mitheithel Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Zostałam poprosza o pomoc w znalezieniu odpowiedzialnego i kochającego domku dla tej oto pieknej , młodziutkiej sunieczki: A to relacje jej tymczasowego opiekuna: ''Sunie znalazłyśmy w Międzyrzeczu,najprawdopodobniej ktoś ją wyrzucił- bo strasznie piszczała ...Teraz jak jest w domu, jest bardzo grzeczna, nieagresywna, troszkę jeszcze wystraszona,ale widać ze jest typowym pieskiem domowym;) Jest to mały jamnikowaty kundelek,sierść taka piaskowa- zrobiłam kilka zdjeć to mogę ci jeszcze powysyłać... Weterynarz stwierdził, ze jest to ok.2 letnia sunia... Tak mi jej szkoda, nie chciałabym jej zostawiać w schronisku, a my niestety nie możemy jej zostawić na stałe u siebie- mamy swoje psiaki..." "W domu mam obecnie 3 pieski,a sunia jest zachwycona ich towarzystwem:D i naprawdę lubi się z nimi bawić-więc dosyć szybko dostosowuje się do nowego otoczenia:):) niestety do kotów nie wiem do końca jaki ma stosunek,ale jak byłysmy na spacerze to specjalnie nie zwracała na nie uwagi..." Pomóżcie suczce znaleźć domek. Szkoda, żeby takie cudo trafiło do schorniska, gdzie nikt jej nie zauważy...:placz: Jest typowym udomowionym zwierzakiem nie sprawiającym problemów. Mega pozytywnie nastawionym do świata:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 W górę ślicznoto, już daję znać Jamnisiej Cioci! :loveu: Podaj proszę dane kontaktowe, na kogo powinny być robione ogłoszenia. Quote
Isadora7 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ależ cukiereczek. Jutro coś dziewczynce wyrzeźbie. Dziś nie dam rady. Tym czasem dałam ją na Jamniki w Potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/f11/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index85.html#post12623241 . Quote
mitheithel Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Isadora7 napisał(a):Ależ cukiereczek. Jutro coś dziewczynce wyrzeźbie. Dziś nie dam rady. Tym czasem dałam ją na Jamniki w Potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/f11/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index85.html#post12623241 . Przekochana jesteś, ogromne dzięki!!!!!!!!!:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Isadora7 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No tak ale dane kontaktowe bedą m potrzebne jak zresztą majqa wyżej napisała. Quote
mitheithel Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Czekam własnie na aktualny numer Kasi, u której jest sunia. Napisałam do niej, bo na rozmowę już zbyt późno... Jeśli to pomoże, to podaję póki co także mój 781137423 Quote
aldira Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Pieknisia mała !!!:loveu::loveu::loveu: Takiego pięknego pieska na pewno ktoś zaadoptuje ! Quote
Wisełka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Krótki tekst, dane kontaktowe /tel. e-mail/ do ogłoszeń potrzebne! :p Quote
mitheithel Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Dziewczyny jesteście wielkie:loveu::loveu::loveu: kontakt: nr kom. 781127423 (mój) e-mail [email protected] (mój) e-mail [email protected] (opiekunki suni) Nr kom. Kasi później. Nie mam jej aktualnego, jak wróci z pracy zapewne odbierze moją wiadomośc i wyśle mi nowy. Quote
Wisełka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Czekamy na wszystkie dane :p TEKST jakiś kombinujcie ;) Quote
mitheithel Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Numery dla chętnych do adopcji, osób zajmujących się sunią ;) 669035599 lub 696035599 Quote
mitheithel Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Myslę nad tekstem do ogłoszenia choć nie jestem w tym dobra, przyznam...:roll: Acha i mam do Was pytanie, ponieważ sunia nie jest sterylizowana. Rozmawiałam o tym z Kasią, że dobrze aby sunia nie była w przyszłości rozmnażana i aby rodziła kolejne niechciane nieszczęścia. Tylko,że ja nie mam bezpośredniego doświadczenia w adopcjach. Wiem, że lepiej aby sunia już wysterylizowana trafiła do nowego domku. Co propinujecie zająć się tym już teraz, czy może poczekać aż będziemy pewne, że mamy już dla niej DS? Bo ja początkująca w tych sprawach:oops: Quote
Wisełka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Hmm, wiadomo że najlepiej jeśli sunia będzie wysterylizowana, ale nie jest to w 100% konieczne. Adoptujący podpisując umowę zobowiązuje się do sterylizacji suni :p Quote
mitheithel Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Do góry malutka:multi::multi::multi: Quote
Wisełka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Podnoszę maleńką. Nadal czekam na tekst! Jutro mogłabym porobić nieco ogłoszeń w ciągu dnia! Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dodam na Jamniki i mixy szukaja domow ma jakies imie? Quote
mitheithel Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Może tak: SZILA - słodka młoda ok 2 letnia suczka, dostała szansę na nowe, lepsze życie. Szukamy człowieka, który pozwoli jej tą szansę wykorzystać - da jej ciepły i kochający dom. Sunia jest łagodna dla ludzi, zgadza się z innymi psami. Uwielbia się przytulać, jest bardzo spragniona kontaktu, niekłopotliwa i grzeczna. Obecnie przebywa w domu tymczasowym i z utęsknieniem wypatruje swojego człowieka, tego "na dobre i na złe". Kontakt: tel. kom.: 669035599 lub 696035599 e-mail: [email protected] P.S. Piszę dopiero teraz, bo co za koszmar jest w zalogowaniu się na dogo ostatnio:shake: Quote
Wisełka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No i git tekst :) Może porobię kilka ogłoszeń. Quote
mitheithel Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Podnoszę małą:multi: Zrobiłam kilka plakatów i powywieszałam na mieście, ale jakoś nie ma brania mała...:roll: Quote
mitheithel Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dziewczyny wspaniałe wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Suczka nie jest już bezdomna, ma swoja prawdziwą rodzinę! Dziś dostałam info. Zostaje u kuzynki. Od początku byli małą zauroczeni, decyzja zapadła nagle, ale nieodwracalnie. Pokochali ją za wszystko co im w zamian oferuje!:multi::multi::multi: Wspaniały, kochany domek:loveu: Quote
Recommended Posts