Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaczęła Lufka z Kają :P Tylko one się rozbiegły ,a Brudas oberwał:P
Ha widzisz kasiu ,Czarek gryzł i BruDusa i Dolara ,a Dolar tylko Brutusa ,a BruDus nie gryzł wcale ...Biedny hyhy :P
A potem miał łapsko jak pudzian :P

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']o matko, jeszcze przeżywasz tę bójkę?..:diabloti:

wydarzenie roku chyba :roftl:[/quote]
Bo ta bójka wyglądała bardzo komicznie:lol::lol::lol: mój pies już na pierwsze warknięcia Kaji i Lufci zwiewał ze strachu,że mu się oberwie:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Zaczęła Lufka z Kają :P Tylko one się rozbiegły ,a Brudas oberwał:P
Ha widzisz kasiu ,Czarek gryzł i BruDusa i Dolara ,a Dolar tylko Brutusa ,a BruDus nie gryzł wcale ...Biedny hyhy :P
A potem miał łapsko jak pudzian :P[/quote]
[I][B]ej ej tą dziurę Dolarowi to Brutus zrobił !! i nie przyznawaj tej zasługi Czarkowi :mad:

Bo on taki biedny jak go dwa kundle napadły :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='KaRa_']Bo ta bójka wyglądała bardzo komicznie:lol::lol::lol: mój pies już na pierwsze warknięcia Kaji i Lufci zwiewał ze strachu,że mu się oberwie:evil_lol:[/quote]

Duke poprostu już przywykł do tego, że jak jakiś psiak gryzł to właśnie jego :eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Wole na spacerze zająć się psami niż foceniem:diabloti:[/quote]

To poszukaj sobie jakiejś pani fotograf lub pana fotografa??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[IMG]http://images43.fotosik.pl/3/bd5db9f8ea16e1fc.jpg[/IMG]
Pamiętacie go?
W sobote był na obiad:evil_lol:
[URL="http://images43.fotosik.pl/3/bd5db9f8ea16e1fc.jpg"][/URL]

Posted

A co to za różnica?Żadna.Pomijając fakt jakości życia do czasu uboju jego ,a królików z masowych ferm.To nie był domowy pupilek.Tylko królik jeden z X przeznaczony na ubój.
Mieliśmy 8lat ponad króliczka miniaturke w domu i go nikt nie zeżarł:evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Olek niedługo Kaje będzie miał na obiad bo ją mniej lubi :evil_lol:[/B][/I][/quote]

Ja się dziwię że Czarek i Kaja jeszcze Olka nie zjadły.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

co Wy za głupoty wypisujecie? :lol: Przecież każdy wie, że Kaja i Czarek tatusia kochają ponad zycie, a tatuś kocha je, pomimo pozorów, które czasem stwarza :evil_lol::diabloti:
A fotki faktycznie by się przydały :eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']A skąd takie informacje?kasiu?:-o
Teraz to mnie rozwaliłaś kompletnie:lol:[/quote]
[I][B]Na zlocie Kaja była bardziej pomiatana niż Czarek,bo Czarek ma jeden plus :eviltong:[/B] [B]potrafi ugryźć na komendę [/B][/I][I][B]:diabloti:[/B][/I]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...