć jaką mamy konkurencję z Ulką. Quote
tigrunia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 http://www.olsztyn.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2010_ol&oddzial=olsztyn tędy wejdź Klaudia ;) Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ooo dzięki Be :p ale wchodziłam wcześniej tak samo i mi się nie otwierało... Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 .................................... Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nie znam... W ogóle fajne mamy towarzystwo przy ringu co? :evil_lol: Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 ....................................... Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']Ja też nie znam :) . A jakie bo nie wiem heh ? :p .[/QUOTE] Z planu sędziowania wynika, że przed yorkami są bernardyny, cane corso, dogo canario, dogi de Bordeaux, fila brasileiro, hovawarty, leonbergery, mastify neapolitańskie, shar peie i boerboele. Gdzie te nasze maluchy wpakowali? :evil_lol: [quote name='karkakarka']Klaudia twój synuś będzie :) tzn Ali :D[/QUOTE] Wiem, wiem, własnoręcznie wypisywałam zgłoszenie :eviltong: Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='karkakarka']Klaudia twój synuś będzie :) tzn Ali :D[/QUOTE] Klaudia!! to licze na fotki synusia Alusia:) [quote name='*kleo*']Z planu sędziowania wynika, że przed yorkami są bernardyny, cane corso, dogo canario, dogi de Bordeaux, fila brasileiro, hovawarty, leonbergery, mastify neapolitańskie, shar peie i boerboele. Gdzie te nasze maluchy wpakowali? :evil_lol:[/QUOTE] rzeczywiście niezłe maluchy przed Wami;):D Quote
karkakarka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 hehe fajnie jak tyle ludzi co się zna jest na wystawie :) Widziałam, że Ada też będzie i hodowcy Uli :) Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 ........................................ Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Już wiem u nas jest 6 więc prawie połowa mniej:P Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='chrupcia']Klaudia!! to licze na fotki synusia Alusia:)[/QUOTE] No jasne, Emila by mi chyba nie wybaczyła, jakbym nie uwieczniła ich debiutu. Chociaż jeszcze zobaczymy kto będzie małego wystawiał. [quote name='Princess_York']O matko a więcej tych psów nie mieli :o . A myślałam że od razu my :( . Ali będzie na ringu z Brylancikiem od Ady :-D .[/QUOTE] Zanim wejdą yorki jest 46 psów - liczyłam ;) A też myślałam, że yorkowy ring będzie oddzielnie... Ostatnio z Ulką byłyśmy na ringu z Brylantem, teraz kolej synka ;) [quote name='karkakarka']hehe fajnie jak tyle ludzi co się zna jest na wystawie :) Widziałam, że Ada też będzie i hodowcy Uli :)[/QUOTE] Ciekawa jestem, czy pani Kasia będzie, ostatnio nie mogli jeździć osobiście, a fajnie by było się w końcu spotkać. Bardzo bym chciała, żeby w końcu zobaczyli Ulcię na żywo :p Quote
Marzena* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']No musimy się postarać :) . Ale ja i tak wiem kto będzie 1 :p . Przewiduje przyszłość :evil_lol: ABBI yorkpol FCI - To wasza konkurencja Klaudia ;)[/QUOTE] Starajcie się starajcie a ja za Was bedę kciuki ściskać ;) Quote
Nati28 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://img823.imageshack.us/img823/7160/obraz038e.jpg slicznosci i ubranko tez ma bardzo fajne :loveu: Zycze powodzenia na wystawie :) szkoda ze ja mam kawalek drogi do Olsztyna :( wolalabym na zywo pokibicowac ;) Quote
Princess_York Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 ...................................................................... Quote
Recommended Posts