olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 To nie zakończenie to w 12-13 odcinku było w 1sezonie ,a sezonów jest 5 czy 6.
Iza. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='dOgLoV']Do morderstwa mozna jeszcze jakos namowic ale Gey-em albo Les to chyba trzeba sie urodzić :eviltong:[/QUOTE] też mi sie tak wydaje, choć może ja jeszcze mloda i glupia ;P
olekg89 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Kończe 1 sezon.Znajomy mi to pokazał i się wciągnąłem.:P
zuzolandia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Magda25']Waga chyba nie idzie w parze z charakterem. Do grubych sie nie zaliczam a jestem szalenie sympatyczna i miła. :)[/QUOTE] [I][B]ja tez chuderlok ..a do w/w pozytywów dodam zem jesio piekna i mądra i blondi hihihhihi siemka stary;-) ..zaczelam czytac od konca ..co w efekcie dalo mi popluty monitor w czerwone kropki ... mus odstawic ten pyszny afrodyzjak procentowy bo ma trafiac do krwi a nie na mój ukoffany laptopiś hihihih wracam do lektury ;-) [/B][/I]
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='olekg89']Asiaczek nie o tobie tylko o pewnej Afrykańskiej pannie. [/QUOTE] Wiem, że nie o mnie, ale sprowokowałes mnie do napisania tych kilku zdań... [quote name='olekg89']Tak po dłuższym zastanowieniu to ni cholery nie wiem o co chodziło Asiaczek?Jak ja w życiu u niej nie pisałem.[/QUOTE] Oj, juz nie mysl... Ładny dzien się zapowiada, wiesz? A poza tym, zobacz, jaka dyskusja się wywiązała:) [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]no właśnie zdziwił mnie bardzo post Asiaczka .... i też pomimo czynności wytęż mózg , nie wiem o co biega:shake:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] Juz wiesz i Ty, i Ty i Ty i jeszcze inni... [quote name='Vectra']no właśnie ja też się zastanawiam , o co Asiu chodzi ? bo nigdy by nikt nic nie napisał w sposób chamski , o Tobie ...[/QUOTE] Naprawdę tak myslisz...? A te posty na baskowym forum, to co? A, juz wiem, świadczą o mojej popularności i o tym, że mnie wszyscy koffają, zgadłam? No dobra, dobra. To jeszcze raz wyjasnię. Post napisałam jako szybka odpowiedź na uogólnienie typu chudzi/szczupli sa be, a pulchni/grubi - OK. coprawda, u mnie w Rodzinie ta zasada akurat się zgadza w 100 %, no, ale to pewnie ten niechlubny wyjatek, prawda? Pzdr. Pzd.r
olekg89 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Asiaczek ty chyba pijana wczoraj byłaś ,bo ni w ząb nie wiem o jakie posty na baskowym forum ci chodzi.Nawet nie wiem ,że takowe istnieje ograniczam się raczej do dogo ,owczarka.pl i belgi.com.pl.Ale cóż n/c
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='olekg89']Asiaczek ty chyba pijana wczoraj byłaś ,bo ni w ząb nie wiem o jakie posty na baskowym forum ci chodzi.Nawet nie wiem ,że takowe istnieje ograniczam się raczej do dogo ,owczarka.pl i belgi.com.pl.Ale cóż n/c[/QUOTE] O, jesoooo, jak Ty kręcisz... Odpowiedź w.s postów na baskowym forum była do Vectry, nie do Ciebie... A baskowe forum to nic innego jak dział na DGM dot. jednej z ras V grupy, czyli właśnie basków vel basenji. Juz jasniej chyba nie potrafię... BTW - ja i alkohol podpisaliśmy pakt o nieagresji i z tego powodu nawet na siebie nie patrzymy...... Pzdr.
olekg89 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Ale sa rózne fora dotyczace jednej rasy prawda?A wiec pomyslałem ,ze baski tez maja swoje.Mogłas napisać po kolei co do kogo kierujesz.
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [COLOR=Navy][B]każdego z Nas lubią ;) inaczej ...ja też mam mase takich :roll: wielbicieli ;) ...bo mam dziób nieokrzesany i prowda godom ;) Asiaczek zachłysneła się warszawską ulewą ;) Dobrze , że sie wszystko wyjaśnilo bo niepotrzebne jakieś niesnaski tutaj :)[/B][/COLOR]
olekg89 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Mi wystarcza jedna Afrykańska niesnaska z panią zza morza xD
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='olekg89']Ale sa rózne fora dotyczace jednej rasy prawda?A wiec pomyslałem ,ze baski tez maja swoje.Mogłas napisać po kolei co do kogo kierujesz.[/QUOTE] No to przecież ten post o forum baskowym był jako odpowiedź na wypowiedź Vectry... Jak dla mnie logiczne;) [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]każdego z Nas lubią ;) inaczej ...ja też mam mase takich :roll: wielbicieli ;) ...bo mam dziób nieokrzesany i prowda godom ;) Asiaczek zachłysneła się warszawską ulewą ;) Dobrze , że sie wszystko wyjaśnilo bo niepotrzebne jakieś niesnaski tutaj :)[/B][/COLOR][/QUOTE] Alicja, jakie niesnaski...? Snaski, snaski:) Pzdr.
olekg89 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [IMG]http://img811.imageshack.us/img811/3716/dscf6573.jpg[/IMG]Wazuuuup! [IMG]http://img840.imageshack.us/img840/9978/dscf6598.jpg[/IMG] [IMG]http://img840.imageshack.us/img840/2674/dscf6599.jpg[/IMG] Jakieś stare ,ale są.
evel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Ewcia38']Stare...a gdzie nowe???:mad::mad:[/QUOTE] w Afryce :evil_lol: Czytam już jakiś czas i od razu mogę sobie humor poprawić, wchodząc tutaj ;) Olek, jak tam młody? Wygląda kwitnąco i... wieeelki jest :lol: Dużo mu brakuje do Czarka?
olekg89 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 7-8cm mu brakuje.Ale coś czuje ,że będzie od Czarka wyższy.I jest nienormalny nadaktywny i aż strach pomyśleć co będzie jak dorośnie i będzie miał jeszcze lepszą kondycję. A nowe foty właśnie w Afryce.Dziś miałem zrobić ,ale jak wyjąłem aparat to zaszło słońce ,potem mi się już nie chciało.:P
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [COLOR=Navy][B]ale się psy u Ciebie lansują ;)[/B][/COLOR]
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='olekg89']W rogzach afrykańskich.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]wyjąłeś mi to spod palców ;)[/B][/COLOR]
Migori Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ale ten mały uszaty ma ogromny łeb! Nie chce Cie straszyć, ale on bedzie ogromny :evil_lol: A Czarek coś lekko przy kości :grins:
olekg89 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Spasł się z lekka ,ale już jest na dobrej słusznej drodze do chudości. A młody niech rośnie tak do 70cm.
Unbelievable Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ale na tych zdjęciach zdecydowanie zbyt mało okolicy widać
Ewcia38 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Afryka piękny kontynent:loveu:.Dawaj fotki z dzikiego lądu:evil_lol::evil_lol:
zuzolandia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [url]http://img840.imageshack.us/img840/2674/dscf6599.jpg[/url] [I][B]ooooooooooo jakiż długasny jęzor :eviltong::eviltong:[/B][/I]
olekg89 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Czarek na starość robi się tak szpetny ,że aż żal patrzeć xD A łopate to ma mega długą to fakt. Dziś będą foty z Afryki słowo harcerze ,którym nigdy nie byłem.
Recommended Posts