Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja nie wiem o kogo chodzi ale znam jeszcze dwa podobne przypadki ;)
i natknęłam się na dogo również na osoby, które mają dwa psy i jednego zdecydowanie faworyzują

Mamuśka nie gadaj głupot ;) Ty dobrze wiesz ze jesteś ekstra babeczka :)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy]chciałabym abyś za 20 lat tutaj pokazała sie na dogo jako stateczna [B]BABA[/B] po 40 :roll:

[/COLOR][/QUOTE]

:mdleje: litości, ja to piszę w kontekście swojej matki i osób których znam, szczerze mówiąc to Ciebie w ogóle nie kojarzę, gdyby nie zdjęcie to bym nawet nie wiedziała jakiego masz psa, już nie mówiąc o tym co ty robisz i piszesz.

Btw. Ja już się całkiem pogubiłam, nie jestem tak aktywna na fotoblogach jak wy :razz: muszę wsiąść się do pracy :evil_lol:

Posted

Trzymanie psów rozdzielanych po kennelach , to wcale nie jest świetne rozwiązanie ... dla mnie to dramat ... okresy wprowadzania nowego do domu i cieczki , są dla mnie okrutne ... serio nie jest to fajne ani dla psów , ani dla ludzi ...
czystą przyjemnością jest , zgrane stadko , co wszędzie razem ...
przeżyłam horror rozdzielania , oczu dookoła głowy .. musiałam psa wydać również , powód agresja i frustracja - nie moja ..

a też nie jestem rocznikowo 20 i w sumie dobrze mi z tym ... znam więcej fajnych i życiowych 30 , 40 - niż zakompleksionych , rozhisteryzowanych paniuś lat 20 , które wchodzą w dorosłość i mają w związku z tym poprzestawiane w głowach ...

a fakt , trochę mnie irytuje czytanie o kupie dziecka :) psią toleruje każdą , ludzkiej żadnej :evilbat: temu na dogo staram się wchodzić bez jedzenia .. by się nie potego pawiować ...

ale tak już jest , nas bezdzietnych ew dorosłodzietnych irytuje wyższość dzieci nad psami na tym forum .. nowodzietnych .. radość z posiadania szczeniaka/psa
już takie uszczypliwości też padały ...

Posted

Vectra-dla mnie rozdzielenie po kennelach to mniejsze zło.Ale co innego w Twoim wypadku wyglądało oddanie szczepana z tego co pamiętam oddałaś ją w Owczarkowe ręce gdzie takiego psa oczekiwano.A co innego oddanie belga na pilnowanie parkingu.I moim zdaniem dobrze zrobiłaś oddając Szczepankę ,bo nie pozbyłaś się jej tylko oddałaś w dobre ręce a to duża różnica.
Alicja-a spróbuj tu nie pisać.Co innego 40tki udające 20tki ,a co innego ty.Ty jesteś wyluzowana i z tego co pamiętam nie zrobiłaś się taka LUŹNA po 40tce tylko zawsze byłaś wiecznie młoda i to jest fajne.:) Moja matka w ok. 38roku życia zrobiła się nastolatką ,pewnie jak mama Small kobiecy kryzys wieku średniego.I o to pewnie small chodziło.
Żonkilowa-o tak najlepsze jak osoby będące kilka lat na dogo nagle ujawiniają swojego drugiego psa najczęściej kundla.O którym wcześniej nie było ani słowa.Bywa...

Posted

[QUOTE]pewnie jak mama Small kobiecy kryzys wieku średniego.I o to pewnie small chodziło.[/QUOTE]

przywykłam do tego że ty rozumiesz co piszę i nie muszę tego szczegółowo wyjaśniać :evil_lol: ale to pewnie kwestia naszego podobnego wieku :cool3::diabloti:

Posted

a to coś jest też po tej 40 :evil_lol: moja siostra , to od zawsze tuman kurzu ... zaczęło się jej niewinnie .. kochała kotki , pieski - potem powiła dziecko , w głowie totalnie się poprzestawiało - też tylko o kupkach , kaszkach i pieluchach - kotki be , pieski be , robi się na 20 latkę ....

ja teraz Emile muszę przytrzymywać w klatce i wcale fajnie nie jest .... jeszcze 20 dni karceru :diabloti:

Posted

Moja matka to najlepiej walnęłaby sobie teraz drugie dziecko hahaha.To się nabijam ,że syna geja ma to czas na córke lesbijke ,albo Bisexualne bliżniaki xD

Posted

Moja powiedziała, że jakby teraz zaszła w ciąże to by się pochlastała, bo trzeci raz takiego potwora nie zniesie :diabloti: zwłaszcza jakby to miało być do mnie podobne :evil_lol:

Oluś lepiej ty sobie zrób bobaska :loveu: Arek, mamusia i reszta będą zadowoleni :loveu::evil_lol:

Posted

Moja kiedyś mówiła,że zaraz zrobiłaby skrobanke ,bo drugi raz piekła przechodzić nie chce.Ale jej sie odmieniło :P Pati szykuj sie na małego bobaska ,którego będziesz bawić :P

Posted

Ja protestuje , nie chcę być babcią :diabloti:
synuś , przecież masz "bobaska" tego z wielkimi uchami :evil_lol: i tego się trzymaj :mad:

Posted

Własnie sobie wyobraziłem dziecko Vectry.I focie na FB pt.Genowefa (teraz takie imiona modne) bawi się z pieskami.A na zdjęciu Lalka trzyma za głowe ,Aida w pasie ,a reszta stafików szarpie wesoło kończyny pierworodnej.:evil_lol:
Czarny humor mi się włączył.Ojcze wybacz mi byłem niemiły.Tfu ja nie mam ojca:diabloti:

Posted

Taa będziemy sobie z Arkiem i 3 owczarami z wózeczkiem śmigać po Poznaniu :loveu::multi:

Tylko obiecaj mi że nie zapomnisz dodawać dużej ilości zdjęć na dogo, nk i przez gg też możesz mi posyłać :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Własnie sobie wyobraziłem dziecko Vectry.I focie na FB pt.Genowefa (teraz takie imiona modne) bawi się z pieskami.A na zdjęciu Lalka trzyma za głowe ,Aida w pasie ,a reszta stafików szarpie wesoło kończyny pierworodnej.:evil_lol:
Czarny humor mi się włączył.Ojcze wybacz mi byłem niemiły.Tfu ja nie mam ojca:diabloti:[/QUOTE]

do tego Vectra wciskająca dzieciakowi kaszankę z biedronki :evil_lol:

btw. edytowałabym post ale mi nie działa edycja

Posted

[quote name='olekg89']Własnie sobie wyobraziłem dziecko Vectry.I focie na FB pt.Genowefa (teraz takie imiona modne) bawi się z pieskami.A na zdjęciu Lalka trzyma za głowe ,Aida w pasie ,a reszta stafików szarpie wesoło kończyny pierworodnej.:evil_lol:
Czarny humor mi się włączył.Ojcze wybacz mi byłem niemiły.Tfu ja nie mam ojca:diabloti:[/QUOTE]

dziecko w kennelu by trzymała :evil_lol::evil_lol: ekstra kojec

Posted

o zdjęcia wszystkich pieseczków, bez faworyzowania :evil_lol:
ale tutaj ostatnio ruch :cool3: nie chce mi się wszystkiego czytać :oops:
Co do dzieci to myślę, że niekoniecznie muszą spychać psa na drugi plan i zniszczyć komuś całe życie :eviltong: Wystarczy odpowiednie podejście i traktowanie WSZYSTKICH na równi :diabloti::diabloti::diabloti: Mikołaj pocałował ostatnio mojego kota prawie w sam środek zadka :evil_lol: Kaję całuje w jej śmierdzący pychol, a Wice wsadza rekę do gardła - Wika czasem go pogoni, a on ją, ale wszyscy żyją w niesamowitej harmoni :loveu::diabloti: A ja miałam przez jeden dzień w domu psa, ktory w schronisku spędził 10 lat to Mikołaj odstąpił mu łóżko i sam chciał spać na podłodze :evil_lol: A Shogun [*] słynacy z gryzienia wszystkich domowników Mikołaja nigdy w życiu nie ugryzł, razem się po ziemi kulali ;)
Wszystko da się ogarnąć, jesli tylko się chce :evil_lol:

Posted

jak już to Hermenegilda :diabloti:
ja dzieci nie lubię u siebie w domu , ja lubię spać , spać długo , nienawidzę wrzasku - więc na mnie w tej kwestii nie liczcie :evilbat:
i jestem stała w uczuciach ... jak kiedyś rzekłam , że ślubu i dzieci nie będzie - tak też czynię ...

a Ty mi synuś dałeś piękny pomysł .. bo mi Stefa to zupełnie jako imię nie leży ... pierwszy pies , którego jakoś nazwać nie umiem .. Gienia , to tak całkiem milusio , nie ? :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Vectra-żyjesz w grzechuuuu!!!! Jak to tak bez ślubu ty belzebubie ty.A ja nawet jakbym chciał to sie nie moge ohajtać POLSKA:/[/QUOTE]
Bo Ty masz kontynuować tradycje rodzinną , tak jak mamusia - tylko faceci , tylko bez ślubu i bez dzieci , za to z gromadką psów :diabloti:
złamiesz którąś z zasad , to Cię skreśle z testamentu :evil_lol:

Posted

A propo mamusiek, moja była zawsze na luzie i zawsze miałam z nią świetny kontakt. O wszystki i wszędzie:D I nie musi udwać 20 dziestki, więc istnieje nadzieja dla 40 + (kiedy my się znajdziemy w tym przydziale:P)

A dzieci... hmmm jakos sobie nie wyobrażam siebie z wózkiem, bardziej z kilkoma smyczami :D Aczkolwiek nie zapeszam bo zawsze jak postanowie to zycie pokazuje mi że jest inaczej... Nie znacie dnia ani godziny:D:D

P.S zawsze mozna zaadoptowac jakieś już samozałatwiające się:D Bez wglądu do kupek nie będzie rozmów o kupkach:D

Posted

[quote name='Vectra']Bo Ty masz kontynuować tradycje rodzinną , tak jak mamusia - tylko faceci , tylko bez ślubu i bez dzieci , za to z gromadką psów :diabloti:
złamiesz którąś z zasad , to Cię skreśle z testamentu :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt: :roflt: po babci to macie ;)

Posted

Diabeł-na pewno ładniejszy od Maliny :P
Vectra-a co mi zapisałaś?Powiedz ,że dom prosze prosze.Nawet zniose te twoje wieprze małe ,poczekam aż wyzdychają ew. im pomoge.xD Tak mi się marzy dom z ogródkiem i stado poj.....ch piesków.

Posted

kurde :/ w sumie wiele starsza ode mnie nie jesteś więc nawet gdyby to za długo sobie w domku nie pomieszkam.Łeee wszystko zepsułaś :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...