Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']No tak :) .
Jakby tego roku w maju się urodziła to dopiero by do mnie przyszła ,
chociaż nie bo ja ją odebrałam w 2009 roku 13 lipca :-D .[/QUOTE]
to jescze roczek nie jest z Tobą:)
mój dopiero co miał 14tygodni i był maluszek, a 8lipca będzie już miał pół roku... jak to wszystko szybko leci... ze mną już jest jakieś 2.5miesiąca:)

Posted

[quote name='Princess_York']Klaudia -chyba nie opowiadałaś :-D .

No to pisz ;)
No to piszę ;) oczywiście historyjka ze zbioru salonowych 'kwiatków' :evil_lol:

Siedzę z mamą w pracy, jakiegoś psa mieliśmy na stole a tu nagle pukanie i wchodzi pani z pytaniem, ile za kąpiel. Mama się pyta jakiego psa, bo to zależy. A pani mówi "Rodzice mają takiego dużego terriera z bródką". My z mamą wzrok na siebie, na babkę, mówię do niej "a nie sznaucera?". Kobitka "nie nie, terriera, taki duży (pokazała na swoje biodro), z bródką". Po którymś z kolei takim opisie już nie wytrzymałam i mówię "Ale proszę pani, terrierów jest cała III grupa FCI, to też jest terrier" (akurat miałam Grację na rękach). Mina pani co najmniej taka :mdleje::crazyeye: no i stwierdziła, że może jednak nie terrier, a w zasadzie to teraz ona już nie wie co to jest :evil_lol: Po czym patrzy na kundelka na stole i pyta "a co to za rasa?", ja jej na to, że kundelek, a ona "Niemożliwe! Taki ładny?" :evil_lol: A potem... posądziła Grację o bycie mamą owego kundelka, bo rzekomo był podobny... A jeszcze parę minut wstecz nabijałam się, że ciekawe jaki idiota kupi pieska jako yorkę, bo był na sprzedaż właśnie jako yoreczka.

To się rozpisałam, sorry Martyna :evil_lol:

Posted

[quote name='Princess_York']Kasia a ile dni u Ciebie trwała faza 1 ? :razz:[/QUOTE]

hihihihi widzę że się zainteresowałaś dietą:) ja przyjęłam 5dni, dzisiaj już moge warzywa;) przez pierwsze 3 dni byłam troche osłabiona i miałam zawroty głowy, ale teraz już ok:) a co zastosujesz ją;)?

Posted

"Ale proszę pani, terrierów jest cała III grupa FCI, to też jest terrier" hihi no to Pani pojechałaś:evil_lol: a Pani pewnie nie wiedziała nawet co to za grupa III:evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']"Ale proszę pani, terrierów jest cała III grupa FCI, to też jest terrier" hihi no to Pani pojechałaś:evil_lol: a Pani pewnie nie wiedziała nawet co to za grupa III:evil_lol:[/QUOTE]
No jasne, że nie wiedziała :evil_lol:
[quote name='Princess_York']Haha co babka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Z tego wszystkiego była z tym psem ? czy nie ?:razz: [/QUOTE]
Co Ty, zwątpiła na maksa, no i cena też ją zabiła :eviltong:

Posted

Ja tez słyszałam o tej diecie:P i podobno skuteczna i chyba też będę próbować;P

ja kiedyś na spacerze spotkałam chłopaka z sznaucerem i on zaczął wywody jaki to ten jego pies doskonały,że będzie na wystawy jeździł. To się zapytałam w jakim wieku i z jakiej hodowli, a on na to czy to ważne bo on nie pamięta:P

Posted

[quote name='Princess_York']Chyba na obydwie :diabloti: .
A zaszaleje haha .
A wy na obydwie ? ;)
Ile Masi będzie miała ? :)[/QUOTE]

My tez na obydwie bo w tym czasie będziemy w Kołobrzegu:P
Massi jest z 11 marca więc będzie miała skończone 16m

Posted

[quote name='*kleo*']No jasne, że nie wiedziała :evil_lol:[/QUOTE]
hehehe :D niezła mine musiała mieć ta Pani:D
[quote name='Princess_York']No pewnie ;),jak wytrzymam :roll: . W sumie nic nie zaszkodzi ,nie ? .
A jak ma pomóc to super :lol:[/QUOTE]
Na początku nie wiedziałam za bardzo co można jeśli i żywiłam się głównie serkiem ziarnistym i szynką, a teraz cos tam pichcimy z siostrą i jest ok:) wczoraj sernik na zimno zrobiłyśmy(oczywiście do tej diety przepis) i chleb pieczemy (też specjalny do diety) i jest bardzo smaczne:)

Posted

To my potem chyba dopiero ten koszalin.
To będziemy trzyma kciuki za was:)
Ja też kiedyś jadłam takie placki z rożnymi ziarnami+ łyzka jogurtu i smażone bez niczego-bardzo mi smakowało. I one właśnie były z tej diety proteinowej.

Posted

[quote name='Princess_York']Hehe .
U mnie najgorzej będzie ze słodkim bo kooocham słodkie :lol: :) .

Ale dam rade jakoś :)[/QUOTE]

Ja też lubie słodkie i na początku to zawsze się ma ochote na nie, ale potem jak już chwile się jest na tej diecie i widać rezultaty to jakoś mnie już nie ciągnie do słodkiego:p

Posted

[quote name='Princess_York']to ile za kąpiel ? ;D . Może kiedyś przyjadę :p[/QUOTE]
No na pewno nie tyle samo co za bydlaka, który do biodra sięga :eviltong: