Zofija Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ta śliczna suczka ma dopiero roczek , a już wiele złych doświadczeń za sobą. Jako kilkudniowy szczeniak razem ze swoim rodzeństwem trafiła do schroniska. Była najmniejsza i najsłabsza z miotu, wiec miałaby problem z przeżyciem tam. Wraz z jeszcze jedną siostrą została zabrana przez wolontariuszy do domu tymczasowego. Jej siostra i ona znalazły nowe domy, jednak okazało się, że ten do którego trafiła Milusia był nieodpowiedzialny, a ludzie nie potrafili się nią zająć. Przeszkadzało im, że chce się bawić, że rozrabia, no i jak to szczeniak jeszcze nasika w domu. A Milusia była cudownym szczeniakiem, po prostu zachowywała się jak każdy dzieciak. Tamci ludzie wyrzucili Milusię z domu, na szczęście trafiła z powrotem do tymczasowych opiekunów, gdzie czeka na nową szansę, i na prawdziwy dobry dom. Milusia jest średniej wielkości pieskiem. Jest zdrowa i bardzo wesoła. Niestety od roku cały czas szukamy dla niej domku! Czy znajdzie się ktoś kto zaadoptuje Milusię? Da jej kochający, stały domek? Pokocha ją? Wszelkie pytania oraz kontakt w sprawie adopcji: Agnieszka tel. 0 519-120-992, 0 503 599 111, e-mail: [email protected] A ponizej Milusia ze swoją ukochaną Pancią, niestety, jest to domek tymczasowy! Milusia z patyczkiem:) Milusia dumnie pozująca do zdjęcia!:) Quote
Morgan:-) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Milusiu w górę - niech Cię ktoś wypatrzy !! :multi: Jeżeli jakaś ciotka kochana dysponuje wolną chwilą, to BARDZO PROSIMY O OGŁOSZENIA DLA MILUSI :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Morgan:-) Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nikt się nie interesuje :placz::placz::placz: W sobotę zrobię jej ogłoszenia - jak znajdę chwilę, bo na razie to mi się nocowanie w firmie szykuje z uwagi na specyfikę i charakter mojej pracy. :shake: Quote
Zofija Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Oj nikt tu na Milcię nie zagląda:shake: W górę Mileczko Quote
Morgan:-) Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zagląda zagląda i podnosi wyprowadzając na wieczorny spacerek :lol: Quote
Zofija Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 No to super!!!! W górę Milciu!!!! Gdzie ten jedyny kochany domek dla Milci???????? Quote
Morgan:-) Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mila wstawaj!! Pobódka!! Idziemy jeszcze sika oddać :) Quote
Zofija Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 W górę Milusie, bidulka już rok czasu czeka na domek stały Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 całe szczęście, ze wróciła do domu tymczasowego, a nie wyrzucono ja na ulicę. można się wściec z ludzmi co tylko zwierzaki jak zabawki traktują... milusia szukamy domku. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Morgan:-) napisał(a):Zagląda zagląda i podnosi wyprowadzając na wieczorny spacerek :lol: Morgan, masz super talent tekściarski do ogloszeń, dasz radę? Quote
Zofija Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Muszę do Morgan napisać- ona jest jeśli chodzi o ogłoszenia niezastapiona. Pisze rewelacyjnie:) Póki co ogłosiłam Milcie na stronkach: www.adopcjepsa.pl www.adopcjepsow.org www.zwierzaki.org www.ox.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.e-zwierzaki.pl Niestety tylko na tylu stronkach i zakjeło mi to duzo czas bo ja i komputer jakoś sie niedogadujemy, ale będę pr óbować dalej;) Quote
Zofija Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Podnoszę Milke. W sierpniu minał rok jak Milka jest na tymczasie. Jej tymczasowi właściciele mają malutkie 4 mczne dzieciatko i przeprowadzke we wrzesniu no i swojego psa. Naprawde potrzebna jest pomoc w ogłaszaniu Milci. Banerki, allegro!!!! Quote
Zofija Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Wygląda na to, ze będzie kolejne szczęśliwe zakończenie:) nie chce zapeszac. Poczekamy jeszcze kilka dni. Milusia jest już w nowym domku, ale zawsze trzeba odczekac parę dni............... Czekam z niecierpliwoscia, ale jej Pancia wierzy, ze to jest ten DOMEK:loveu: Quote
Recommended Posts