chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No tak, tak możliwe;) ale Arewnka w tym roku się na 100% nie urodziła i to jeszcze w maju, bo by była małą kruszynką, a nie taką dziewuszką;) Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 .................................. Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']No tak :) . Jakby tego roku w maju się urodziła to dopiero by do mnie przyszła , chociaż nie bo ja ją odebrałam w 2009 roku 13 lipca :-D .[/QUOTE] to jescze roczek nie jest z Tobą:) mój dopiero co miał 14tygodni i był maluszek, a 8lipca będzie już miał pół roku... jak to wszystko szybko leci... ze mną już jest jakieś 2.5miesiąca:) Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']Klaudia -chyba nie opowiadałaś :-D . No to pisz ;) No to piszę ;) oczywiście historyjka ze zbioru salonowych 'kwiatków' :evil_lol: Siedzę z mamą w pracy, jakiegoś psa mieliśmy na stole a tu nagle pukanie i wchodzi pani z pytaniem, ile za kąpiel. Mama się pyta jakiego psa, bo to zależy. A pani mówi "Rodzice mają takiego dużego terriera z bródką". My z mamą wzrok na siebie, na babkę, mówię do niej "a nie sznaucera?". Kobitka "nie nie, terriera, taki duży (pokazała na swoje biodro), z bródką". Po którymś z kolei takim opisie już nie wytrzymałam i mówię "Ale proszę pani, terrierów jest cała III grupa FCI, to też jest terrier" (akurat miałam Grację na rękach). Mina pani co najmniej taka :mdleje::crazyeye: no i stwierdziła, że może jednak nie terrier, a w zasadzie to teraz ona już nie wie co to jest :evil_lol: Po czym patrzy na kundelka na stole i pyta "a co to za rasa?", ja jej na to, że kundelek, a ona "Niemożliwe! Taki ładny?" :evil_lol: A potem... posądziła Grację o bycie mamą owego kundelka, bo rzekomo był podobny... A jeszcze parę minut wstecz nabijałam się, że ciekawe jaki idiota kupi pieska jako yorkę, bo był na sprzedaż właśnie jako yoreczka. To się rozpisałam, sorry Martyna :evil_lol: Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']Kasia a ile dni u Ciebie trwała faza 1 ? :razz:[/QUOTE] hihihihi widzę że się zainteresowałaś dietą:) ja przyjęłam 5dni, dzisiaj już moge warzywa;) przez pierwsze 3 dni byłam troche osłabiona i miałam zawroty głowy, ale teraz już ok:) a co zastosujesz ją;)? Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 .................................. Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A dziewczyna Ci rośnie:loveu: Ubranko ma boskie:diabloti: Zdecydowałaś się, na który Koszalin jedziesz? Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 "Ale proszę pani, terrierów jest cała III grupa FCI, to też jest terrier" hihi no to Pani pojechałaś:evil_lol: a Pani pewnie nie wiedziała nawet co to za grupa III:evil_lol: Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='chrupcia']"Ale proszę pani, terrierów jest cała III grupa FCI, to też jest terrier" hihi no to Pani pojechałaś:evil_lol: a Pani pewnie nie wiedziała nawet co to za grupa III:evil_lol:[/QUOTE] No jasne, że nie wiedziała :evil_lol: [quote name='Princess_York']Haha co babka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z tego wszystkiego była z tym psem ? czy nie ?:razz: [/QUOTE] Co Ty, zwątpiła na maksa, no i cena też ją zabiła :eviltong: Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja tez słyszałam o tej diecie:P i podobno skuteczna i chyba też będę próbować;P ja kiedyś na spacerze spotkałam chłopaka z sznaucerem i on zaczął wywody jaki to ten jego pies doskonały,że będzie na wystawy jeździł. To się zapytałam w jakim wieku i z jakiej hodowli, a on na to czy to ważne bo on nie pamięta:P Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']Chyba na obydwie :diabloti: . A zaszaleje haha . A wy na obydwie ? ;) Ile Masi będzie miała ? :)[/QUOTE] My tez na obydwie bo w tym czasie będziemy w Kołobrzegu:P Massi jest z 11 marca więc będzie miała skończone 16m Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 .............................................. Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 2-3kilo mniej by się przydało:P Czyli miedzy nimi jest 2miesiace.My teraz w niedz jedziemy do Ustronia już się nie mogę doczekać! Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='*kleo*']No jasne, że nie wiedziała :evil_lol:[/QUOTE] hehehe :D niezła mine musiała mieć ta Pani:D [quote name='Princess_York']No pewnie ;),jak wytrzymam :roll: . W sumie nic nie zaszkodzi ,nie ? . A jak ma pomóc to super :lol:[/QUOTE] Na początku nie wiedziałam za bardzo co można jeśli i żywiłam się głównie serkiem ziarnistym i szynką, a teraz cos tam pichcimy z siostrą i jest ok:) wczoraj sernik na zimno zrobiłyśmy(oczywiście do tej diety przepis) i chleb pieczemy (też specjalny do diety) i jest bardzo smaczne:) Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 ................................... Quote
kinnia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To my potem chyba dopiero ten koszalin. To będziemy trzyma kciuki za was:) Ja też kiedyś jadłam takie placki z rożnymi ziarnami+ łyzka jogurtu i smażone bez niczego-bardzo mi smakowało. I one właśnie były z tej diety proteinowej. Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']Hehe . U mnie najgorzej będzie ze słodkim bo kooocham słodkie :lol: :) . Ale dam rade jakoś :)[/QUOTE] Ja też lubie słodkie i na początku to zawsze się ma ochote na nie, ale potem jak już chwile się jest na tej diecie i widać rezultaty to jakoś mnie już nie ciągnie do słodkiego:p Quote
*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Princess_York']to ile za kąpiel ? ;D . Może kiedyś przyjadę :p[/QUOTE] No na pewno nie tyle samo co za bydlaka, który do biodra sięga :eviltong: Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 .................................... Quote
Recommended Posts