Princess_York Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Nie już w Gdyni :). Jutro szkoła ... No i do 15 chodzimy do szkoły a potem mamy ferie ,czyli ja jadę do Płocka :lol: . Jestem ciekawa jaka szkoła mnie weźmie ... Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dobrze będzie:)na długo zagościsz w Płocku??? Quote
Princess_York Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 No na dłuuugo :) . Aż się nie wyprowadzę na swoje :evil_lol: Quote
slawi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Princess_York napisał(a):No na dłuuugo :) . Aż się nie wyprowadzę na swoje :evil_lol: No to raczej długo :) Martynka Vulpesa dzisiaj zamówiłam po tym jak zarastającą Arwenkę zobaczyłam:) Quote
Princess_York Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 O no to się cieszę :) . Oby tak Mailo zarósł :loveu: . Quote
Princess_York Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 O jezu o jezu !!! Dziewczyny czy to możliwe ? . Miałam iść spać ale pomyślałam że zobaczę czy może już na fci.be jest zatwierdzony mój przydomek .. No i jest !!! :) . Tylko teraz mam wątpliwości ,czy to aby na pewno mój :cool3: . Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A jaki w końcu Martyna ten przydomek wybrałaś?/i gdzie to sprawdziłaś,u siebie w oddziale? Quote
Princess_York Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='Karolina.']Który??? :) [quote name='agamewa']A jaki w końcu Martyna ten przydomek wybrałaś?/i gdzie to sprawdziłaś,u siebie w oddziale? Przydomki można sprawdzić na www.fci.be w zakładce Affixes :) . Tam się wybiera literkę i szuka . No i jak podawałam do związku przykładowe przydomki to sprawdzałam wszystkie 5 i żadnej nie było ,no i wczoraj patrze i jest . Rosa Aurum :loveu: Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Hej Martyna :p Super, że już macie przydomek :) Chyba dość szybko to u Was poszło nie? No to teraz czekamy na cieczkę? :cool3: Quote
Princess_York Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 No dość szybko 18 listopada składałam je w związku ,no ale jeszcze na papierze mi nie przyszło że już mam :cool3: . Poczekam sobie pewnie jeszcze z miesiąc :) A kryć narazie nie chce ,myślę nad 2012 ,bo w tym roku jeszcze wystawimy się a na nowy rok coś zaplanuję :lol: Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dopiero na przyszły rok? No to może się tak zdarzyć że będziemy razem czekać - z tym że ja już wtedy może na Ulkową ;) Quote
Princess_York Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Mi się tam na razie nie śpieszy :) . Arwenie raczej też nie . Mam już repa upatrzonego i wszystko inne tylko poprostu ciężko mi się rozstać z wystawami :evil_lol: . A na 2012 po dzieciach z Arweną tak prędko nie wrócę ,więc już będzie coś nowego :) Quote
Karolina. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 O jeny, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę :oops: Kiedy ja się doczekam tego wszystkiego, eh... :roll: Quote
Marzena* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A ja się już nie mogę doczekać Carmenkowej cieczki a to pewnie jeszcze z 5-6 miesięcy potrwa :shake: Do tego czasu może wyskoczymy gdzieś na wystawe :p Quote
Princess_York Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Karolina. napisał(a):O jeny, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę :oops: Kiedy ja się doczekam tego wszystkiego, eh... :roll: niedługo poczekaj jeszcze chwile :evil_lol: Marzena* napisał(a):A ja się już nie mogę doczekać Carmenkowej cieczki a to pewnie jeszcze z 5-6 miesięcy potrwa :shake: Do tego czasu może wyskoczymy gdzieś na wystawe :p Spokojnie powoli :) . Nadejdzie i na nią czas :) Quote
lenka13 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cze Martyna witamy się pierwszy raz ładnie Ci już Arwenka zarasta Quote
Yourii Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Princess_York napisał(a):Rosa Aurum :loveu: O proszę, to o którym mówiłaś :) gratuluję :) to jeszcze poczekasz, ja jak składałam wniosek o przydomek to na FCI już było po miesiącu a na dokument od Związku czekałam chyba z 4 miechy pozdrowienia dla Ciebie i Arwenki ode mnie i Furii :D Quote
Princess_York Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 O matko jeszcze 4 msc ? . Długo :lol: No ale mi się nie śpieszy zbytnio :) Quote
karkakarka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A ja też będę składać wniosek :) Dziewczyny żeby opłacić roczną trzeba czekać na formularz od nich czy samemu się płaci? Quote
*Agnieszka* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Chodzi Ci Karina o składkę członkowską? Cześć Marti:multi: Quote
karkakarka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tak tak opłata roczna - chyba składka ... czeka się na formularz od zk? Quote
Recommended Posts