Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][I]o boshe toż Ciebie nie stać na 2 psy (widać jakie zagłodzone:evil_lol:) a co dopiero 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Jeszcze kilka miesięcy i byda chodził na szychta ino jeszcze ni wia gdzie byda chodził:diabloti:[/quote]
[I][B]ejj mężu u mnie new fotaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/I]

Posted

Eria-o ty!! A żeby kreonowi broda wyliniała!O:evil_lol: (czuły punkt) hyhy
Kara-no malina byłaby ok ,dobek też ,flacik ostatnio też mi się podoba:diabloti:

Posted

[quote name='olekg18']Dlaczego Labradora?W jakim sensie :razz:[/quote]
[B][I] No jestem ciekawa jakby wyglądał:cool3: taki masywny czy taka chudzinka :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='olekg18']Chudy ,zdrowy ,aportujący i pięknie wyszkolony:diabloti:[/quote]
[B][I] ehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='olekg18']xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx52? Czy Psiara1996?[/quote]
[B][I] to pierwwsze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/I][/B]

Posted

a co już swoje mądrości życiowe zaczęła wypisywać?
Sąsiadki jej pieski wyprowadzają,samolotami wozi psy w potrzebie ,udziela się na całym świecie RSPCA normalnie w emerytalnym wydaniu:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']a co już swoje mądrości życiowe zaczęła wypisywać?
Sąsiadki jej pieski wyprowadzają,samolotami wozi psy w potrzebie ,udziela się na całym świecie RSPCA normalnie w emerytalnym wydaniu:evil_lol:[/quote]
[B][I] Zaczęła od napisania wątku, że jeden z jej 50psów zmarł...:cool1:[/I][/B]

Posted

ojej smuteczek....[']:diabloti:
small-nic myśle zrobiłem sobie zdjęcie nawet :PAle nie wkleje:evil_lol:
mysia-wpisz se w szukajke i czytaj:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...