Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
No na dłuuugo :) . Aż się nie wyprowadzę na swoje :evil_lol:

No to raczej długo :)
Martynka Vulpesa dzisiaj zamówiłam po tym jak zarastającą Arwenkę zobaczyłam:)

Posted

O jezu o jezu !!! Dziewczyny czy to możliwe ? .

Miałam iść spać ale pomyślałam że zobaczę czy może już na fci.be jest zatwierdzony mój przydomek .. No i jest !!! :) .
Tylko teraz mam wątpliwości ,czy to aby na pewno mój :cool3: .

Posted

[quote name='Karolina.']Który??? :)

[quote name='agamewa']A jaki w końcu Martyna ten przydomek wybrałaś?/i gdzie to sprawdziłaś,u siebie w oddziale?
Przydomki można sprawdzić na www.fci.be w zakładce Affixes :) . Tam się wybiera literkę i szuka . No i jak podawałam do związku przykładowe przydomki to sprawdzałam wszystkie 5 i żadnej nie było ,no i wczoraj patrze i jest . Rosa Aurum :loveu:

Posted

No dość szybko 18 listopada składałam je w związku ,no ale jeszcze na papierze mi nie przyszło że już mam :cool3: . Poczekam sobie pewnie jeszcze z miesiąc :)

A kryć narazie nie chce ,myślę nad 2012 ,bo w tym roku jeszcze wystawimy się a na nowy rok coś zaplanuję :lol:

Posted

Mi się tam na razie nie śpieszy :) . Arwenie raczej też nie . Mam już repa upatrzonego i wszystko inne tylko poprostu ciężko mi się rozstać z wystawami :evil_lol: . A na 2012 po dzieciach z Arweną tak prędko nie wrócę ,więc już będzie coś nowego :)

Posted

Karolina. napisał(a):
O jeny, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę :oops: Kiedy ja się doczekam tego wszystkiego, eh... :roll:

niedługo poczekaj jeszcze chwile :evil_lol:
Marzena* napisał(a):
A ja się już nie mogę doczekać Carmenkowej cieczki a to pewnie jeszcze z 5-6 miesięcy potrwa :shake:
Do tego czasu może wyskoczymy gdzieś na wystawe :p

Spokojnie powoli :) . Nadejdzie i na nią czas :)

Posted

Princess_York napisał(a):
Rosa Aurum :loveu:

O proszę, to o którym mówiłaś :)
gratuluję :)

to jeszcze poczekasz, ja jak składałam wniosek o przydomek to na FCI już było po miesiącu a na dokument od Związku czekałam chyba z 4 miechy

pozdrowienia dla Ciebie i Arwenki ode mnie i Furii :D