Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Mówiłem Stara maleńka.[/QUOTE]

Mały niedojrzały? :D

Caachou, nie będę udawać głupszej niż jestem, tylko żeby wpasować się w kanon "gorącej piętnastki". Skoro tak bardzo interesują cię moje relacje z ludźmi to mogę ci tylko powiedzieć, że dostosowuję poziom swoich wypowiedzi do odbiorcy. W tym momencie, jednak uważam, że spokojny ton wypowiedzi jest nieco bardziej odpowiedni od obelg.

A Tobie, Olku powiem, że jeśli miałam ochotę spędzić tak czas jak spędziłam to nic ci do tego. (; To jest tylko i wyłącznie moja sprawa.
Poznałam na zlocie inteligentnych i naprawdę pełnych pasji ludzi i to mi w pełni wystarczy. Nie musi być w tym gronie Ciebie. Tobie chyba też nie było niezbęne nasze towarzystwo, prawda? Dlaczego w takim razie po dwóch latach nadal tak przejmujesz się tym co było?

Jak już mówiłam, to dosyć żenujące, że oceniacie mnie po tym, co tu jest napisane. Z nikim z Was oprócz Olka się nie widziałam, on zaś uważa, że po dwóch latach jestem nadal tą samą osobą. Jeśli już porównujemy to powiem Ci, że to postawa zatrzymanego w czasie staruszka. Ty sam również nie byłeś szczególnie rozmowny, a dopiero na Dogomanii wyciągnąłeś swoje żale, więc przestań wreszcie być hipokrytą.
To nie ja zaczęłam wątek, więc nie twierdź, że jestem odważna tylko przez Internet, bo trudno mi będzie raczej przyjechać do Gliwic, żeby sprostować to, co tu napisałeś. A pozwalanie bezpodstawnie się oczerniać, nie leży w mojej naturze. Jasne, że wolałabym to zrobić na żywo, ale nawet nie wiem jaki sens miałoby mieć spotkanie z Tobą. Jeśli jednak tak bardzo dręczy Cię przeszłość to podaj tylko czas i miejsce, a pomogę ci się z nią uporać.

I wypraszam sobie nazywanie mnie smarkulą, bo metryka nie określa ani kultury człowieka, ani to jaki poziom sobą reprezentuje, co i Wy w pewien sposób udowadniacie. ;)
Nie leczcie na innych własnych kompleksów związnaych z wiekiem.
To tyle z mojej strony, bo nie zamierzam śledzić tego wątku, a dalsza polemika nie ma sensu.

A teraz wróćcie spokojnie do rutynowego wazeliniarstwa i podziwiania geniuszu Olka.

Pozdrawiam.

Posted

Nie zauważyłaś ,że NIKOGO tutaj nie obchodzą Twoje żale?ŻEGNAM papatusie ,ciumaski ,busiaksy.
DO KOGO SIĘ MIAŁEM ODZYWAĆ się pytam.To Ciebie i Twoich niemych znajomych?

Posted

[quote name='Rawa']
Caachou, nie będę udawać głupszej niż jestem, tylko żeby wpasować się w kanon "gorącej piętnastki". Skoro tak bardzo interesują cię moje relacje z ludźmi to mogę ci tylko powiedzieć, że dostosowuję poziom swoich wypowiedzi do odbiorcy. W tym momencie,[B] jednak uważam, że spokojny ton wypowiedzi jest nieco bardziej odpowiedni od obelg.[/B]
[/QUOTE]

Sugerujesz, że puściłam w Twoją stronę jakąś obelgę?

Posted

Na zlocie skromnej postury chłopiec z opuszczonymi ramionami, spuszoną głową i dziewczęcym głosem bał mi się spojrzeć prosto w oczy, a na Dogo wiedzie prym. W wirtualnym świecie łatwo udawać kogoś innego i przeżywać wieczny bunt nastolatka. Rekompensować sobie kompleksy alkoholem i chamskim zachowaniem. Szkoda, że w rzeczywistym świecie jesteś wiecznie, małym i zakompleksionym chłopcem. Olku nie będę Ci robiła psychoanalizy, bo sam na pewno wiesz jakie masz problemy ze swoją osobą. Cieszę się, że młodzież która na zlocie była pod moją opieką nie zachłysnęła się wątpliwym urokiem alkoholu i nie spijała się na równi z Tobą i Twoją trzynastoletnią koleżanką.

A jeżeli chodzi o Twoje wrażenia:
[quote name='olekg89']Grażyna ci ten tekst napisała czy mam tylko takie wrażenie?[/QUOTE]
to Wiki i Mada – w odróżnieniu od Ciebie - mimo młodego wieku mają klasę i styl. Za pomocą bogatego słownictwa oraz racjonalnych argumentów potrafią samodzielnie odpowiadać na Twoje zaczepki. I gdyby nie to, że o mnie wspomniałeś, to nie zabierałabym w tej pyskówce głosu.

Pozdrawiam
Podstarzała i zrzędliwa mamuśka, grubo po trzydziestce [FONT=Wingdings]:)[/FONT]

Posted

[quote name='grazyna9915']Na zlocie skromnej postury chłopiec z opuszczonymi ramionami, spuszoną głową i dziewczęcym głosem bał mi się spojrzeć prosto w oczy, a na Dogo wiedzie prym. W wirtualnym świecie łatwo udawać kogoś innego i przeżywać wieczny bunt nastolatka. Rekompensować sobie kompleksy alkoholem i chamskim zachowaniem. Szkoda, że w rzeczywistym świecie jesteś wiecznie, małym i zakompleksionym chłopcem. Olku nie będę Ci robiła psychoanalizy, bo sam na pewno wiesz jakie masz problemy ze swoją osobą. Cieszę się, że młodzież która na zlocie była pod moją opieką nie zachłysnęła się wątpliwym urokiem alkoholu i nie spijała się na równi z Tobą i Twoją trzynastoletnią koleżanką. [/QUOTE]
jak dla mnie to Olek w realu jest taki jak i przez internet, a że wygląda jak pedałek, cóż, nie jego wina :diabloti: widać, że niebyt dużo z nim rozmawiałaś, bo i mądrego czasem coś powiedzieć potrafi ;)

Posted

No 1słysze ,żebym prowadząc rozmowe nie patrzył w oczy.A nie przypominam sobie ,żebym kiedykolwiek z Tobą rozmawiał.Więc skończ kłamczuszkać i zajmij się synem ,mężem ,psami i co tam jeszcze masz.

Posted

[quote name='grazyna9915']
to Wiki i Mada – w odróżnieniu od Ciebie - mimo młodego wieku mają klasę i styl. Za pomocą bogatego słownictwa oraz racjonalnych argumentów potrafią samodzielnie odpowiadać na Twoje zaczepki. I gdyby nie to, że o mnie wspomniałeś, to nie zabierałabym w tej pyskówce głosu.
[FONT=Wingdings]:)[/FONT][/QUOTE]

Powinieneś się teraz spalić ze wstydu z powodu swojej 'niedojrzałości'. :roflt:

Posted

Skromnej postury to według Grażyny=wysoki ,szczupły i mega przystojny.Opuszczone ramiona cóż mam wade postawy nigdy tego nie ukrywałem.Ba nawet mam odstającą łopatkę.Pedalski głos dostałem w zestawie z orientacją jako gratis 2in1.

Posted

"I weź swój krzyż na każdy dzień i chodź ze mną zbawiać świat" jak śpiewał ksiundz więc jako katolik kieruję się katolickimi pieśniami jako drogowskazem mojej drogi życiowej(krzyżowej)

Posted

[quote name='olekg89']"I weź swój krzyż na każdy dzień i chodź ze mną zbawiać świat" jak śpiewał ksiundz więc jako katolik kieruję się katolickimi pieśniami jako drogowskazem mojej drogi życiowej(krzyżowej)[/QUOTE]

AMEN

padłam..... :D:D:D

Posted

[quote name='olekg89']"I weź swój krzyż na każdy dzień i chodź ze mną zbawiać świat" jak śpiewał ksiundz więc jako katolik kieruję się katolickimi pieśniami jako drogowskazem mojej drogi życiowej(krzyżowej)[/QUOTE]
I tu mamy przykład mądrego zdania :lol:

Posted

"więc chodź ze mną zbawiać świat....kolejny już raz(dzień?)" nie pamiętam dokładnie.
W imię Jezusa Chrystusa i najświętszej panienki Maryi proszę nieproszonych gości o opuszczenie mojego FB.
Jak śpiewają wierni "pan jezus już się zbliża już puka do mych drzwi pobiegnę go przywitać z radości serce drży" w waszym wypadku jest odwrotnie nikt tu na was nie czeka ,nie biegnie was witać tylko wygonić i z nerwów serce pika.Good bay my lov

Posted

[quote name='olekg89']"więc chodź ze mną zbawiać świat....kolejny już raz(dzień?)" nie pamiętam dokładnie.
W imię Jezusa Chrystusa i najświętszej panienki Maryi proszę nieproszonych gości o opuszczenie mojego FB.
Jak śpiewają wierni "pan jezus już się zbliża już puka do mych drzwi pobiegnę go przywitać z radości serce drży" w waszym wypadku jest odwrotnie nikt tu na was nie czeka ,nie biegnie was witać tylko wygonić i z nerwów serce pika.Good bay my lov[/QUOTE]

znalazlam w necie ...kolejny już wiek ;)

Posted

[quote name='olekg89']Onomato-co się mówi jak sie wchodzi do kogoś?Ave ave SATAN[/QUOTE]
Przepraszam, o ja niewierna, ave, ave, oczywiście, że ave! Byle nie ave maria.

Te wszystkie wiary i religie to dla mnie przereklamowane, ja wierzę w siebie i to mi wystarcza w życiu codziennym :D

Posted

Olku, mogę Ci zrobić ołtarzyk? mogę, mogę mogę???

a tak na serio mam religię dla takiej bandy jak my :)

DYSKORDIANIZM
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskordianizm[/url]

Posted

[quote name='Darianna']Olku, mogę Ci zrobić ołtarzyk? mogę, mogę mogę???

a tak na serio mam religię dla takiej bandy jak my :)

DYSKORDIANIZM
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskordianizm[/url][/QUOTE]
kochana, my wierzymy tylko w Olka :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Witamy [B]anusia&ajlu[/B]-(bardziej trudnego do napisanie nicka se wymyśleć nie mogłaś?hehe)zlot fajna sprawa jeśli ktoś ma na tyle jaj ,żeby nie siedzieć w kąciku.Zwykle nowe osoby 1dzień się czają ,a po drinkach/piwach kilku jest już lajtówka.Tylko zawsze jest pisane po 100kroć ,że to nie kolonia i jest dziennie 1wspólny spacer a tak robi się co chce.[/QUOTE]

haha a gdzie podziales gwiazdki? :evil_lol: - wiem czepiam sie :D eee nie takie trudne mozesz sobie mowic na mnie inaczej, anusia wystarczy ;)
zlocik fajna sprawa, jaj nie mam ale nie bede w kaciku siedziala :evil_lol: tylko jak moja diablice ogarnac :D bo grzywek spokojny jak narazie ale jeszcze krotko ze mna jest ;)

[quote name='Unbelievable']marnie widzę przyszłość twojego grzywka jeżeli ja z Gramem będę, on lubi na nie polować :diabloti:[/QUOTE]

taaa dobre, upolowal jakiegos? :evil_lol: mam jeszcze egoistke i nielubiaca psow Ajlu i tez chciala Boo upolowac to moze sie z Gramem dogadaja :D :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...