Jump to content
Dogomania

ZNALAZŁA DOM!!!:) Porzucona sunia w typie jam.szorstkowłosego -LUBUSKIE-szuka domu!

Recommended Posts

Posted

Zostałam poprosza o pomoc w znalezieniu odpowiedzialnego i kochającego domku dla tej oto pieknej , młodziutkiej sunieczki:

A to relacje jej tymczasowego opiekuna:

''Sunie znalazłyśmy w Międzyrzeczu,najprawdopodobniej ktoś ją wyrzucił- bo strasznie piszczała ...Teraz jak jest w domu, jest bardzo grzeczna, nieagresywna, troszkę jeszcze wystraszona,ale widać ze jest typowym pieskiem domowym;) Jest to mały jamnikowaty kundelek,sierść taka piaskowa- zrobiłam kilka zdjeć to mogę ci jeszcze powysyłać...
Weterynarz stwierdził, ze jest to ok.2 letnia sunia... Tak mi jej szkoda, nie chciałabym jej zostawiać w schronisku, a my niestety nie możemy jej zostawić na stałe u siebie- mamy swoje psiaki..."

"W domu mam obecnie 3 pieski,a sunia jest zachwycona ich towarzystwem:D i naprawdę lubi się z nimi bawić-więc dosyć szybko dostosowuje się do nowego otoczenia:):) niestety do kotów nie wiem do końca jaki ma stosunek,ale jak byłysmy na spacerze to specjalnie nie zwracała na nie uwagi..."

Pomóżcie suczce znaleźć domek. Szkoda, żeby takie cudo trafiło do schorniska, gdzie nikt jej nie zauważy...:placz:

Jest typowym udomowionym zwierzakiem nie sprawiającym problemów.
Mega pozytywnie nastawionym do świata:loveu::loveu::loveu:

Posted

Czekam własnie na aktualny numer Kasi, u której jest sunia. Napisałam do niej, bo na rozmowę już zbyt późno...

Jeśli to pomoże, to podaję póki co także mój 781137423

Posted

Myslę nad tekstem do ogłoszenia choć nie jestem w tym dobra, przyznam...:roll:

Acha i mam do Was pytanie, ponieważ sunia nie jest sterylizowana. Rozmawiałam o tym z Kasią, że dobrze aby sunia nie była w przyszłości rozmnażana i aby rodziła kolejne niechciane nieszczęścia.
Tylko,że ja nie mam bezpośredniego doświadczenia w adopcjach.
Wiem, że lepiej aby sunia już wysterylizowana trafiła do nowego domku. Co propinujecie zająć się tym już teraz, czy może poczekać aż będziemy pewne, że mamy już dla niej DS?
Bo ja początkująca w tych sprawach:oops:

Posted

Hmm, wiadomo że najlepiej jeśli sunia będzie wysterylizowana, ale nie jest to w 100% konieczne. Adoptujący podpisując umowę zobowiązuje się do sterylizacji suni :p

Posted

Może tak:

SZILA - słodka młoda ok 2 letnia suczka, dostała szansę na nowe, lepsze życie. Szukamy człowieka, który pozwoli jej tą szansę wykorzystać - da jej ciepły i kochający dom. Sunia jest łagodna dla ludzi, zgadza się z innymi psami.
Uwielbia się przytulać, jest bardzo spragniona kontaktu, niekłopotliwa i grzeczna.

Obecnie przebywa w domu tymczasowym i z utęsknieniem wypatruje swojego człowieka, tego "na dobre i na złe".

Kontakt:
tel. kom.: 669035599 lub 696035599
e-mail: [email protected]

P.S. Piszę dopiero teraz, bo co za koszmar jest w zalogowaniu się na dogo ostatnio:shake:

Posted

Dziewczyny wspaniałe wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Suczka nie jest już bezdomna, ma swoja prawdziwą rodzinę! Dziś dostałam info. Zostaje u kuzynki. Od początku byli małą zauroczeni, decyzja zapadła nagle, ale nieodwracalnie. Pokochali ją za wszystko co im w zamian oferuje!:multi::multi::multi:
Wspaniały, kochany domek:loveu: